- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Şuam bitirdin mi listeyiDil-i bitab canım ben listeyi bitirmeden regl oldum 1.400 kaldı bundan sonraki listeyi de okuyamayacagim bi sonraki listeye katılabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuam bitirdin mi listeyiDil-i bitab canım ben listeyi bitirmeden regl oldum 1.400 kaldı bundan sonraki listeyi de okuyamayacagim bi sonraki listeye katılabilirim
@hediye-i rahmet @Hayalimdi gercek oldu3. LİSTEMİZDE MERVE YOKTU BEN UNUTMUŞUM OKUYANLAR HAKKINI HELAL ETSİN. YENİ LİSTEMİZ @miss flower Fatma ile birlikte 17 kişi haberiniz olsun. @Mirac46 H hayalalemiveben icroc Umutvar123 @Hayalimdi gercek oldu V Vavin Shokella yassimin M Meleekk3 D darrbee nursevdi @hediye-i rahmet iki prensesin annesi
Benim okuduğum 17 kişilik listede fatma yoktu. Bugün okurum onun için 100 taneArkadaşlar liste şuan 17 kişi Merve beni çıkar demişti ben unutmusum Merveye okuyan arkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen iki prensesin annesi @Mirac46 Umutvar123 H hayalalemiveben bir de yeni katılan Fatma arkadaşımıza okumayanlar okuyabilir mi?
Evet canım 17 kisi oluyoruz3. LİSTEMİZDE MERVE YOKTU BEN UNUTMUŞUM OKUYANLAR HAKKINI HELAL ETSİN. YENİ LİSTEMİZ @miss flower Fatma ile birlikte 17 kişi haberiniz olsun. @Mirac46 H hayalalemiveben icroc Umutvar123 @Hayalimdi gercek oldu V Vavin Shokella yassimin M Meleekk3 D darrbee nursevdi @hediye-i rahmet iki prensesin annesi
Arkadaşlar liste şuan 17 kişi Merve beni çıkar demişti ben unutmusum Merveye okuyan arkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen iki prensesin annesi @Mirac46 Umutvar123 H hayalalemiveben bir de yeni katılan Fatma arkadaşımıza okumayanlar okuyabilir mi?
Evet canjm çıkmak isteyem bir arkadaş vardı onu çıkarmadığım için siz 100 fazla okumuş oldunuz hakkınızı helal edinBenim okuduğum 17 kişilik listede fatma yoktu. Bugün okurum onun için 100 tane
Tamam canımCnm ben 3. Listede yokum zaten 2 yine bugun bitiririm 3-4 kişi kaldı bitincede yazarım yine
Dil-i bitab canım ilk liste okundugu zaman bitti sanmıştim ben tekrarlanacagi farketmedim ilk listede kalabaliktik çıkanlar olmuş okuyan arkadaşlarım hakkini helal etsin kusura bakmasınlar ben bugun bitiririm.insallah
Helal olsun canım hiç sorun değilEvet canjm çıkmak isteyem bir arkadaş vardı onu çıkarmadığım için siz 100 fazla okumuş oldunuz hakkınızı helal edin
Arkadaşlar liste şuan 17 kişi Merve beni çıkar demişti ben unutmusum Merveye okuyan arkadaşlar hakkınızı helal edin lütfen iki prensesin annesi @Mirac46 Umutvar123 H hayalalemiveben bir de yeni katılan Fatma arkadaşımıza okumayanlar okuyabilir mi?
Canım Fatma arkadaşımız dün katıldı ona da okuyacağız,.CAnım okumayanlar derken bendeki iki listede var bu arkadaşların isimleri fark görmedim
Ayrıca adet oldum süreyi 10 mayıs yaparsak inşaAllah bitiririm
tamam canım onu biraz ben karıştırdım :)nergismor, canım 3. Listeden haberim yoktu benim farketmemisim. Fatma yi ikinci listede eklendi sandım. Ben 3. Listede okudu gözüküyorum ama okumadım. 3. Listeye komple okuyacağım. Okuduğumda haber ederim.