Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

canim o pecete isini bende yapiyorum ama mecburen yoksa batar kiz ortalik bisi olacagini dusunmuyorum akarsa bi ihtimal diye koyuyorum peceteyii.birde ben belimin altina yastik koyuyorum yarim saat oyle yatiyorum hem o zaman akinti daha az oluyor

ben o yastıkları falan geçen ay koydum canım.. olmadı bu ay artık kendi haline bıraktım herşeyi tatlım.. ayne o peçete olmasa heryer batcak.. sadece ben yapmıyormuşum iyi içim rahatladı:))) aslında ben ilişkiden kaçan bi insanım elimizden geldiğince yapmak gerekiyor aslında çocuk için değil insan kendi için yapmalı.. ilişkiye girdiğim geceler, ilişkiden sonra hemen uyuyorum eşim duşa giriyor ve ben uykuya çoktan dalmışım.. ne yanıma geldiğini duyuyorum nede başka bir ses sabaha kadar deliksiz uyku çekiyorm.. çok faydalı bu ilişki işi valla..:)))

hadi ya ilkbhr neler duyuyorum ben tatlım.. inşallah canım benim inşallah...

ne güzel olurdu ilkbahar tatlım:) ama yani çok ilginç gelmemesi.. acaba geç döllenme falan mı oldu diye düşünüyor insan haliyle.. İnşallah da öyledir.. Doktor dönüşü mutlaka yaz ama buraya da, merak ederim çok..

canim ben de bitirdim sogan suyunu iste 24.gunumdeyim bekliyoruz bakalim.aslinda bu ay bizim icimiz iyice temizlenecek onumuzdeki ay gobuslerimiz dolacak canim.

İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAH yavrimoooo:))) Belki sana hemen ilk aydan yarar tatlım,inşallah yani:)

Yetttim kızlarrr benide alın aranıza,topic topic dolaşıyorum....İnşallah bu son olur bu ay hamiş kalırızzz

kızlar üstüne görme dedikleri şeyi yaşadım sanırım 1 hafta önce kahverengi leke bi kaç saat sürdü,ertesi günde bir kaç saat sürdü,ama böyle ped koyacak kadar değil.

sonra gece ateş basması,gözlerimin buğulanması dün regl olmam gerekiyordu olmadım.

Bugün test yaptırdım.eğer hamişssem bütün belirtileri yazacağım.Çünkü ben bu topiclerde belirti aramayı çok iyi biliyorum.

Gülsenim canımın içi,valla ben hala bekliyorum kırmızıları tık yok,ara ara olacakmısım gibi agrı oluyor,sonra kayboluyor agrı.Goguslerim feci şişti damarlandı yani o derece..yarın sbah kısmetse gidicem doktora canım...ama az önce banuyada dedim,icimde güzel bir his var nedense :))

canım bende senin gibi yapayım peceteyi yüzeysel koyayım.. ama tatlım ilişkiden sonra ben hemen uyuyuorum.. o kadar hafifliyorumki sabaha kadarda deliksiz uyku çekiyom..sabahta banyo.. mesala bu sabah öle yaptım,, ilişkiden sonra güne daha mutlu başladığımı farkettim bugün.. bundan sonra kocanın benden kaçışı yok..

katiliyorumm insani fazlasiyla dinlendiriyorr::))))

İnşallah doludur göbüşün hayatım.. Test sonucunu bildir bize de:) Güzel haberler alman dileğiyle bol şans:)

inşallah hamişsindir canım..

canım bu damarlanma hayra yorulmalı bence, inşallah hamişsindir canım.. çocuklarının doğum günlerini aynı zamanda yaparsın.. :))))

ha şöyleeee gülşencim.yaptığımız doğanın kanunu.yani utanılacak sıkılacak bir şey yok.Allah ım öyle bir düzen kurmuşki bu olay bile bir çok hastalığı kovuyor yaşantımızdan.yani kocaları rahat bırakmak yok hahahaha

adamın pestilini bi çıkartayım bakalım.. çocuk için değil daha çok kendim için bunu yapmalıyım.. gelsin kocalar gelsin :)))) sabahlar olmasın aman :)))

İnşallah doludur göbüşün hayatım.. Test sonucunu bildir bize de:) Güzel haberler alman dileğiyle bol şans:)

inşallah Allah her isteyene hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin.İnşallah.saat geçmez şimdi 15:00 e kadarrr

bu arada yastık koymayı çok denedim,,,hatta kocişi sabah 6 da kaldırdım bebiş yapmak için biryerde okumuştum çocuk yapmak için en ideal saatmmiş..Sağolsun hiçbişey demeden kalktıı.Uyku sersemi

Bütün yöntemleri denedim.Çok prensipli çalıştık bu ay.Bakalım başarı yüzdemizi öğleden sonra sonuçlarda görücez

hadi bakalım tatlım.. sen sonuçları al bizde bi değerlendirmeye alalım yaptırlarını:)) inşallah hamişsindir tatlım..........

canim sende insallah hamissindir bekliyoruz hayirli haberlerini

kızlar hani burda emos_musti diye bir arkadaş vardı hatırladınızmı banu iyi bilir.. kız bu nerde bi ders programı yapmıştım kpss iiçin onami çalışıyor nedir..ama buraya girmesi için ona vakit bırakmıştım... eğer ders çalışıyorsa valla hatuna helal ossunnn:)))

hadi bakalım tatlım.. sen sonuçları al bizde bi değerlendirmeye alalım yaptırlarını:)) inşallah hamişsindir tatlım..........

canim sende insallah hamissindir bekliyoruz hayirli haberlerini

İnşallah kızlar inşalahhhh,,,,hepimiz burda yazılanların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.Söz veriyorum eğer hamişssem neler yaptığımız tek tek yazacağım hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…