- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
canım ben listeyi okudum. Bir de bir ricam olacak numaraları yazarsanız her seferinde rakamı unutup baştan sayıyorum emin olmak kişi atlamamak için [/QUOTE]
Tamam canım :)
Tamam canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılabilirsin canım buna ekleyeyim seniMerhaba arkadaşlar bende dua zincirinize katılmak isterim inşallah hemen bu listeye başlayayım mı? Yoksa 5. Mi bekleyeyim? Tamam derseniz
Olur ekleyin :)Katılabilirsin canım buna ekleyeyim seni
Canım ben şimdi okuyayım mı herkese yoksa yeni listeyi bekleyeyim miArkadaşlar Fatma ve Öznur yeni eklendi onlara da okur musunuz. @Mirac46 H hayalalemiveben Umutvar123 4 41EEEEE41 Umutvar123 @HemDeliHemAsik D darrbee @Hayalimdi gercek oldu V Vavin Shokella yassimin M Meleekk3 nursevdi @hediye-i rahmet @denizkaplan miss flower @zeynoc17 ftmclk Oznurr26 Dil-i bitab yeni listemiz
Canım ben şimdi okuyayım mı herkese yoksa yeni listeyi bekleyeyim mi
Şimdi bu listeye hemen başlayayım mı 100 er defa herkese değil mi?Arkadaşlar Fatma ve Öznur yeni eklendi onlara da okur musunuz. @Mirac46 H hayalalemiveben Umutvar123 4 41EEEEE41 Umutvar123 @HemDeliHemAsik D darrbee @Hayalimdi gercek oldu V Vavin Shokella yassimin M Meleekk3 nursevdi @hediye-i rahmet @denizkaplan miss flower @zeynoc17 ftmclk Oznurr26 Dil-i bitab yeni listemiz
Başlaya bilirsiniz 20 mayısa kadar bitiriyoruzCanım ben şimdi okuyayım mı herkese yoksa yeni listeyi bekleyeyim mi
Şimdi bu listeye hemen başlayayım mı 100 er defa herkese değil mi?
Tamam canımBaşlaya bilirsiniz 20 mayısa kadar bitiriyoruz
Evet canımBen 4. Listede varım 2200 okuyoruz demi abdestim varken başlım hemen