- 9 Mart 2012
- 1.253
- 315
- 163
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #14.001
efettt sanırım haklısınız bacişler.Allah a sığınıyorum ve herşeyin güzel olması için dua ediyorum.valla anası tosun babası da tosun bebek nasıl olur bende çok merak ediyorum.tombalak bişi olur sanırım :)))
kızlar moralınıze ıhtıyacım var kendı annemde dahıl olmak uzere kıme soledıysem bır hevesle hamılelıgımı herkez vayyy vayy tuhh tuhhhh dıyerek karsıaldı ole cok moralım bozuldukı emınım tansıyonum dusuk.en beklemedıgım sekılde gorumcem daha ıyı karsıaldı kaynanam eltım annem herkes sankı kıyamet geldı dunyanın sonuymus gıbı tepkı verıyor.ınsanın ne heycanı ne hevesı kalıyo.nıye bolekı ınsanlar.anlamıyorum.nedır bu baskı 2 cocugum var dıye bıdaha cocuk yapmak beyınsızlık mıs gıbı karsılanırkı.cocuktan tatlı bısey varmıdır ki.yoruldum resmen bugun.ılk gebelıgımde herkes havaya ucuyodu.sımdıde nerdeyse yuzume tukurucekelr gak guk kalıorum ne dıcemı bılmıyorum susup kalıyorum telefonda.tek kelıme edemıyorum.heycanımı yakınlarımla paylasmak ıstedım ama aldım boyumun olcusunu.daha sımdıden dunyanın stresıne gırdım.yazık deılmı yahu benı bukadar kırmaya uzmeye ne hakları var.
OLUYOR ÖYLE DENGESİZLİKLERİ ARADA YAPACAK BİRSEY YOK, NEREYE GİTMEK İSTERSEN GİT KUZUM İÇİN NEREDE RAHAT EDECEKSE...
sağol tülincimmmmm :)))bide taşınma telaşı olacak önümüzdeki günlerde.bakalım inşallah herşey düzene oturack.
canik sen tasinma isine fazla kaptirma kendini biliyorum yapmazsin ama yinede kendini uzak tut onlar yapsinlar, sonra baslicaksin cok yordum kendimi gidip test yaptirayimmi diye))
kızlarrr tünaydın yeni hamişler sizi çok çok çok tebrik ederim rabbim inşaalah hayırlısıyla kucagınıza almayı ve büyütmeyide ve tez zamanda bu duyguları bizede yasatmayı nasib eder
emosha soruyor soruyu canım bana değil :))))
yok narmik zaten yılda bir kere veriomuş o parayı, emosh ilk başlarda hep pahalı olanlardan alıomuş
kızlarrr tünaydın yeni hamişler sizi çok çok çok tebrik ederim rabbim inşaalah hayırlısıyla kucagınıza almayı ve büyütmeyide ve tez zamanda bu duyguları bizede yasatmayı nasib eder
bu sefer hesaplamıyorum özlem kesinlikle takmıyorum dr rahat olacaksınız dedi o nedenle canımın istediğini yapacam bakalım bide böyle deneyelim :)
Canim sen iyimisin dünden beri ? bebishin durumu nasil amca kizinin varmi bi gelishme?
hayaletcöööööööösper :)))) bende pazartesı gıdıcem daktıra 10 nısana kadar dur<mam ben duramammmmmmm.4hafta 1 deyım ozaman 5 hft 1 de olurum yanı 6.haftanmın ıcınde kese barık gorunur en azından
aklımı bulandırdınız iyimi.:)) olsun narmik sende cevap ver banane:)))
anladım hımmm...
günaydın tatlımmmm
:))) güzel annelerim benim :)))
emoshhhhhh hatlar karıştı kız ben iimde amca kızının bebişide ii :)):):):):):):
kayfemi içtim geldimmmmmm oh ne ii geldi :)
nasil olcek tatlim Tosun junior olcek:)))))
afiyet olsun canim yumurtalarina iyi gelsin yarasin :))
ayyyy kızlar şimdi bi yazı okudum moral falan kalmadı aglıyorum ya cok kötü bi durum bu allahım kimseye yasatmasın o kızcagızada sabır ve tez zamanda bi bebiş versin inşallah aminn
ayyyy kızlar şimdi bi yazı okudum moral falan kalmadı aglıyorum ya cok kötü bi durum bu allahım kimseye yasatmasın o kızcagızada sabır ve tez zamanda bi bebiş versin inşallah aminn
bilmem ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?