E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
Anatomik bozukluğu olmayanların sorunu tıbbi bir mesele değil. Hormonal dengesizlik ve üreme sistemindeki işlev dengesizlikleri. Bu çok hassas bir mekanizma arkadaşlar. Biz köydeki kadınlar gibi bir hayata sahip değiliz. Onlar doğduktan itibaren yaşam amaçları evlenmek ve çocuk yapmak. Bu o kadar doğal ki onlar için, sanki bir kadın bu dünyaya evlenip çocuk yapmaya gelirmiş gibi. O sebepten onlar daha kolay buna sahip oluyor. Ama biz de başka şeylere onlardan daha kolay sahip oluyoruz değil mi? Eşimizden saygı-sevgi, para (çoğu zaman), kariyer ve kendimiz için hakkaten bir işe yarama duygusu vb.vb. Diğer taraftan bu işi başardığınızda, hayatta bşaramayacağımız başka hiçbirşey olmadığını hissedeceksiniz. Ben öyle hissediyorum şu an. Çünkü diğer herşey sanki daha çok bizim elimizde gibidir. Ne bileyim para kazanmak, işimizde yükselmek filan. Hatta iyi bir eş bulmak bile çocuk yapmaya uğraşmaktan daha kolay değil mi? Ne dersiniz? Çocuk olması daha çok Allah'a kalmış gibi. Daha çok bilinmeyenli çünkü. Ama tabii bizim için artık öyle değil, değil mi? Evet dediğinizi duyayım.
Ve böyle annelere sahip olan çocukların nasıl yetişeceğini bir düşünün. Bizim 30'lu yaşlarımızda keşfettiğimiz hayat ilkelerini onlar doğuştan itibaren bizden öğrenecek. Müthiş birşey. Şanslı keratalar!!
Ben diyorum ki buradaki herkes önce şu doğru düşünce konusunu bir halletsin. Diğer yapılacaklar çok daha kolay. Onları da yakında konuşmaya başlarız. Çünkü etkilerini maksimize etmek ve hızlandırmak böyle mümkün olacak.
Size bir önerim var: Gelecek seneki veya en geç 2009'daki anneler gününüzü şimdiden planlamaya başlayın. O günü eşiniz ve çocuğunuzla ya da çocuklarınızla nasıl geçirmek istersiniz? Bu kadar zamandır beklenen böyle bir günü hayal etmeye planlamaya başlayın. Ailenizdeki herkes için çok özel birgün olacağından eminim. Tüm kayın akrabalar için de, anneniz babanız kardeşleriniz. Düşünsenize.
Küçük bir not defteri edinin. Oraya yazın. Hayatımın 2008'deki görüntüsü:
1- Hamile kalmışım
2- Sorunsuz bir hamlelikten sonra sağlıklı bir doğumla anne olmuşum
3- Eşim de baba olmuş..
Gerisini siz yazın...
Ve böyle annelere sahip olan çocukların nasıl yetişeceğini bir düşünün. Bizim 30'lu yaşlarımızda keşfettiğimiz hayat ilkelerini onlar doğuştan itibaren bizden öğrenecek. Müthiş birşey. Şanslı keratalar!!
Ben diyorum ki buradaki herkes önce şu doğru düşünce konusunu bir halletsin. Diğer yapılacaklar çok daha kolay. Onları da yakında konuşmaya başlarız. Çünkü etkilerini maksimize etmek ve hızlandırmak böyle mümkün olacak.
Size bir önerim var: Gelecek seneki veya en geç 2009'daki anneler gününüzü şimdiden planlamaya başlayın. O günü eşiniz ve çocuğunuzla ya da çocuklarınızla nasıl geçirmek istersiniz? Bu kadar zamandır beklenen böyle bir günü hayal etmeye planlamaya başlayın. Ailenizdeki herkes için çok özel birgün olacağından eminim. Tüm kayın akrabalar için de, anneniz babanız kardeşleriniz. Düşünsenize.
Küçük bir not defteri edinin. Oraya yazın. Hayatımın 2008'deki görüntüsü:
1- Hamile kalmışım
2- Sorunsuz bir hamlelikten sonra sağlıklı bir doğumla anne olmuşum
3- Eşim de baba olmuş..
Gerisini siz yazın...