Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

İyidir tatlim, seni sormlı:))) yokmu bi evhamin bugün sekerim :))?

şuan normal gördü niyeyse bende bilmiom öteki ayda böle olursa gel tekrar dedi

Allah allah ya, e ozaman desin bari bu yüzden uzar yada nekadar uzicaksa daha sölesin de bil sende bari, ay şu doktorlarda artık varya uyuz oluyorum hicbisey anlatmiolar nOrmaldir deyip savıyolar artık sen catla patla kimin umrunda peehhh

Valka canım bende suan hayretler icinde okudum şok, basıl bir İnsanmış bu yaa, bunun içi geçmiş tatlım, dolunaya yazık belliki tam bir eş olmuş o oduna ama işte kütük terstende okusan kütüktür değişmez

aynen öyle ben cuma günü derdimi anlattım pazartesi gidince sormadı bile ben söylemesem ohooo bide not aldı oraya haaa kocamda sorup durdu şelalemi yuttun noluyo sana die hehehehehehehehehe

Yavrum sen bu kütük e fazla gelmişsin taşıyamıyo seni besbelli.

Tatlim beni yanlıs anlama ama bu adama evlat değil kedi bile verilmez, senin hatan değil o canım adamın tepkisizliklerine sinirlenmişsin sen e sende insansın dimi seninde bi bağırıp cağırmaya hakkın var, anneliğini elinden almak onun işi değil bitanem gördün baktın hala aynı öküz hadi bana eyvallah der değerini bilen sana annelik duygusunu tattiracak birini blursun canım hem mutlu olursun. Beni sakın yanlış anlama bu yazdıklarindan sonra iyi niyetli olamicam canım

Bacım belki sen beklediğin ićin gecikiyodur, takmamaya çalışsan ??
Tatlim bu kimyasal gebelik dediginiz nedir? Hic bir bilgim yok ????

hepizmiz tartışıyoruz hepimizin hataları oluyor elbette ama önemli olan düzeltmek onarmak bunda oda yok bende çok sinirliyimdir aşırı tepkiler veririm mesela eşim çok sabırlıdır ama sinirlendimi kaparım çenemi tanışalı 9 yıl oldu az çok çözdüm artık içimde fırtınalar kopar ama susarım tabi haklıysam susmamda ama herşeyin orta yolu vardır ya hep kendinden ödün vermekle ite kaka hiçbişey yürümez istemiyosa bitmiştir zaten zorla olmuyo malesef aşkından ölsende saygı bittimi hiçbişey işe yaramaz offf dolunay offf nasıl üzüldüm yaaaa

kızlar adetime 4 gün var ili gündür ateşliyim.hamilelik belirtisi olabilirmi

canım herkesde değişir ben adet olacağım zaman ateşlenirim genelde ama gebeliktede yükselirmiş yani anlıyacağın gebelik belirtisiyle adet belirtileri aynı sadece kırmızı farklı

Aaah bacım keske hamile olsamda bunları çeksem (((

canım herkesde değişir ben adet olacağım zaman ateşlenirim genelde ama gebeliktede yükselirmiş yani anlıyacağın gebelik belirtisiyle adet belirtileri aynı sadece kırmızı farklı

doğru söylüyorsun canım.ama hiç böyle ateşlenmemiştm halsizlikte var çok .belki de hava değişikliğinden olmuştur.

Canim senİnle hem tarih hemde adet düzensizliğinden de ortak sayılırız, yaptığım hesaba göre adet dönemin bi 25 bi 28 gün ( adet olduğun tarihten bidahaki adetinin ilk günü seklinde hasaplaniyo) normalde adet döneminden 14 gün çekiceksin o gün yumurtlama günün oluyor ama bizim zaten düzensiz olduğu için bu hesap bize uymayabilir. Bizim plan söyle: ben şimdi adetimin ilk gününüde sayarak 12. Günde ilişkiye gircez her 2 günde bir 18. Güne gelene kadar ilişkiye giricez, o arada bi yerde muhtemel yumurtlama olucağı icinde tutar insallah diye düsünüyorum. Bide istersen ovulasyon testleri var adet döneminin 11. Gününde test yapiyosun hamikelik testi idrarla çift çizgi çıkarsa yumurtlama dönemin olmus oluyo yani o gün iliskiye girmelisin eger tek cizgi ise ertesi gün tekrarliosun bu adetinin 16. Gününe kadar test edebilirsin o ara bi yerde yumurtlama olacaktır. Benim aldığım ovulasyon testlerinde 5 tane cikio icinden, türkiyedede vardir muhtemelen. Eger farkli bi bilgi yada yöntem bulursam sana bildiririm canim

Banunun sesi çıkmıyo kesin geçmişi tırtıklıyo ayyy ben acık okuyom sona butarafı merak ediyom hemen geçiom ne sabır varmışya bide un utmuyo herşeyi teker teker döküyo vallahiiii

:)) Güzel yazınız ve dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.. Benim de dualarım sizinle birlikte, inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz:)

Tarihlerine baktım, 20 nisan gelecek adet tarihin, 27 günde bir döngün.. Bu durumda 6 nisan gibi yumurtlama olması lazım.. Ama bu tarih 1-2 gün ileri ya da geri gidebilir, o yüzden verimli dönemin, yani hamile kalma şansının yüksek olduğu tarih 2 nisanla 8 nisan arası. Ama benim tavsiyem, bu süreyi 1 nisan 10 nisan arası kabul edip o yönde çalışma yapmak:)) Akıntını da takip edebilirsin, ama o tarihler mutlaka en gün aşırı deneme yapın, inşallah da tutar, bol şans diliyorum:)

Evet o uzayan akıntı yumurtlama belirtisi ya oldu ya oluyor demektir:) kocişi yakala kaçırma:)))

Bildiğim kadarıyla bir zararı ya da engel olma durumu yok hayatım:) hatta daha iyi çünkü bir iltahap varsa onu temizliyor.. asıl iltahap bebeğe engeldir yani:)

kızlar adetime 4 gün var ili gündür ateşliyim.hamilelik belirtisi olabilirmi

Olabilir kuzum.. Ama adet olman gereken güne kadar ateşinin yüksek olması da normal, beklediğin gün ne olacak ateşin düşecek mi düşmeyecek mi ona bakacaksın, hamişsen yüksek kalması lazım:) 9 ay daha iyi biliyor gerçi bu durumu:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…