Ettm biryanem su saate kadar namz kildim yasin okudum allah kabl etsin dualarimizi
iyi yapmışsınnn Allah kabul etsin canımm
sen başkentte mi gideceksinnn canımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ettm biryanem su saate kadar namz kildim yasin okudum allah kabl etsin dualarimizi
rabbim inşallah hepinizi muradına erdirdirsin dualarınızı kabul etsin hepiniz için dua ediyorum.kadir geceniz mübarek olsun.
canimm benimm nasilsin iyisin dimi..
hosgeldinn canim..
cicissss gozukmuyorsun nerelerdesin.. iftar hazirliklarimi.. cokk optumm
iyi yapmışsınnn Allah kabul etsin canımm
sen başkentte mi gideceksinnn canımm
Aminnn canim. Allah kabul etsin..
Hayırlı cumalar arkadaşlar bende her duamda anıyorum sizi Rabbim gönlümüzün muradını muhakkak verecektir... Selam ve dua ile. ..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin aycanim sennde insallah cumlemizin lenfositi arastirdinmi nerde deneyecn birde bagisklik teati yaptirdinmi bana msj at canm
Bayramınız mübarek olsun bacılarım😊 seneye inşallah hepimiz hamileliklerle dolaşırız bayramda.
canim benim iyi bayramlar..Bayramınız mübarek olsun bacılarım😊 seneye inşallah hepimiz hamileliklerle dolaşırız bayramda.
İnsallah canim benim insallah
canim benim iyi bayramlar..
Nasılsınız? Yarın fırsat bulamayız bugün bayramlaşalım dedim.
sagol cnm benim iyiyim bende ayni seyi dusunmustum:)) sen nasilsin bacimm:)
iyiyim canım biraz heyecanlıyım😊 gelecek ay tüpe başlıyorum.
Nasılsınız? Yarın fırsat bulamayız bugün bayramlaşalım dedim.
:)) bende agustos ortasi baslamis oluyorum pes peseyiz desene bende heyecanliyim.. mustafa bahcecidemi cnm:)) bu siralar ayni heyecan bendede varrrrrr
Aman ne bayrami aycan bayrami bayram tadinda yasaybilenlern kutlu olsun benim icim kan agliyor
aynı bende 16 sı gibi başlayacağım.mustafa bahçeci değil canım.başka Bi doktor seçeceğim.bu arada eşin pharmaton,çinko ve lcarnitin kullanmış mıydı?
yaa ayni zamanlardayiz harika:)) ewet cnm kullandii ama su anda sadece proxeed, antioxidant ve ari sutu kullaniyor:))
😊 canım benim birbirimize koçluk yaparız artık.şimdiden karışımlara başlayalım bizde.
eşim yaklaşık 1 aydır kullanıyor bunları,birde emodexle arı sütü,polen yiyoruz.
benim transfer eylülde olacak.sen nasıl yapacaksın dondurmayı düşünüyor musun?
evet canimcigim paslasiriz:)) sen baska birsey kullaniyormusun..
ben donduramiyorum hicbizaman cnm cunku benim birde rezerv azligim bas gosterdi son yillarda.. amh 0.09 ... bir iki yumurta dollenirse havaya ucuyorum oda transfer ediliyor... memorial 5. gune bekletmeye calisiyor insallah dayanirlarda blast olurlar... simdi benim gelecek hafta baskilama tedavim var cetrotide ve climara forte ile...