Aynen cnm katılıyorum sana. Bizi ancak biz gibi olanlar anlar. Kardeşlerim daha bekar. Fakat eltilerim var iki tane ikiside hamile. Kolay kazandıklar için kesinlikle beni anlamıyolar. Artık tedavilerime bile gizli gizli gitmeye başladım. O derece sıkıtılı bi dönemden geçiyoruz. Ama Allah büyük ne kadar üzüldüğümüzü ağladığımızı görüyo.aminnn canımmm hepimiz aynı seyleri hissedıyozzz
ne olursa olsun içimizden çıkmayacak hep bi eksiklik olarak kalacak
isteyen herkes anne olur inşallahhh
ben bazen aileme diyorum anname kardesıme benı sız bile anlıyamazsınız
aminnn canımmm hepimiz aynı seyleri hissedıyozzz
ne olursa olsun içimizden çıkmayacak hep bi eksiklik olarak kalacak
isteyen herkes anne olur inşallahhh
ben bazen aileme diyorum anname kardesıme benı sız bile anlıyamazsınız
evet bazen hatta öyle şeyler söyluyorlar kı insanlarAynen cnm katılıyorum sana. Bizi ancak biz gibi olanlar anlar. Kardeşlerim daha bekar. Fakat eltilerim var iki tane ikiside hamile. Kolay kazandıklar için kesinlikle beni anlamıyolar. Artık tedavilerime bile gizli gizli gitmeye başladım. O derece sıkıtılı bi dönemden geçiyoruz. Ama Allah büyük ne kadar üzüldüğümüzü ağladığımızı görüyo.
Evet cnm tüp bebek tedavisi. İkinci denememizi yaptık. Bakalım test günü bekliyorz. Hayırlısı artık.evet bazen hatta öyle şeyler söyluyorlar kı insanlar
diyorum soylemesi ne kolay
hem sorulardanda kurtuluyosun iyi yapıyorsun canımm tüp bebek tedavisi mi
inşallahh guzel hber alırsın bende ıkıtup dnedım negatıg oldu malesefffEvet cnm tüp bebek tedavisi. İkinci denememizi yaptık. Bakalım test günü bekliyorz. Hayırlısı artık.
İnşallah cnm cümlemiz güzel haberler alır. Yaşım 27. 3 yıldır deniyoruz. 4 tane aşılama yaptırdık. Sorun sebepsiz inferilte. Eşimdede sorun yok bendede fakat olmadı birtürlü. Hayırlısıyla ikinci denememizi ysptık.inşallahh guzel hber alırsın bende ıkıtup dnedım negatıg oldu malesefff
kaç yasındasın sorun ne canımm
anladımmm canım bi sebep olmaması da çok kötu bu sefer olur inşallahhhİnşallah cnm cümlemiz güzel haberler alır. Yaşım 27. 3 yıldır deniyoruz. 4 tane aşılama yaptırdık. Sorun sebepsiz inferilte. Eşimdede sorun yok bendede fakat olmadı birtürlü. Hayırlısıyla ikinci denememizi ysptık.
bende Bi sorun yok şükür era testi için estrofem hap kullanıyorum ayın 12sine kadar.o gün muayene edecekmiş.bugün komşu gelecek onlara ne hazırlıyım diye düşünüyorum.dün kendini zorla davet ettirdi sağ olsun : )
he heeey!buldum seniiii!nasılsın bakalım?teyze hatun gelmedi mi?gelseydi bulamazdık seni buralarda.ayağın nasıl?iğne oldunmu?anladımmm canım bi sebep olmaması da çok kötu bu sefer olur inşallahhh
giiiiiz at onu çabuk bide ana olacak!
şükür hemen gördümmm napıyımmm canım sıkıldııııgiiiiiz at onu çabuk bide ana olacak!
bende gördüm de yazana kadar geç kalmışım.şükür hemen gördümmm napıyımmm canım sıkıldıııı
offf sorma dun ığneyı vurunmadım çünkü 3gun çok agrım oluyooohe heeey!buldum seniiii!nasılsın bakalım?teyze hatun gelmedi mi?gelseydi bulamazdık seni buralarda.ayağın nasıl?iğne oldunmu?
karşılıklı yazısabılırız demek ıstemıstımmm ne yazmısım belı degıllbende gördüm de yazana kadar geç kalmışım.
ciddi değilsin demi bak kötü olur ha!
amaaaan sende Bi dahaki sefere hiç özel bişey yapma kendine ne pişireceksen onu pişir oda bulduğunu yesin.ekmekleri buzluğa atabilirsin yer varsa.offf sorma dun ığneyı vurunmadım çünkü 3gun çok agrım oluyooo
ve teyzenın eşini işe cagırmısler gelmediler o kadar yemek yaptımmm
belki yarıon gelecekler daha öncede boyel olmustu ınsan barı haber verır demı ama yaaa
ekmek bile almıştımm cok sınırlıyım bıde yemek falan yapmasaydın nıye zahmet etın dıyooo
gölbasından gelecekk nasıl yapmayımm insan sabahtan arar demııı
sen nasılsınnn era ne zaman olacakk
aynennn canımmmm deger veriyoz ozenıyoz boyle oluyooooamaaaan sende Bi dahaki sefere hiç özel bişey yapma kendine ne pişireceksen onu pişir oda bulduğunu yesin.ekmekleri buzluğa atabilirsin yer varsa.
geldiğinde de şaşırırsa sende,gelip gelmiyeceğinden emin olamadım kusura bakma dersin.
internetten iş bulma sitelerine başvurdunmu?karşılıklı yazısabılırız demek ıstemıstımmm ne yazmısım belı degıll
kafa bi milyon oluncaaaa
staj yerı bulamadım sozde bide calısacaktımmm
napacam bilemiyommm
acıl torpıl lazım bana
yok basvurmadım okul bitsinde bı bakalımmminternetten iş bulma sitelerine başvurdunmu?
erayı bu ay yapacak galiba.estrofem diye rahim için Bi hap kullandırtıyo bana.
Neyse insanlık hali derim kocasının aniden işi çıkmış ama senin ayakta durmaman gerekirken gelmesi çok düşüncesizce,bencilce.aynennn canımmmm deger veriyoz ozenıyoz boyle oluyoooo
gercekten kızdımmmm amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?