- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.221
ayyy kızlar açıldı açıldı hadi gelinnnnnn ay daraldım burası olmazsa biz napçez ayollll
sizin muhabbet çişe sarmıs kuzular koptum okurken. :))))))))))
gene toptan dusmus cenenızzz masallah oku oku bıtmedı yahuuuuu
canooommmm test sonucunu kaç ogrenıcen kuzu
emoshh naber :)))
lata banu tulıns hayaletcöööösper ve suan ıcın aklımda olupta son anda unuttugum allatakı mevcut arkıdısler hepınızı kucakladımm.
şuan normal gördü niyeyse bende bilmiom öteki ayda böle olursa gel tekrar dedi
kızlar gözlerinizi kapayın yada beni bibleyin... terbiyemi bozup küfretcem dolunayın kocasına,, tabi dolunayın izniyle... dolunay tatlım bu senin kocan insan evladı dimi.. "güzel kızsın,kendine yeni bir hayat kurarsın" demiş ya iyiki orda kopmamışsın,, deli mi ne ya insan bunu söylermi... ayıp be ayıp....
Allah allah ya, e ozaman desin bari bu yüzden uzar yada nekadar uzicaksa daha sölesin de bil sende bari, ay şu doktorlarda artık varya uyuz oluyorum hicbisey anlatmiolar nOrmaldir deyip savıyolar artık sen catla patla kimin umrunda peehhh
canım,normal bi işi yok ki..düzensiz saatlerde işe gidip geliyor..
hem diyelimki tatili var,hayatta elimden tutup gel kouşalım demez..
onu okdar çok alıştırdım ki..o hep kaçtı ben kovaladım..
tabi evlenmeden önce böyle değildi..TAPIYORDU..evlenir evlenmez değişti..
evde habire chp akp gibiyiz..habire muhalefet yapıyor..
hiç sevmediğim bir kuzenim vardı,ondan bahsediyordum,onu bile haklı gördü..
halbuki ben onu geçmişte üzen akraba olsun arkadaş olsun hep sarılıp teselli etmişimdir..
haklısın ona doğru yolu gösterecek bir büyüğü yok..annesi hem çemkirmiş hemde kapımı açmasın diye oğluna tembih etmiş...hatırım kalırdı..ben sanki gidicemde o kadının evine,o beni almayacak..
benimde hatalarım var kızlar..sütten çıkmış akkaşık değilim..herşeyden önce sinirliyim..kavgada ağzıma geleni söylüuyorum ona..ama normal halim böyle değildi...
onun tepkisizlikleri,habire kaçan kovalanır misali kaçmaları, 35yaşına gelmiş olmasına rağmen içinde gram bebek özlemi olmaması,ki toplumda bi bebek görse hemen kontak kurar..çocuklarıda çok sever..ama ben istiyorum yaa..asla yaşatmaz bana bu duyguyu...Allaha havale ediyorumm..herşey geçtimm kızlar anneliği elimden almasını hazmedemiyorum...
Ben hala adet olamadım gitti arkadaşlar..Kimyasal gebelikten sonra adet söktürücü de kullandım ama tıs yok...Son adet tarihim 13 şubattı..Hiç böyle olmadı adet düzenim..Yani nisan ayı içinde ne zaman adet olabileceğim hakkında hiç fikrim yok..Cumartesi günü için Bolu da yeni açılan Özel Aytuğ Kolonkaya hastanesinden randevu aldım..Buradaki jinekologlarda iş yok malesef..İnşallah hem hastaneden hem de dr.dan memnun kalırım....
tatlim beni yanlıs anlama ama bu adama evlat değil kedi bile verilmez, senin hatan değil o canım adamın tepkisizliklerine sinirlenmişsin sen e sende insansın dimi seninde bi bağırıp cağırmaya hakkın var, anneliğini elinden almak onun işi değil bitanem gördün baktın hala aynı öküz hadi bana eyvallah der değerini bilen sana annelik duygusunu tattiracak birini blursun canım hem mutlu olursun. Beni sakın yanlış anlama bu yazdıklarindan sonra iyi niyetli olamicam canım
kızlar adetime 4 gün var ili gündür ateşliyim.hamilelik belirtisi olabilirmi
offff off dehset mıktarda akıntım varrrr bobrekelrıme vuran bı agrı goguslerım şişti ıyıce davul gıbı halsız yorgunum dr umu aradım oda doguma gırmıs 3 bucjukta ara dedıelrn.kendımı hıc ıyı hıssemıyorum agzım ayrılcak esnemekten cocukları uyuttum .ıkızlerde hıc belırtı yoktu bu sefer fena valla bas donemsı mıdem bulanıyo yanıyo agzıma acı su gelıyo
canım herkesde değişir ben adet olacağım zaman ateşlenirim genelde ama gebeliktede yükselirmiş yani anlıyacağın gebelik belirtisiyle adet belirtileri aynı sadece kırmızı farklı
doğru söylüyorsun canım.ama hiç böyle ateşlenmemiştm halsizlikte var çok .belki de hava değişikliğinden olmuştur.
Arkadaşlar merhabalar, dayanamdım ben de geldim yine, kaç saattir okumaktayım..
Hayat ne tuhaf, iyi günde kötü günde diye yol çıktığın, sonsuza kadar yanında olacağını düşündüğün insan, eşin, günün birinde nası da değişebiliyor..sevgili Dolunay, inan içinde bulunduğun duruma çok üzüldüm ama söyleyecek bişey de bulamıyorum, allah hakkınızda en hayırlısını verir inşallah..
Sevgili Banu, nedense içimdeki his sizin hamile olduğunuzu söylüyo!! inşallah oğrudur bu his, ama belki de sizin adınıza çok istememdendir, çünkü gerçekten bu topicteki her bir sayfayı okurken biraz daha sevdim sizi, hiç tanımadığınız, başka ülkelerde olduğunuz biri sizin için dua ediyor, inşallah hayırlı haberi enn kısa zamanda alırsınızz!!
Bir de Mart listesine bakınca düşünmeden edemedim, bi bu kadar hamile listesi de nisanda olursa, eminim hepimiz de içinde olacağızz :)
Sevgili Emosh, tarih olarak kader ortağı olduğumuz için sana özellikle soruyorum, bu ay için nası bi planlama yapmak lazım?? ben doğru hesaplayamıyorum galiba, acaba vakti olan bnm için bana bi tarih aralığı belirleyebilir mi çalışmalar için, lütfeenn.. son
adet tarihim 24 Mart, bir önceki 25 Şubat, ondan önceki de 31 Ocak..
:)) Güzel yazınız ve dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim.. Benim de dualarım sizinle birlikte, inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz:)Arkadaşlar merhabalar, dayanamdım ben de geldim yine, kaç saattir okumaktayım..
Hayat ne tuhaf, iyi günde kötü günde diye yol çıktığın, sonsuza kadar yanında olacağını düşündüğün insan, eşin, günün birinde nası da değişebiliyor..sevgili Dolunay, inan içinde bulunduğun duruma çok üzüldüm ama söyleyecek bişey de bulamıyorum, allah hakkınızda en hayırlısını verir inşallah..
Sevgili Banu, nedense içimdeki his sizin hamile olduğunuzu söylüyo!! inşallah oğrudur bu his, ama belki de sizin adınıza çok istememdendir, çünkü gerçekten bu topicteki her bir sayfayı okurken biraz daha sevdim sizi, hiç tanımadığınız, başka ülkelerde olduğunuz biri sizin için dua ediyor, inşallah hayırlı haberi enn kısa zamanda alırsınızz!!
Bir de Mart listesine bakınca düşünmeden edemedim, bi bu kadar hamile listesi de nisanda olursa, eminim hepimiz de içinde olacağızz :)
Sevgili Emosh, tarih olarak kader ortağı olduğumuz için sana özellikle soruyorum, bu ay için nası bi planlama yapmak lazım?? ben doğru hesaplayamıyorum galiba, acaba vakti olan bnm için bana bi tarih aralığı belirleyebilir mi çalışmalar için, lütfeenn.. son adet tarihim 24 Mart, bir önceki 25 Şubat, ondan önceki de 31 Ocak..
Evet o uzayan akıntı yumurtlama belirtisi ya oldu ya oluyor demektir:) kocişi yakala kaçırma:)))hanımlar bişey sormak istiyorum beni duyan varmı tecrubelerinize ihtiyacım var :44:
akıntım olmadığını söylemiştim evet akmıyor ama afedersiniz dün parmağımı biraz içeriye girdirip baktım evet elime gelen sıvı şeffaf ve uzadıkca kopmayan cinstendi bu yumurtlama olduğunun belirtisi mi yoksa baya baya akmalı mı löp löp her zaman ki gibi?
kızlaaar bugün doktora gittim ben de bi sıkıntı var mı die öle rutin bi kontrol için. ultrasonla baktı kist mist bişey yok herşey normal die, ama akıntım var böle sölemesi ayıp peynir kıvamında geçen ay yoktu bu ay oldu ,fitil verdi . acaba bu akıntı yani bebek işine engel olur mu?
neyse bana dua edin , hayırlısı ne dielim..
kızlar adetime 4 gün var ili gündür ateşliyim.hamilelik belirtisi olabilirmi
ben işeyemem acırım:):):):) bende osledimmm cookk.
Merak etme belus akıllanmıs gibi duruo tatlım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?