- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Reglken okumayalim canim daha guzel olurregl iken okuyayım mı canım benim için farketmez sen oku dersen okurum.
ya yanlış okumuşum ikisinide bir olsun muş birisi olmasınmış :) olmasını kaldırdımReglken okumayalim canim daha guzel olur
Tamam canim :)ya yanlış okumuşum ikisinide bir olsun muş birisi olmasınmış :) olmasını kaldırdım
Yok canim değilim ifsa olmamak icin oyle yazdim :)[/QUOTE]canım bu arada konuyla alakası yok ama sen nevşehirlimisin :)
Hahaha ifşaYok canim değilim ifsa olmamak icin oyle yazdim :)
ALLAH kabul etsin canlarCnm hakkınızı helal edin ben yeni gördüm bildirimleri dün girmemiştimiting bÜzgün için 100 tane okuyorum şimdi
Bitirdim Rabbim kabul etsin inşallahDil-i bitab
Dil-i bitab canım bende okudum allah kabul etsin Toplam yüzdü demi ? Bugünlük 50 bir arkadaşa 50 diğer arkadaşa ??
20. Sayfadaki anketi de.oylar misiniz?Cnm hakkınızı helal edin ben yeni gördüm bildirimleri dün girmemiştimiting bÜzgün için 100 tane okuyorum şimdi
Kisa bir dua canim bitirilebilir diye dusundum, yine bitiremeyen olursa bi kac gun daha sure.tanirizHerkes 100 tane tüm listeye okusada olur ama neden bi hafta kaç kişi varsa o kadar gün değil?Dil-i bitab
Benim adetim ancak pazar günü biterKisa bir dua canim bitirilebilir diye dusundum, yine bitiremeyen olursa bi kac gun daha sure.taniriz
Tamam canim adetin bitince okursun ,mazeretsiz olanlar 1 hafta icinde mazeretli olanlar da mazereti bittikten.sonra 1 hafta icinde okur :)Benim adetim ancak pazar günü biter
Tamam :)Tamam canim adetin bitince okursun ,mazeretsiz olanlar 1 hafta icinde mazeretli olanlar da mazereti bittikten.sonra 1 hafta icinde okur :)
Tmcanim anketimizi de.oylayiver bir zahmet 20. SayfadaDil-i bitab okudum canim