- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.621
ha bu arada kızlar dr ultrasonda bakalım dedıgı sey molar gebelık dıs gebelık vs varmı yokmu dıyeymıs.baktı ve herhangı bı mol gebelık ve dıs gebelık yok.hayırlı olsun dedı.
kızlar uçağa binmek üzereyim o nedenle çok kısa yazacağım. ben regl oldum
Hadi hayırlısı tatlım, değerlerinde katlanarak gidecek inşallah hiç stres yapma...
Gülden, kuzum, göndereyim sana erik diycem ama ben burada eriği bulsam öpüp başıma koyarım yani:))))
Özlem be, annene içlendim haa, kadının içinde kalmış resmen.. ay bak gidip kola döner alıp annene götüresim geldi:))
kiz ne testi zaten hamileyim ben:)))))kız içlenmesin eltisi hamile die benimkide kalmıştı düşük yaptı yazık ama ben hiç içlenmedim nasip bu işler ya hayırlısını versin rabbim yarışa girmesin
özlemin saçını başını yolcam zaten inletio bizi burda
yumuşakmıydı kız parmağı atınca hehehehe inşallah canım ya test yapmıomusun sennnnnnnnnnnn yapmazsan senide yolcam
ramrodda yapsın şu testi
zaten tepem atık dövecem hepiniziiiii
hayatım esıne bı sorarmısın aksam decavıt ve folıc plus yanı folıc asıt aynı anda kullanılırmı zararı olurmu olmazmı dıye
valla ılk dozu aldım bıle.narmık esıne sormus alabılır demıs.alayım barikiz ne testi zaten hamileyim ben:)))))
ya benim bildigim ilk 3 ay folbiol veya folic asit sonra decavit veya elevit ikisinide ayni anda alma cnm ztn decavit genis bi vitamin koskocaman:)
Mrb arkadşlar bende aranıza katıldım 3ay denedik olmadı. Strese girdim. Geçen ay kesin olur demiştim onca denemeden sonra ama sonuç hüsran. 29yaşındayım ve çocuğum yokBende küçük bi yara haricinde bi sorun yokmuş. Önceleri bilmezdm bu kadar zor hamile kalındığını. Bilseydm hiç korunmazdım Benmde çocuğum olacakmı acaba
Sayfa: Yazdır
Listele:
Test Adı Sonucr Sonucy Mind Maxd Referans Değerleri
#
1 HCG 267,4 0 5
1-50 Arası Kayıtlar Listeleniyor | Filtrelenen Kayıt Sayısı: 1 | Toplam Kayıt Sayısı:1 | Sayfa Numarası
canım tekrar hayırlı olsun.mesala ilk teste benim 74 tü.dört gün sonra 300 falan olur diyordum,534 çıkmıştı.doktor olması gereken bu demişti.
yani ilk başlarda iki katından daha fazla artıyomuş sonra yavaşlayarak artıyormuş...
kızlar sımdı degerımı ınternetten ogrendım. 267,4 sırayla degerlerım 17,63.267 nasıl sızce cokmu yuksek hemen hemen 3 bucuk katına cıkmıs yanı ıkı gunde 3 kat cok sevındım yaaa ben 150 beklıyodum dr da 100 3-4 gune 1000 olcak heralde allahım sızlerede yastasın ınss bu mutlulukları canlarım benım cok keyfım yerıne geldı coook sevındım cooook
canım benim okuduklarıma göre pozitif senin bu testin yani yumurtlaman oldu 24 saat içinde ilişkiye girebilirsin.bu ay bende almayı düşünüyorum bu testen
Dün ilişiki oldu..Bu akşamı ve yarın akşamı da değerlendirelim o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?