Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

iş çıkışı annemlere gidicem pazar akşamına kadar ordayım..zaten arayacağıda yok

amin canım.. amin.. Birde ALLAH kimseyi sevdiğinden ayrı koymasın... tez zamanda kavuştursun...

aminn..valla ayrı kalmak sanki ençok kadınlara koyuyo
oda benim kadar özleseydi arardı..nasıl bukadar duygularına hakim olabiliyo erkekler anlamıyorum:44:

Son düzenleme:
oda benim kadar özleseydi arardı..nasıl bukadar duygularına hakim olabiliyo erkekler anlamıyorum:44:

canım onada koyuyordurda erkekliğine toz kondurmuordur.. oda mutlaka üzülüyordur kim ister karısında ayrı olmak.. onada acı geliyordur.. inşallah inadını kırarda seni üzmeyi bırakır canım...

benim mesela hiç kasık ağrım falan olmadı,göğüslerimdede hiç bir şişlik hassaslıkta olmadı,sadece gözlerim bulanık:)

benim mesela hiç kasık ağrım falan olmadı,göğüslerimdede hiç bir şişlik hassaslıkta olmadı,sadece gözlerim bulanık:)

canım onada koyuyordurda erkekliğine toz kondurmuordur.. oda mutlaka üzülüyordur kim ister karısında ayrı olmak.. onada acı geliyordur.. inşallah inadını kırarda seni üzmeyi bırakır canım...

((( beni listeye almamıssın bıle saglık olsun....

ceylincimmm tebrik ederim canım.inşallah sağsalim kucağına alırsın.darısı diğer bacişlerimin başına inşallah Aminnnnnnnn..

dalinnn annem bu seferde dediğin gibi yapıcambelki keramet zıplayıp banyoya gitmektedir..
1saat ayakları dikiyorum,bide öyle uyuyakalmıyım mı çok günahlık oluyomm yaa:26:

onunki erkeklikte bizimkide kadınlık..bunun arası yokmu yaa...hep arayıp sormaktan bıktım ...
kızlar 20gündür tık yok yaa..hiç mi canı çekmeyooo karısını

Kızlar en önemli belirtim.salak şeylerde duygusala bağlayıp ağlamak istememdi.

ayyy o bende hep var..nezaman evlendim böyle oldum ben

hoşgeldin tatlım...
biliyonmu ceylin hamile:)

ah canım kıyamam sana.. tatlım sende bi sorun varmıydı yani ilaç falan kullandınmı,,

hoşbulduk canım.evett gördüm güzel haberlerini aldımceylinin.darısı sizlerin başına inşallah.

çok kızdım kocana.. aaa afedersin canım ama senin bu kocan insanı çileden çıkartır..

ceylincimmm tebrik ederim canım.inşallah sağsalim kucağına alırsın.darısı diğer bacişlerimin başına inşallah Aminnnnnnnn..

Amin canımmmm ben Allaha öyle dua ettim isteyenlerde öyle etsin "hayırlı zamanda hayırlı evlat"

hoşgeldin tatlım...
biliyonmu ceylin hamile:)

ah canım kıyamam sana.. tatlım sende bi sorun varmıydı yani ilaç falan kullandınmı,,

yinede devam ediyorr..az önce bebişimin ilk günlüğünü tutmaya başladım.hep hamile kalınca günlük tutucam demiştim şimdiden başladım:)))ben hiç ilaç kullanmıyorum sadece folik asit almıştım 2 ay önce sonra kilo alıyorum diye bıraktım sanırım yine başlamam gerek:26:

benim bu ay çok başladıııı,,,,,,,,

çok kızdım kocana.. aaa afedersin canım ama senin bu kocan insanı çileden çıkartır..

çıkıyom zaten çileden...neyse bu sefer bende inadım inat diyorum..

bişi değil kin duyuyorum yaa..bunca zaman aramazmı sormazmı gerçi evi tam anlamıyla terkedeli 1hafta oluyor..
1gün görmeden duramazdık 1hafta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…