- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Canim biz bu listeyi toplu mu yapsak acaba dun toplu olmasin dedim ama bu sekilde zor mu olacak sankiP pembehayaller06 ve M Meleekk3 un payina dusen 110 u okuyalim arkadaş larftmclk H hayalalemiveben @Mirac46 K Khvekokusu20 Umutvar123 4 41EEEEE41
Bencede canim yine.de ortak bir karar olsun diye anket koydum herkes katilmadi ama bugün artik cogunluk ne dediyse on gore devam edicezCanim biz bu listeyi toplu mu yapsak acaba dun toplu olmasin dedim ama bu sekilde zor mu olacak sanki
Tamam canimBencede canim yine.de ortak bir karar olsun diye anket koydum herkes katilmadi ama bugün artik cogunluk ne dediyse on gore devam edicez
Soylemistin canim sen aklimdaDil-i bitab ben anketi oylamadım galiba ben de toplu alımdan yanayim
P pembehayaller06 ve M Meleekk3 un payina dusen 110 u okuyalim arkadaş larftmclk H hayalalemiveben @Mirac46 K Khvekokusu20 Umutvar123 4 41EEEEE41
Canim benm agzina yuregine saglik Allah kabul etsin110 okudum
Est kuzum olur mu öyle şey rica ederimmBence günlük Okuyalım daha düzenli oluyor bu arada teşekkür ederimShokella canım:) dualarımı aldın
Bitti canim bugün , toplu alımda tum arkadaslarimiza bir hafta icinde 100er tane okuyup okudum diye haber vericez bir hafta sonra tekrar baslayip 100er tane okuycaz oyle gitcek:)Dil-i bitab bugünküler bitti demi kuzum bizim benim kafam karıştı ya toplu alım nasıl olacak bide öyle mi denesek böyle okuyacağımız sayı az kafam karıştı benim tefriciyede oturdu da burada nasıl yapcaz
Evet canim 24 kisiyiz 4 kisiye okuduk kaln 20 kisiye okuycaz sonra basa doneriz
Evet canim 24 kisiyiz 4 kisiye okuduk kaln 20 kisiye okuycaz sonra basa doneriz
Tamam canım ben okurum inşallah herkese 100 tane adım Fatmaftmclk
@Mirac46
H hayalalemiveben
cibi35
4 41EEEEE41
Dil-i bitab
@masal3487
icroc
S srplmtmtk
Umutvar123
@Hayalimdi gercek oldu
V Vavin
Shokella
@yassimin
A aselatilgan
M Meleekk3
P pembehayaller06
D darrbee
Rakika
nursevdi
O ozey2506
@hediye-i rahmet
Judy_K
K Khvekokusu20 HERKES LİSTEYİ KAYDETSİN .İSİMLERİNİZİ SOYLERSENİZ NİCKLERİN YANİNA YAZAYİM.
canim kusura bakma hemen ekliyorumCanım beni eklememişsin listeye
Arkadaşlar isimlerini söylese ona göre duamızı yaparız.Ay unuttum
canim kusura bakma hemen ekliyorum