Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

kızlarrr tünaydın yeni hamişler sizi çok çok çok tebrik ederim rabbim inşaalah hayırlısıyla kucagınıza almayı ve büyütmeyide ve tez zamanda bu duyguları bizede yasatmayı nasib eder

dalinim biz sana stres yok dedikçe sen stresi olur olmadık yerden bulup yapıyosun ya sen ne bakıyon onlara dogurup bakıcak olan sen degilmisin sonucta bosver onları biz seviniyoruz onlarında yerine valla sevdirmeyiz bile onlara yegenimizi hem ne demiştik kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı :)))))))))))

emosha soruyor soruyu canım bana değil :))))

aklımı bulandırdınız iyimi.:)) olsun narmik sende cevap ver banane:)))
yok narmik zaten yılda bir kere veriomuş o parayı, emosh ilk başlarda hep pahalı olanlardan alıomuş

anladım hımmm...

kızlarrr tünaydın yeni hamişler sizi çok çok çok tebrik ederim rabbim inşaalah hayırlısıyla kucagınıza almayı ve büyütmeyide ve tez zamanda bu duyguları bizede yasatmayı nasib eder

günaydın tatlımmmm

Aha bak buyrun burdan yakin, vallahide billahide tallahide bu lzamanini beklemez erken gider doktora dedim dedigimde cikti valla ,müneccim olcek insanmisim dicem ama senide biliyorum :)))

aklımı bulandırdınız iyimi.:)) olsun narmik sende cevap ver banane:)))

anladım hımmm...

günaydın tatlımmmm

Şimdiye dek toplam 2-3 kere yaptım o testlerden canım..1.sinde hamileydim..2. sinde de hamileydim...3. sünde fos çıktı..Çünkü geç döllenme olmuştu....O pozitif çıkan testleri de hatıra niyetine sakladım.....

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyyy kızlar şimdi bi yazı okudum moral falan kalmadı aglıyorum ya cok kötü bi durum bu allahım kimseye yasatmasın o kızcagızada sabır ve tez zamanda bi bebiş versin inşallah aminn

ayyyy kızlar şimdi bi yazı okudum moral falan kalmadı aglıyorum ya cok kötü bi durum bu allahım kimseye yasatmasın o kızcagızada sabır ve tez zamanda bi bebiş versin inşallah aminn

tusemimm selam canım.ne yazısı okudun yaaa ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…