Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ha bu arada kızlar dr ultrasonda bakalım dedıgı sey molar gebelık dıs gebelık vs varmı yokmu dıyeymıs.baktı ve herhangı bı mol gebelık ve dıs gebelık yok.hayırlı olsun dedı.

Hadi hayırlısı tatlım, değerlerinde katlanarak gidecek inşallah hiç stres yapma...

Gülden, kuzum, göndereyim sana erik diycem ama ben burada eriği bulsam öpüp başıma koyarım yani:))))

Özlem be, annene içlendim haa, kadının içinde kalmış resmen.. ay bak gidip kola döner alıp annene götüresim geldi:))

kızlar uçağa binmek üzereyim o nedenle çok kısa yazacağım. ben regl oldum

canım sağlık olsun uzulmeee

kızz anam fanta sevio aklında bulunsun:))))))))

kiz ne testi zaten hamileyim ben:)))))
hayatım esıne bı sorarmısın aksam decavıt ve folıc plus yanı folıc asıt aynı anda kullanılırmı zararı olurmu olmazmı dıye

ya benim bildigim ilk 3 ay folbiol veya folic asit sonra decavit veya elevit ikisinide ayni anda alma cnm ztn decavit genis bi vitamin koskocaman:)

kiz ne testi zaten hamileyim ben:)))))

ya benim bildigim ilk 3 ay folbiol veya folic asit sonra decavit veya elevit ikisinide ayni anda alma cnm ztn decavit genis bi vitamin koskocaman:)
valla ılk dozu aldım bıle.narmık esıne sormus alabılır demıs.alayım bari

hayır.uzulmek yokkk nısan ayında kalacaksın ınsss gelecek bebegın

Canım ya üzülme diycem ama ben bile üzüldüm gerçekten Ama biliyorsun bu üzüntü geçecek bir iki güne, sadece umudunu ve enerjini kaybetme, çok başındasın bu bebek sürecinin biliyorsun yani bazılarına olsa da öyle ha deyince olmuyor bu bebekler.. İnşallah izmirimin havası sana iyi gelir, taptaze ve keyifli dönersin aramıza..

Belki de dediğimiz gibi annesinin doğum günün bekliyordu senin bebiş gelmek için.. Sakın, üzülme benim güzel arkadaşım..

Mrb arkadşlar bende aranıza katıldım 3ay denedik olmadı. Strese girdim. Geçen ay kesin olur demiştim onca denemeden sonra ama sonuç hüsran. 29yaşındayım ve çocuğum yok Bende küçük bi yara haricinde bi sorun yokmuş. Önceleri bilmezdm bu kadar zor hamile kalındığını. Bilseydm hiç korunmazdım Benmde çocuğum olacakmı acaba

aaa sen bastan koyvermıssın olayı.olacak tabı neden olmasın esın spermıogram testı yaptırsın belkı o tedavı gormesı gerekıyordur.benım ılk bebekelrım 2 bucuk sene olmadı sen 3 aydan aglanmaya baslamıssın once moralını topla pozıtıf oll sılkelen .dogum kontrol hapları 6 aya kadar etkısnın devam ettıgını duymustum belkıde ole bı durumdur tatlım sıkma canını

kızlar sımdı degerımı ınternetten ogrendım. 267,4 sırayla degerlerım 17,63.267 nasıl sızce cokmu yuksek hemen hemen 3 bucuk katına cıkmıs yanı ıkı gunde 3 kat cok sevındım yaaa ben 150 beklıyodum dr da 100 3-4 gune 1000 olcak heralde allahım sızlerede yastasın ınss bu mutlulukları canlarım benım cok keyfım yerıne geldı coook sevındım cooook

Sayfa: Yazdır
Listele:

Test Adı Sonucr Sonucy Mind Maxd Referans Değerleri
#
1 HCG 267,4 0 5
1-50 Arası Kayıtlar Listeleniyor | Filtrelenen Kayıt Sayısı: 1 | Toplam Kayıt Sayısı:1 | Sayfa Numarası

canım tekrar hayırlı olsun.mesala ilk teste benim 74 tü.dört gün sonra 300 falan olur diyordum,534 çıkmıştı.doktor olması gereken bu demişti.
yani ilk başlarda iki katından daha fazla artıyomuş sonra yavaşlayarak artıyormuş...

ışlk degerım adete 3-4 gun kala ıkıncı adet gunu bugunkıde adetten 2 gun sonra dr 100 ve uzerı olursa bugunkı deger guzel ve normal gıden bı gebelık dıcez dedı.ama 100 ve ustune cıkmazsa gebelık var fakat devam etmıyo dıcez dedı.cok sukur allaha bınlerce kez hamdolsun artık gerek yok sanırım tekrarlamaya 3.oldu bu cunku 1 hafta sonra keseyı goruruuz sanırım 2000 falan olur gbıme gelıyo 1 haftada sen ne yaptın keseyı gordunmu

Süperrr !!!

Arkadaşlar bu laboquick marka ovulasyon testi..Şimdi bu pozitif değil mi ? Yumurtlama oldu mu anlamına geliyor yoksa olacak mı demek ??

Süperrr !!!

Arkadaşlar bu laboquick marka ovulasyon testi..Şimdi bu pozitif değil mi ? Yumurtlama oldu mu anlamına geliyor yoksa olacak mı demek ??

canım benim okuduklarıma göre pozitif senin bu testin yani yumurtlaman oldu 24 saat içinde ilişkiye girebilirsin.bu ay bende almayı düşünüyorum bu testen

canım benim okuduklarıma göre pozitif senin bu testin yani yumurtlaman oldu 24 saat içinde ilişkiye girebilirsin.bu ay bende almayı düşünüyorum bu testen

Dün ilişiki oldu..Bu akşamı ve yarın akşamı da değerlendirelim o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…