- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.401
bence de canım mutlaka gıt bı doktora
biz fırsat bulduğumuz yeri kaçırmıyoruzz malum ilişkiyi can tutmak lazımmm... Bide eşim doğulu, doğulular çok düşkün oluyorrr
araba orman balkon vs uzar gider :)
ksssssssss:))))))))))) belus bak bakk mıllet evlere sıgmamıs engınlerı asmıs:):)
benım esımde doguludur, ama ormanda ısrar etse kafasına illaki bişi yer :))))))) ben rahat edemem konsantre olamam daha dogrusu:)))))))))))))))
afferim kıssss
Allahım ne safım valla yaa..Kendi kendime ne alaka dedim doğulu olmakla orman,araba ,balkol vs diye..Senin bu mesajından sonra jeton düştü bende...Anlamamıştım yani kastedileni...
Ama bunun gerçekten doğulu olmakla bir alakası yok..Mesela gayet İzmirli olanlarda da olabiliyor bu fanteziler..
onlar biraz daha kalabalığı çocuğu severlerr benimm 8 TANE GÖRÜMCEM 3 kaynım var oğlumun 35 tane kuzeni var
Allahım ne safım valla yaa..Kendi kendime ne alaka dedim doğulu olmakla orman,araba ,balkol vs diye..Senin bu mesajından sonra jeton düştü bende...Anlamamıştım yani kastedileni...
Ama bunun gerçekten doğulu olmakla bir alakası yok..Mesela gayet İzmirli olanlarda da olabiliyor bu fanteziler..
hahaha seni balkon güzeli seniii neler yapıyormuş
hahaha seni balkon güzeli seniii neler yapıyormuş
ksssssssss:))))))))))) belus bak bakk mıllet evlere sıgmamıs engınlerı asmıs:):)
benım esımde doguludur, ama ormanda ısrar etse kafasına illaki bişi yer :))))))) ben rahat edemem konsantre olamam daha dogrusu:)))))))))))))))
afferim kıssss
güle güle oturun bebeğimmmm allah içinize sindirsineski evde balkon vardı ama hem arka tarafa bakıodu karsıda pis pis manzaralar, hem de kebapçıların icinde oturdugumuz ıcın yaz-kıs kapı pencere acamıoduk. o yuzden bu evde cok heveslıyız balkon sefası yapıcaz dıe. masamı koyucaz tv yı cevircez bıze dogru balkonda yasıcaz:)))))))))))) ayyy yazık bize yaw sanki ilk defa balkon goruos:))))))))))))))
Bizde de o popo ve iştah yok açıkçası..Her gün hergün bıkkınlık gelir bize....[/B]
her gun hergun bıkkınlık gelmez de bole mekanlar basar benı yani:):) grisi no problem
Biz her gün istekli olamıyoruz..Cinsellik pek 1.planda değil bizim ilişkimizde..Benim için de böyle eşim için de böyle...Mekana gelince bizi de aşar ama aşmayan tanıdıklarım var tabi :)
aslında çok heyecan verici olabilir denenebilir hahahahaBiz her gün istekli olamıyoruz..Cinsellik pek 1.planda değil bizim ilişkimizde..Benim için de böyle eşim için de böyle...Mekana gelince bizi de aşar ama aşmayan tanıdıklarım var tabi :)
benim tanıdığımda yok. hımmm belki vardır ama bana solemıolardır:))))))))))
benim tanıdığımda yok. hımmm belki vardır ama bana solemıolardır:))))))))))
banuuuumm selam. aynen valla ben de seni cok merak ettim. okudum gorusme detaylarini. ben olsam modern olani secerdim. ama ondan ekibin cok onemli. eger geyik yapan ve cok ciddiye almayan bir siifta olursan zor olabilir. derslere girip secmene izin vermeleri ne kadar guzel bir sey.
bu arada adet oldum sanip sadece akinti gorenler hamile cikiyor :) insallah sen de bu ay hamilesin canim. bir kac kisi daha senin icin oyle hisleri oldugunu yazmis. insallah dogrudur. atesine de baktim. o da iyi. son kritik gunlerdeyiz. hayirlisi olan olsun, bebesin gelmesi hayirli olsun :)
benim de atesim hala ayni. bu iyi bir sey. cok komik belirtilerim var. goguslerimden bir tanesi buyudu boyle bir sey olabilir midigeri de kasiniyor. bas agrisini zaten biliyorsun :) onun disinda bir seyim yok. hatta normalden daha iyiyim. FF'ye gore daha 2 gunum var. bekliyorum bakalim. yari n izmire gidecegim bu arada bir sey ister misin ? :)
kızlar hepinize günaydın, dün kan testimi verdim ama sonucumu alamadım bugün saat 3 gibi vereceklermiş, bende iş çıkışı öğrenebilirim sanırım,
sizler nasılsınız,
banu canm görüşmeni yapmışsın hayırlısı olsun canım senin için :)),
canım nasılsın durumunu okudum inşallah değerin bugün yüzü geçmiştir ve sürekli katlar kendini tatlım :)))
çok sağol kuzum :))pembe akıntımın dışında akıntımın olduğu iki gün çok belim ağrıdı başkada bir belirti yok bende :))
özleeeemmmmm canımmmmm ayyy çok heyecanlı banuş ve sen hehehehe
sıra geldi bana düştünüzmü elim e
ben çok merak ediom test yapın yaHeheyttttt
Hayatım hamiş olabilirsin, kan testine gitmişsin zaten, inşallah çok güzel haberlerle dönersin:) Ayyy ne güzel bugün 2 hamiş ekleyeceğim listeye galiba:) ay hadi inşallah:)))Eki Görüntüle 377243
kızlar bir bakın ve yorum yapın dün gece topik okurkennn yapmayacağım öle dursun diye aldığın gebelik testini yaptımmmm ve bir kere baktım bir çok diye gittimde uyuya kalmışım sonra bir baktım ki bölee sizce hamilemiyim... çok net değil ama hafif var
Son adetim 29 şubattı gecen aya göre ayın 26 sında olmuş olmam gerekiyordu....olabilirmiyim
Banucum nasilsin tatlim son 2 gun her hangi bir belirti var mi sende?
Canım kan testi yaptırdın mı ? Normalde kimyasal da olsa sonunda adet sökülüyor ama benimki ekstrem bir durum..Yani olmadım ama olabilirim de...[/QUOTEGEÇEN HAFTA PAZARTESİ YANİ 10 GÜN ÖNCE ORTA KULAK İLTİHABI NEDENİYLE DOKTORA GİTMİŞTİM,ANTİBİYOTİK ALMADAN ÖNCE KAN TESTİ YAPTIRMISTIM NEGATİF ÇIKMIŞTI SONUÇ..AYY NE BİLEYİMM YA VALLA ÇOK SIKILDIM,EN AZINDAN ADET OLAYIM DİYORUM ARTIK ...
aslında çok heyecan verici olabilir denenebilir hahahaha
söz ben yaparsam söyleyecem sana özlemim....
[/QUOTEGEÇEN HAFTA PAZARTESİ YANİ 10 GÜN ÖNCE ORTA KULAK İLTİHABI NEDENİYLE DOKTORA GİTMİŞTİM,ANTİBİYOTİK ALMADAN ÖNCE KAN TESTİ YAPTIRMISTIM NEGATİF ÇIKMIŞTI SONUÇ..AYY NE BİLEYİMM YA VALLA ÇOK SIKILDIM,EN AZINDAN ADET OLAYIM DİYORUM ARTIK ...
aslında çok heyecan verici olabilir denenebilir hahahaha
söz ben yaparsam söyleyecem sana özlemim....
Mümkün :))) Bana evlenmeden çoook yıllar önce söyleyen 1-2 tanıdığım olmuştu..Şu an evli olup ta görüştüğümüz ve bana biz şurda burda afedersiniz halvet oluyoruz diyen ahbaplarımız yok tabiiki :))
Hayatım, gelmedi mi kırmızılar hala? denk gelemedik seninle bir türlü, bir doktora mı gitsen acaba diyorum? söktürücü falan verir en azından.. bu kadar gecikme yaşıyor muydun daha önceden?
Kızlar ya nedir bu balkon , orman olayı??? biri ev mi aldı noldu??
denemeleri artık umuma açık mı yapıyoruz anlamadım ki? kamu desteğiyle daha mı rahat hamiş kalınıyormuş, neymiş yahu biri anlatsın bana daaaaaaaaa:))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?