Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

yok canım ben anasağlıkda yaptırdım benim bugün çıkmaz yarın yada cuma çıkar beklemedeyim yaniii

ooo liste süper Banucum...
teşekkürler Özlemcim...
elinize diline sağlık, verdiniz güzel haberleri :))

YENİ HAMİŞ ARKADAŞLARIMIN HEPSİNİ KUTLUYORUUMMMM
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHH....
BEBEKLERİNİZİ GÖBÜŞLERİNİZDE BÜYÜTÜP, KUCAKLARINIZDA GÖRMEYİ NASİP ETSİN ALLAH....

Yaş 39..ikizlerim var..3. yü düşünüyorum :) Dalin de ikizlerden sona 3.ye hamile..

Malesef değerim düştü..Kimyasal gebelikmiş canım...

öylemi canım Rabbim gönlünüze göre versin...
lütfen banada yardımcı olun doqru karar almam için sizlere ihtiyacım var.. ikizleriniz kaç yaşınca bu arada?

ay dur dur beni gaza getirme yalelim, valla sonra bi de küt diye gelirse kırmızılar kalırım:) gerçi biliyosun hazırım ben herşeye:) ama ilk defa böyle akıntım oldu, dün başladı bugün yoğunlaştı, ondan dolayı acaba mı diyorum, ben 30 mart yazdım listeye ama aslında yarın gelmesi lazım , bir gün gecikmeli yazmıştım her ihtimale karşı:)

Ama valla yaptım bacım dediklerini, hatta sen 1-2 gün dedin ben bi hafta boyunca atkılar falan sarılı belime öyle dolandım:)))

Bursaya taşınma da var mı bir gelişme ? ne güzel olurdu gerçekten? aa ben de 10 nisan da dil kursu sınavına gireceğim sonrada yeni sınıf ne zaman açılacaksa haber verecekler bana başlayacağım kursa:)))

tülincim niyetli gördüm seni :))
yok bacım özlemin dediği gibi beni aşar orman işi , laf olsun diye dedim ayol biz yatak odasına sığıyoruz fazla bile geliyoruz :):)
banummmmm hoşgeldin bacımmm gırgır şamata yapıyoruz vallahi bişi yok...
hayır tülinn hayııırrrrrrr:))))

:))))))))))))))))))))))))))) benımm delidolu bi kız arkadasım var ondan beklerım o olabılır:)
tamam özlemmmmm bende şaka yapmıştım söz bir daha demem...
hoşgeldin canım , merakla bekledik seni , iyi olmana sevindim..

vallahi banumm ben ne desem bilemedim ama seninle ilgili beklentim yükseliyor ama sen yinede heyecan yapmıyorsun...

ayy canım bebiş topiqine gelmek ne kadar farklı bir duyguymuş gözlerim yaşardı birden...

kuzum o bana da uzun zamandır oluo, gunluk ped kullanıorum ama bı akıntı gelioki hemen lavaboya kosup arkama bakıorum sanki pantolonuma kadar geçmiş gibi hissettirio. sogan suyuna yoreuom bende ama bilemem:)

Özlem benim olmadı hiç ama önce, soğan kürüm biteli bi hafta oldu.. yaparken hiç olmadı akıntım, bittikten bi hafta sonra mı başladı etkileri diyosun??

yok canım ben anasağlıkda yaptırdım benim bugün çıkmaz yarın yada cuma çıkar beklemedeyim yaniii
Ay ben bugün alacaksın sandım ee o zamana kadar bir idrar testi daha yap bari ama bu sefer uyumdan bekle başında:)))

Ahahahah valla burda ormandan bol yer yok deneyebiliriz bak biz:)))))

Tülinim delimisin bebeeem , heyecan yapmam mı yapıyorum tabii, test yapmamak için zor tutuyorum kendimi, bütün evi temizledim oyalanmak için yani düşün sen gerisini:)))

Son düzenleme:
Yaş 39..ikizlerim var..3. yü düşünüyorum :) Dalin de ikizlerden sona 3.ye hamile..

Malesef değerim düştü..Kimyasal gebelikmiş canım...
hmm çok pardon canım ya, ben bu detayları kaçırmışım demekki... geçmiş olsun. üzüldüm.
olsun, allah nasip eder inşallah en kısa zamanda..

aferin sana banu :)
bu ay ben çoook çok umutluyum senden.
bekliyorum bu ay bi bebe sürprizi... :))
bu arada bu bilgisayar benim değil, kardeşimin. bi tuhaf geldi klavyesi.. öyle kısa kesiveriyorum yazacaklarımı hemen :)

valla bursada iş bakıyor eşim .. gerçi kendisi istanbulda elbette ama.. bursa fikri ona da sıcak geliyor iyice..
bu arada, bugün benim yumurtlama günüm :))) kociş yok elbette... nisandan da umutlu değilim, mayıstan umutluyum :)))

ayy canım bebiş topiqine gelmek ne kadar farklı bir duyguymuş gözlerim yaşardı birden...

:))) hoşgeldin..

hoşbulduk tülincim.. nasılsın canım?

nedir bu orman falan konusu allah aşkına? :))

kuzum benım sogan ıctıgım donem de normal akıntılarım oldu, ama sonrasında bole bırden boşanır gibi de oldu ve oluyoda yıne:):) ama nedir bılmıom.
e kuzu alsana sen de bı test yawwwww

yok yokk yapma hayatım bugün tut kendini yarında görümce gelecek onunla oyalan sonra ki gün yaparsın kuzum çok konuştuk senle stresin alemi yok....

Ahahahahahah:))) bizle takılırsan 3. bebişi istersin kesin yalnız uyarayım bak:))))
eyvah ayvahhh tehlikeli topikk

hoşbuldum canımm

aynen bende iki gündür tip köşe giriştimm valla test yapmıyım diye idrarda çıktı şimdi kanı beklerken çatlamayayım diye sürekli iş çıkarıyorumm başıma :)

yok yokk yapma hayatım bugün tut kendini yarında görümce gelecek onunla oyalan sonra ki gün yaparsın kuzum çok konuştuk senle stresin alemi yok....

kızım ne var yapsa, heyecanlanıo umutlanıo kız yapsın iste alalala

özlem sen soğanı ne zaman yaptın...bebeğimmm

bebem ben 5 ın de basladım 21 ın de bıtırdım arada bı gunum atlandı. 15 gun yaptım ama gordukun gibbi

hoşbulduk tülincim.. Nasılsın canım?

Nedir bu orman falan konusu allah aşkına? :))
orman konusunu geçelim suna arkadaşımız şakayla karışık laf attı ortaya bizde geyiğini yaptık önemli değil yani tatlım...
Ben iyiyim çok şükür kızların haberlerini alıyoruz ve devamını bekliyoruz işte ...
kızım ne var yapsa, heyecanlanıo umutlanıo kız yapsın iste alalala

bebem ben 5 ın de basladım 21 ın de bıtırdım arada bı gunum atlandı. 15 gun yaptım ama gordukun gibbi

tamam yapsın o zaman gitsin yapsın .....yap banucum özlemde bana bugün çemkirip duruyor :):)::):):)kızdın mı sen banaaaaa
bu ay yani özlemde banuda aynı şeyleri yaşıyor belki ikinizde hamilesiniz ....

tatlım naber sogan suyundan degıl tatlım tam tesrı ılk haftaları yogun akıntı olur sonra senı kurutması lazım bakalım yalelın dedıgı gıbı olabılır :)

Zaten nisan ayını dinlenmeye ayırmıştın yalel, yanlış mı hatırlıyorum, boşver o yüzden bu yumurtada boşa gitsin , mayıstaki yumurtaya inşallah:)))

Fantezi olayları orman konusu, sunacık bahsetmiş sanırım ama tabii kız bi cümlecik etmiştir hepi topu ama bizim gibi cadılara söyleyince lastik gibi uzattık da uzattık yani:))))

kuzum benım sogan ıctıgım donem de normal akıntılarım oldu, ama sonrasında bole bırden boşanır gibi de oldu ve oluyoda yıne:):) ama nedir bılmıom.
e kuzu alsana sen de bı test yawwwww
Bekiyorummmmmmmmmm.. Özlem ya çıkmaz ki kuzu , çok erken..bi de kimyasal gebeliktir bişeydir, pozitifi görüp adet olursam üzülürüm sonra.. ben yarını atlatacağım ama cuma sabahı hala bişey yoksa söz yapacağım bebem..

Evet planım öyle benim de:)))

aynen bende iki gündür tip köşe giriştimm valla test yapmıyım diye idrarda çıktı şimdi kanı beklerken çatlamayayım diye sürekli iş çıkarıyorumm başıma :)

Ahahahaha:))) aynen tatlımm:)

valla ben ne soğan suyu yapabildim... ne başka bişey...

bu ay da böyle geçip gidiyor benim yumurtalar...
nasipse öbür ay deneriz bakalım inşallah...

bu arada bi maydanoz kürü mü yapsam diyorum... acaba bi sakıncası olur mu?
yarım demet maydanoz+1 limon suyu+1 bardak su .. bunları koyucamm bi blendar içinde su haline gelecekler... içicem.
acaba bi sakıncası olur mu bunun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…