- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Amin tamam canımOkudum canım herkese Allah kabul etsin
Allah kabul etsin canım 22 kişiydi eksik yok tamam eklerim@Nergismor cnm ben 2. Listeyi 22 kişi 2200 okudum.Bitirdim.Eksik kişi kalmadı sanırım bir kontrol edersin.4. Listeye eklersin beni herkes bitirince
27 NİSAN 7 MAYIS HZ YUNUS AS DUASI OKUMA LİSTESİ
HERKESE 100 TANE OKUYORUZ. ARKADAŞLAR ESKİ LİSTEYİ BİTİREBİLDİNİZ Mİ? @miss flower arkadaşımız da listeye eklendi ismi Fatma
- M Mirac440 duygu
okudu - H hayalalemiveben melek
Okudu Dil-i bitab okudu saliha okudu icroc tuğba Umutvar123 betül Okudu - @Hayalimdi gercek oldu hatice
- V Vavin arzu
Okudu Shokella asli - @yassimin yasemin
- M Meleekk3 hatice
- D darrbee betül
Rakika hanife Okudu nursevdi nurseven - H hediye -i rahmet rukiye
okudu - H hatice8679
hatice devam ediyor musun yeni lisyteye - @denizkaplan Yadigar
okudu ESKİ LİSTEYİ BİTİRİP BİTİREMEDİĞİNİZİ BİLDİRİN LÜTFEN. BAŞKA DEVAM ETMEYECEK OLAN VAR MI?
Amin canımTüm listeye okudum. Fatma arkadaşımız dahil. Allah kabul etsin
Aynen canım ben onu biraz karıştırdım düzenlicem:)Dil-i bitab okumuş görünüyorum 3.listeyi daha okumadım ben bitince haber veririm sana :)
[/QUOTE]M Mirac440 27 NİSAN 7 MAYIS HZ YUNUS AS DUASI OKUMA LİSTESİ
HERKESE 100 TANE OKUYORUZ. ARKADAŞLAR ESKİ LİSTEYİ BİTİREBİLDİNİZ Mİ? @miss flower arkadaşımız da listeye eklendi ismi Fatma
- M Mirac440 duygu
okudu - H hayalalemiveben melek
Okudu Dil-i bitab okudu saliha okudu icroc tuğba Umutvar123 betül Okudu - @Hayalimdi gercek oldu hatice
- V Vavin arzu
Okudu Shokella asli - @yassimin yasemin
- M Meleekk3 hatice
- D darrbee betül
Rakika hanife Okudu nursevdi nurseven - H hediye -i rahmet rukiye
okudu - H hatice8679
hatice devam ediyor musun yeni lisyteye - @denizkaplan Yadigar
okudu ESKİ LİSTEYİ BİTİRİP BİTİREMEDİĞİNİZİ BİLDİRİN LÜTFEN. BAŞKA DEVAM ETMEYECEK OLAN VAR MI?  M Mirac440
[/QUOTE]Bir sonrakine eklerim canım bu listeyi bazı arkadaşlar bitirdi çünkü
Canim listeye benide ekler misin
4. Den mi canımCanim arkadaslar yeni listeyi okumadan beni listeden cikarirmısin
Evet4. Den mi canım
Tamam Tuğba cım