Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

içimden geçenleri ne de güzel dile getirmişsin canım arkadaşım
bakalım bizm zamanımız ne zaman mearakla bekleyecem

kızlar hesaplamalara göre benim dün adet tarihimdi ama ben batımı 3o olarak iki gün gecikmeli verdim.iki üç gün önceden sancılarım oldu dedim adet oldum.dün minicik kahverengi bi leke geldi.ama bugün normal akıntı rengine döndü.eğer yarında gelmezse pazartesi direkt kan testi yaptıracam.nolur dua edin gelmesin:))

kızlar hesaplamalara göre benim dün adet tarihimdi ama ben batımı 3o olarak iki gün gecikmeli verdim.iki üç gün önceden sancılarım oldu dedim adet oldum.dün minicik kahverengi bi leke geldi.ama bugün normal akıntı rengine döndü.eğer yarında gelmezse pazartesi direkt kan testi yaptıracam.nolur dua edin gelmesin:))

bence hamilesin canım evde idrar testin yok mu valla ben böyle olursa diye çifer çifter tutuyorum
pazartesiyi niye bekliyosun senin belirtilerin hamilelik olasılığını yükseltiyor canım
yarın git bence

bence hamilesin canım evde idrar testin yok mu valla ben böyle olursa diye çifer çifter tutuyorum
pazartesiyi niye bekliyosun senin belirtilerin hamilelik olasılığını yükseltiyor canım
yarın git bence

ah ağzından bal mı damlıyor(pardon ellerinden:)).canım yinede korkuyorum belki stresten gecikiyodur diye gebelik testlerim geçen aydan bitti.bilerekte almadım iyice geçsin istiyorum şimdi.ama bana zaman geçmiyor şuan.hayırlısı olsun bu ay çok kafama takmadım eğer olursa buna yorarım.stres yapmadım hayırlısını istedim sadece.ama yinede içim kıpır kıpır:)

melzanur ınsss tatlım.

bercesteemmm nasılsın kuzummm.ogretmenım canım benım canım benım senı ben pek cok pek cok severımmmmmmmmm :)))))))

melzanur ınsss tatlım.

bercesteemmm nasılsın kuzummm.ogretmenım canım benım canım benım senı ben pek cok pek cok severımmmmmmmmm :)))))))

inşallah canım ya.senin nasıl geçiyor hamilelik.senden de ilk gün leke geldimi.adet sancısı oldumu yine de.birde bişi sorcam.bugün kucağıma bebiş aldım yaklaşık 10 kilo kasıklarım ağrıdı ağır kaldırınca bişi oluyomu.gerçi seninde bebişlerin var illaki taşıyosundur dimi:)

valla benım lekelenme ve kanamam olamdı sadece akıntım cook beyaz ve seffaf kokusuz sekıdle.sancıalrım oldu ama kısa gıren nefes kesen cınsten ole adet sancılarına benzer dıeldı bnmkıler.ewet agır kaldırdıgımda kasıkalrım ve belım agrıyor bıcak batar gıbıı.onun dısında hamılelık bıraz yorgun ve bol kasık batısmalı gecıyorr

melzanur ınsss tatlım.

iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik canım
biz aynı okul ev ev okul yarın memlekete gitcem
düğün var pazar gününe kadar yokum

HTML:

Canım ya, ben seni hep hamile sanıyordum hatırlıyorsun değil mi? Sen adet olunca da üzülmüştüm çok. Sana da hediye gibi gelecek kuzun. Hiç üzülme sakın.

HTML:

Canım ya, ben seni hep hamile sanıyordum hatırlıyorsun değil mi? Sen adet olunca da üzülmüştüm çok. Sana da hediye gibi gelecek kuzun. Hiç üzülme sakın.

hatırlıyorum ben tekrar tedavi sürecine griyorum canım
benim rahim duvarım yine kalınlaşmış şimdi ilaç kullanıyorum
doktor dediki size 3 ay mühlet verdim bebeği beceremedim artık
benyapacam dedi inşallah ilaca tepki veririmde küretaj olmam
en çok ondan korkuyorum

dalincim peki mide bulantıların başladımı.benim iştah maşşallah yerinde.ya ben galiba yine kendimi kaptırıyorummmhamilelik belirtilerini sorup duruyorum heveslenmek istemiyorum yaaa

Hadi inşallah canım. Allah şifalar versin.

kızlarr ne yapıyonuz bakalımm benım kocıs kanepe uzerınde sızdı kaldı yıen cok yorulmus:))sızlere bırsey soyleyecegım dalınım aramızda sen ıyı kotu tecrubelısın ya benım hafta sonu yumurtlamam lazımdı tam emınd egılım ama akıntım falan fılan oldu ve degerlendırdık c tesı gunu sabah oldu yarım saat yattım herneyse kahvaltı yapıp dısarı cıktık bende 20 dk yol yuruduk sag kasık ve bıkını bolgesınde bır agrı olustu pek takmadım bıraz daha yuruduk kalcama vurdı agrı bacakta teklemeye basladım adım atamadım bulundugumuz yerden dırek arabayla eve geldık..ertesı gun afrım gecmedı evde de bacagımın ustuuen basamıyorum o sag kasık ve pıkını arasında agrı var evde fark edılmıyor ara ara sızı var gıbı bugun aksam yıne yuruyuse cıktık yıne o sekılde agrım oldu sag kasıgımda neden olabılır kı...ne dersınız.....

canım yumurtladığının göstergesidir o kasık ağrısı.kasığım ağrıyor diye ilişkiye girmemezlik etme değerlendir derim:)

canım yumurtladığının göstergesidir o kasık ağrısı.kasığım ağrıyor diye ilişkiye girmemezlik etme değerlendir derim:)

tatlım yaptık degerlendırdım hafta sonu esım nobetı falan yoktu hem c tesı hem pazar ama bende boyle agrı olmazdı yanı yumurtaldgım gunu agrı ıle degıl akıntım ıle anlayanlardanım ama belkıde dedıgın gıbı hıssetmıs olabılırım bu ay... yıne bugun tekrarladı uzun mesafelı yol yuruyemıyorum o gun basladı evde sadece adet olacakmısım gıbı ınceden bır agrı var oda ılıskılerımden dolayı olmus olabılır dedım daha yenı yumurtlama haftasndan cıktık aslında hanı bebek ıcın degıl ama neden bu tıp agrım oldu anlamdım .....

dalincim peki mide bulantıların başladımı.benim iştah maşşallah yerinde.ya ben galiba yine kendimi kaptırıyorummmhamilelik belirtilerini sorup duruyorum heveslenmek istemiyorum yaaa

Canım mide bulantıları hamileliğin başlarında olmaz genellikle....Daline sordun ama ben cevap verdim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…