Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ıyı ne kelıme mukemmellllll tatlımm sahane.sen benden 3-4 gun onde gıdıyosun sanırım.bnmde 267,4 cıktı en az 2 gun olmalı aramızda

hersey cok guzel gıdıyo allah sonunuda hayırlı etsın ınss

ıyı ne kelıme mukemmellllll tatlımm sahane.sen benden 3-4 gun onde gıdıyosun sanırım.bnmde 267,4 cıktı en az 2 gun olmalı aramızda

hersey cok guzel gıdıyo allah sonunuda hayırlı etsın ınss

inşallah canım benim.Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah.tüm bacişlerimde bebişlerine kavuşsun inşallahhhhhhh

Sağolasın canım..Şu an ne kuru ne ıslak..İkisinin ortası gibiyim..Sadece belim ağrıyor hafiften..Daha vaktim var anlamak için o zaman...:)

canım biz şimdi nediyelimki önemli bi konu bu sonuçta
ama eğer hamilemiyim acaba diyosan bence önce bi kan testi yaptır sonra doktora gidip ilaç kullan
yada gittiğin doktora böyle 1 ihtimalden bahset..

bebeğim eşim bugün erik işini çözecek..
bu arada olsun en azndan şimdi kafan daha rahat olmadımı şimdi tek isteyimiz biran önce adet olman ve hormon testlerini yaptırman..

bu arada gecikmelerindende doktoruna bahsetmeyi unutma tatlım..

normalde gecikmem olmaz ama soliyim tabi bilsin adam:)

Günaydin baciiim, unutmadim seni gördümmm ama firsatim olmadi kiz yogun bi basladim sabaha suan is yerindeyim isler relax bugün o yüzden kisa bi girebiliyom canikom:) Bacim eger hala düzenli geldigini düsünücek olursak yani 28 gün olsa dönemin 7.4. Adet görmen gerekiyo canim, ki insallah gelemzzz insallah Hamishim dersin vallahi cok süperr olur aglama canim aglama sana seker veriicem dicem ama oda masraf simdi sen iyisimi aglama sadece :))))))))))))))))

Günaydın kızlar cumartesi doktordan randevu aldım bakalım bebeişimi görebilcezmi

hadi bakalım inşalah göreceksin canım allahın izniyle günaydın bu arada..

normalde gecikmem olmaz ama soliyim tabi bilsin adam:)

söyle bebeğim söyle...

hayaletim casperim sen bugün nasılsın bakalım kullanıyosun değilmi progestanı..

hadi bakalım inşalah göreceksin canım allahın izniyle günaydın bu arada..

söyle bebeğim söyle...

hayaletim casperim sen bugün nasılsın bakalım kullanıyosun değilmi progestanı..

güldencimm selam canım.evet pogestanı kullanıyorum.bugün daha iyiyim canikom.inşallah günler geçtikçe daha iyi olacağız Allah ın izniyle :))

Bende mevsimsel odlugunu düsündüm gerci canim ama yinede iste hedefimiz bebish oldugu icin düsünüyo insan , zaten benim normal adetim 7 gün sürüyo, ondan sasirdim. Biraz piskolojikde sanirim benimkisi bünye kafayi yemeye basladi :))) Bilgilerin icin tsk canim sagolasin eger biadhaki ayda aynisi olursa gidicem doktora.

Son düzenleme:
sımdı bazı testler var 2 saat sonra cıkar ama progestan fsh gıbı testler 3-4 gunden once cıkmıyo

valla tatlım ben sabah erkenden kan vermiştim öğleden sonra hepsi çıkmıştı.saat 3-4 gibi

o zaman ben gidip kan veririm sabah artıkın doktoru arayıp öğrenirim sonucu, amaaann telden de hiç sevmiom bu işleri ya gozelrının içine bakmam lazım doktorun:):)

Günaydin sekerim , test yaptinmi ?
yaptım canım, beklediğim gibi negatif.

kizim bana belesci diyosun ama sende masallah kendini Hürrem Sultan zannediyon:)) analdik belki hamish olabilirsin ihtimalin var ama dur bakalim daha simdiden binme tepemize :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…