Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

hoşgeldin tatlım.burda herkes artık bi aile gibiyiz.yeterki içten ve iyi niyatli olalım :)))herkes herkesin derdine üzülür sevincine sevinir burda.

höhöhöhöhö ben de patronum özlemim ve ben de yeni geldim şirkete,demekki benim çalışanblarda böyle düşünüyorlar hakkımda :))))

gülşencimm bu testleri ben yazdım ama bunlar hamile kalmadan önc yapılan testler bebemmm hamile kaldıktan sonra doktor farklı testleri istiyo canım.

yok canım estafirullah ne olcak olabilir bakalım artık ayrın öğrenizirz teşekkür ederim bu arada ilgin için saol şimdi ben çıkıyorum işim var biraz görüşrüz arkadaşlar

hayaletcim caspercim,, garip oldum bugün,, sfsfs hamile ben hamilelik öncesi testlerden bahsediyorum.. çok yaşlandım ben bunuyorum artık biliyom(((

amin canım inşallah.. ben pek anlamıyorum sprali işinden.. Allahım tez zamanda bebeğine kavuştursun canım...
amin canım çok teşekkür ederim
hoşgeldin tatlım.burda herkes artık bi aile gibiyiz.yeterki içten ve iyi niyatli olalım :)))herkes herkesin derdine üzülür sevincine sevinir burda.

hoşbuldum canım teşekkür ederim

evet canım 5+ dayım ben yaanlış hesaplamışım ilk önce takvime baktım sonra dediğin dorğymuş tatlım :))
biz mercimeğimi gördüK dün inşallah sende gittiğinde görürsün artık canım :)))

Son düzenleme:

İnşallah hayatım, bence de pazartesi koş kan testi yaptır inşallah da doludur göbüşün

Amiiin tatlım inşallah:) Evet en azından düzenli adet oluyorum acaba mı diye süründürmüyor beni:))

Canımmmm, güldenim.. Çok sağol.. Allah dualarını kabul etsin inşallah:) Bekleyen , isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın..

:)) Güzel süpriz olmuş hayatım:) allah mutluluğunuzu daim etsin...

Üzülme hayatım, ben de dün gördüm kırmızıları. Napalım demek ki bu ay değilmiş bizim nasip. İnşallah nisan ayı yüzümüzü güldürür:)

Tebrikler hayatım aldığınız karar için. İnşallah en kısa zamanda bebiş müjdesini de alırsınız.. Doktora gideceksin sanırım zaten, o zaman doktoruna da sorabilirsin, benim bildiğim folik asit kullanmaya başlaman gerektiği, onun dışında yumurtlama günlerini takip edip o dönemleri kaçırmamaya çalış ilişki için.. Gün aşırı ilişki ve ilişkiden sonra azıcık dinlenmek yatakta,sırtüstü 10-15 dakika yeterli. sonrada bol dua ve beklemekten başka yapacak birşey olmuyor..:) Bol Şans..

İnşallah hayatım.. Nisan uğurlu gelsin hepimize:) Beklemeyelim artık daha fazla di mi ya:)

höhöhöhöhö ben de patronum özlemim ve ben de yeni geldim şirkete,demekki benim çalışanblarda böyle düşünüyorlar hakkımda :))))

ama sen çok tatlım bi patron sundur canım özleminkiyle kendini neden karıştırıyon.:)) canım senin kırmızılar ne oldu.. ben iki gündür kopuğum burdan internet kötüydü pek bişeye bakamadım.. ara ara yazabildim,,sende son durum nedir canım....

gülşencimm bu testleri ben yazdım ama bunlar hamile kalmadan önc yapılan testler bebemmm hamile kaldıktan sonra doktor farklı testleri istiyo canım.

en azından bunları kimin yazdırdığını hatırlıyomuşum buda iyi bişey.. sorma tatlım karıştırdım cidden:)))

yok canım estafirullah ne olcak olabilir bakalım artık ayrın öğrenizirz teşekkür ederim bu arada ilgin için saol şimdi ben çıkıyorum işim var biraz görüşrüz arkadaşlar

gülü gülü tatlım(((

:))))))) her patron aynı değil amaaaa:)))

Nasılsın hayatım geldi mi senin kırmızılar??

banucum teşekkür ederim canım...folik asite bugün başlıyorum...diqer şeyler içinde reql olup doktora gitmem gerekiyor zaten bugün yarın olucam... diqer tavsiyelerinede harfiyen uyucam canım

banuuu sogan suyu yapmistin sen adetinde bir degisiklik falan var mi yoksa hersey ayni mi?yarabbimm nisanda dolsun artik gobusler amiiinnnn.....

hiç bişiciycin yok bebemm.hem senin yaşın kaç ki bunamadan bahsediyon bakim

31 oldum 8 gün önce..((( canım bişey sorcam.. şimdi biz evlendikten sonraki ilişkilerimizde, ilişki biter bitmez ben tuvalete koşuyordum.. kendimi kötü hissediyordum.. tabi spermler tuvalet yolcusu oluyorlardı bu 3 ay sürdü böyle.. sonra böyle yapma dediler bi yarım saat yat dediler.. bende bu sefer.. yattım ama ilişkiden sonra oraya peçete tıkıyorum akmasın diye birde çarşaflar filan batmasın diye sence ve sizce arkadaşlar bunu yapmamalımıyım..

banuuu sogan suyu yapmistin sen adetinde bir degisiklik falan var mi yoksa hersey ayni mi?yarabbimm nisanda dolsun artik gobusler amiiinnnn.....

Adetim daha yoğun ve hafif parçacıklı, biraz da sancılı geçiyor hayatım.. Sanırım bahar temizliği oldu içerde:)))) İnşallah nisana faydasını görürüm.. Devam edicem ama, önümüzdeki ayda yine adete doğru 10 günlük 2. etaba başlayacağım:) Senin nasıl durumlar?

canim o pecete isini bende yapiyorum ama mecburen yoksa batar kiz ortalik bisi olacagini dusunmuyorum akarsa bi ihtimal diye koyuyorum peceteyii.birde ben belimin altina yastik koyuyorum yarim saat oyle yatiyorum hem o zaman akinti daha az oluyor

:))))))) her patron aynı değil amaaaa:)))

Nasılsın hayatım geldi mi senin kırmızılar??

haklısın şekerim :))) valla banucum gelmediler hala,benim göğüsler oldu inek memesi gibi :)) ara ara sızlıyorlar canım,yarın sabah gidicem doktoruma:)) ama sana bir sır vereyimmi sanki kendimi hamile gibi hissediyorum yaa...

canim ben de bitirdim sogan suyunu iste 24.gunumdeyim bekliyoruz bakalim.aslinda bu ay bizim icimiz iyice temizlenecek onumuzdeki ay gobuslerimiz dolacak canim.

tatlım şimdi fark ettim,seninkilerde gelmiş...inşallah bir dahaki aya hep beraber hamile kalmak umuduyla şekerim..

tatlım ben ne yaptığımı söyliyeyim sana.öyle karar verirsin.ben ilişkiden sonra peçeteyi tıkmıyorum sadece orası kapanacak şekilde örtüyorum ve yarım saat hiç kalmadan yatıyorum.sonra wc ye gidiyorum.ama duş falan almıyorum.ertesi sabah duşumu alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…