- 15 Aralık 2010
- 3.490
- 125
- 113
Merhaba hanımlar,
öncelikle buna benzer bir konuyu KPSS bölümünede açtım ama yetersiz oldu zira ordaki arkadaşlar sadece öğrenciydi ve kimsenin dikkatini çekmedi haklı olarak.
birde siz annelere sormak istedim,tecrübeleriniz kararlarımda etkili olacak çünkü.
ben 5 aylık evli bir bayanım.
aslında bebek fikrini 2 3 ay sonra düşünüyorduk.
fakat şu sıralar eşimde bende öyle istekliyizki![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
anne olmayı çok istiyorum,eşimde baba olmayı.
fakat ben şuan ünivrsite son sınıfım.
kpss ye ağırlıklı olarak mezun olduktan sonra hazırlanacağım çünkü bu sene okul oldukça yoğun.
şimdi hamile kalsam bile(kii ne olacağı bilinmez,Rabbim belki hemen vermez) bebeğim mezun olduktan 1 ay sonra doğacak.
ve ben o doğduktan sonra kpss e hazırlanmaya başlayacağım ve 1 yaşında olduğunda da sınava gireceğim.
bebek ve kpss aynı anda gider mi?
en azından günde 3 4 saat ders çalışabilir miyim?
sizlere soruyorum çünkü bir çoğunuz bebek sahibi oldu.
bebek uyurken,oynarken ya da akşam babası ilgilenirken zaman yaratıp 3 4 saat çalışma imkanım olur mu?
biz aile ve akrabalardan ayrı şehirdeyiz,gelenimiz gidenimiz olmaz.sadece annem sık sık gelip bana yardımcı olacak.
eşimse bana çok yardımcı şimdi bile,biliyorumki bebek varkende destek olacak.o da kpss yi biran önce kazanmamı çok istiyor.
sabah 8 de gidip akşam 5 te geliyor.
akşamda 1 2 saat babası ilgilenirken çalışsam?
bu arada şuanda kendim evde çalışıyorum ara araki temelini atayım seneye bol bol soru çözeyim.
o kadar ihtiyacım var ki,
yaparsın,bebek varken ne zorlukları başaran var,bebek bereketiyle gelir diyen ağızlara...
çünkü gerçekten çok istiyoruz bebeğimizin olmasını![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
öncelikle buna benzer bir konuyu KPSS bölümünede açtım ama yetersiz oldu zira ordaki arkadaşlar sadece öğrenciydi ve kimsenin dikkatini çekmedi haklı olarak.
birde siz annelere sormak istedim,tecrübeleriniz kararlarımda etkili olacak çünkü.
ben 5 aylık evli bir bayanım.
aslında bebek fikrini 2 3 ay sonra düşünüyorduk.
fakat şu sıralar eşimde bende öyle istekliyizki
![KK69 :69: :69:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk69.gif)
anne olmayı çok istiyorum,eşimde baba olmayı.
fakat ben şuan ünivrsite son sınıfım.
kpss ye ağırlıklı olarak mezun olduktan sonra hazırlanacağım çünkü bu sene okul oldukça yoğun.
şimdi hamile kalsam bile(kii ne olacağı bilinmez,Rabbim belki hemen vermez) bebeğim mezun olduktan 1 ay sonra doğacak.
ve ben o doğduktan sonra kpss e hazırlanmaya başlayacağım ve 1 yaşında olduğunda da sınava gireceğim.
bebek ve kpss aynı anda gider mi?
en azından günde 3 4 saat ders çalışabilir miyim?
sizlere soruyorum çünkü bir çoğunuz bebek sahibi oldu.
bebek uyurken,oynarken ya da akşam babası ilgilenirken zaman yaratıp 3 4 saat çalışma imkanım olur mu?
biz aile ve akrabalardan ayrı şehirdeyiz,gelenimiz gidenimiz olmaz.sadece annem sık sık gelip bana yardımcı olacak.
eşimse bana çok yardımcı şimdi bile,biliyorumki bebek varkende destek olacak.o da kpss yi biran önce kazanmamı çok istiyor.
sabah 8 de gidip akşam 5 te geliyor.
akşamda 1 2 saat babası ilgilenirken çalışsam?
bu arada şuanda kendim evde çalışıyorum ara araki temelini atayım seneye bol bol soru çözeyim.
o kadar ihtiyacım var ki,
yaparsın,bebek varken ne zorlukları başaran var,bebek bereketiyle gelir diyen ağızlara...
çünkü gerçekten çok istiyoruz bebeğimizin olmasını
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Son düzenleme: