Gebeliğe Hazırlık Anne olma heyecanı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

uniuqqeee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
954
1.965
33
Kızlar selamlar, beta hcg testiyle en erken ne zaman gebelik öğrenilir? Sabredemiyorummmmm
Adete 1hafta kala test yaptıran var mı? İlk baş istemiyordum ama heyecanı bile ne tatlıymış bir de evde evcil hayvan besleyen var mı? Çocuğa tepkisi nasıl oluyor?

Sabırlı olmalısın. Kanda hemen çıkmayabilir. Moralin bozulmasın. Kiminde çıkıyor o ayrı. Genelde adete yakın hcg artıyor.

adet tarihinden çok ilişki ve yumurtla tarihi önemli. yumurtlamadan bikaç gün sonra çıkıyormuş. bizim kedimiz var . veterinerle bu konuyu konuştuk,aşılarını yaptır ve hazır mama dışında birşey yedirme,sokağa da çıkmazsa hiç bi parazit kapmazlar dedi.

Bizde köpek var ve dışarı çıkmak zorunda , asla bırakamayız da çok seviyoruz onu. Tam yumurtlama tarihimde oldu hesaplamalarımı yapıyorum her ay düzenli olarak takip ediyorum .kaç gün sonra oluyor ortalama

Adet tarihinden 8 gun sonra gitmistim saglik ocagina.. Hayal kirikligi olmasin diye hic gebelik testi bile almadim :) iyice bekleyip direkt kan tahliline gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…