Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

haklısın vallahi canımız çıkıyo sabahtan akşama kadar çalışıyo
ben artık pazarlarıda ek işe başladım acayip hırs yaptım :):):):):):) sabancıya rakip olacam heheheheheheheheeeeee

he he he inşşşş:):)

Kafayı sıyırınca böyle oldum :)))

bak simdi kocis aradı, dedim ben 25 tl lik testlerden alıcam bundan sonra onlar daha garantiymis, adamı hıııııı, canım sen avcuma yap ben koşup doktora dotururum direk ordan daha gaaranti olur dedi:)))))))))))))))))))))))))) tabi sonra sen ole rahat edeceksen yaparıs tabi dedi de ben kopmuştum o arada:)))))))))

bende okuyom,, bu kızların derdi ne diye duşüünyorum özlem ya.. belus çok komik ama ya,,

kız ne bilim canoommm test adi deyince ole acılıverdi konu:)


artık bakalım ne ii geliosa. bak ne guzel gozlemlemiş ama benim arkadas, hiç unutmuyorum bi gun işler yogun ama bebekte bunun karnında huzursuz, hemen bufe den vişne suyu istemişti. içti accık rahatladı: cok garipsemiştim:):)
 

Güldürdün kis beni :))) ama cok haklisin resmen üstüne isemi oluyosun, baslarda bende pahali olanlari aliyodum garanti olsun diye ama gördüm baktip zaten bisey olmuyo ucuzlara yöneldim:))
 
nolmuş nolmuş hankisi komik neymiş neymiş kimmiş nerdeymiş aaaaaaaaaaaaaaaaaa :):):):):):): yedik kafayıııııııııııı


tatlım sen çişlerimi depo yaptırcan kıza daha ne olsun..:))) yedik valla Allahı sonumuzu hayır etsin,:)))

Bebek...Hamilelik...Dert bu......

hamilelik bebek dert değilde tatlım.. bu bebek yapmayı bi türlü beceremedik ya biz ona yanıyom..

hafta sonu sadece 2 saat satış yaptım 40 tl karım var temiz kim vercek bana o parayı 2 saatte hehehe gelsin paracıklarrrrrrrrrrrrr

tabi tatlım 40 tl yi kim veriyor bu zamanda.. aferin,, tosuncuk belusa:))) canım sen nerde çalışıyon..
 

pşb ege ana bölge bayisi üstün otel ekipmanları bölümü :)
 

ah cano ah sen düşürmüşsün bizi bu hallere:)))

Günaydin seker, ben iyi diyelim iyi olsun. Senden ne haber?

öyle tatlım iyi diyelim iyi olsun.. benim misafirim gelcek akşama yapcaklarımı planlıyorum.. erkende izin alcam evimde çok şükür yakın işe,, bölee tatlım işte..
 

Biz değil spermler beceremiyor ..Yolu bulamıyor sanırım garibanlar...Bizim yumoşların hiç suçu yok...
 
Biz değil spermler beceremiyor ..Yolu bulamıyor sanırım garibanlar...Bizim yumoşların hiç suçu yok...

marmik doğru söylüyon kız.. birde bizim yumoşlar yardım ve yataklık yaptıkları halde bu saf spermeler yolu bulamıyor.. zaten kaç yol varkı şununu şurasında.. sanki labirent var yumoşlarımızda.:)))
 
Güldürdün kis beni :))) ama cok haklisin resmen üstüne isemi oluyosun, baslarda bende pahali olanlari aliyodum garanti olsun diye ama gördüm baktip zaten bisey olmuyo ucuzlara yöneldim:))

:))))))))) kız narmik en azından yılda bir verşiomus o parayı, sen her denemedemi verdin yoksa:):)
 

:)))) canm dalinle bi akrabalik varmiydi acaba ? :)))))))))))
 
heee anladım sağol fıstık. ben yasmin i hormon düzenleyici sanıyordum ama benim hormonları karman çorman yaptı. prolaktin tsh değerleri dans eder gibi değişmekte zira :))

HEhehe sana ters etki yapmis canik bende yasmin kullaniyodum bebish düsünmeden önce memnundum ama kis yoksa ben ondanmi böle bazen saf salak oluyodum benimdemi acaba degerleri sapittiriyodu ?? bak merak ettim simdi ama cok gec artik 1 seneyi gecti birakali:)
 
ama siz sürekli panik olursanız böyle olmaz ki Allaha emanet artık kuzucuklar rahat olun lütfennnnn

:) ah canim ah kac gündür neler cektik sen biliyosun hayaletcasper ile dalin bebishlerini kucagina almadan bu evhamdan kurtulamazlar, biz en iyisimi Insidon lari hazirliyalim kizlar biz zor bi 9 ay beklio :))) yanliz uyari hamilelik süphsi olanlar lütfen kullanmasin :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…