- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.981
haklısın vallahi canımız çıkıyo sabahtan akşama kadar çalışıyo
ben artık pazarlarıda ek işe başladım acayip hırs yaptım :):):):):):) sabancıya rakip olacam heheheheheheheheeeeee
Kafayı sıyırınca böyle oldum :)))
bende okuyom,, bu kızların derdi ne diye duşüünyorum özlem ya.. belus çok komik ama ya,,
haklısın tatlım benım teyzemde meyve cok yerdı cocuk rahatlıyor derdı...sımıdı de meyesız kalamıyor marketlerde gezerken ıcı ezılıyor dılıde zaten tam donmuyor meyvelerı secmeden lokur lokur yıyor...bızım de akılımızda kalsın bızlerde vısne suyunu bol bol tuketelım :)
e bende genelde hep 3-5 liralık testlerden alıom, önüme 25 tl lik olanı çıkarıo her seferinde pis herif ama istemes diorum:) bud evirde 25 lira verdiğim şeye çişimi edemem afedersiniz:)))))))))))))))) canım gonlunu ferah tut Allah ın ıznıyle o da guzel cıkıcak, garantilenecek hamişliğin. He olmadı olumsuz cıktı nolursun coook uzulme hayırlı zaman değilmiş demekki de, ama ben ++++++ hissediommm
nolmuş nolmuş hankisi komik neymiş neymiş kimmiş nerdeymiş aaaaaaaaaaaaaaaaaa :):):):):):): yedik kafayıııııııııııı
Bebek...Hamilelik...Dert bu......
hafta sonu sadece 2 saat satış yaptım 40 tl karım var temiz kim vercek bana o parayı 2 saatte hehehe gelsin paracıklarrrrrrrrrrrrr
herkese günaydın kızlar,, nasılsınız..
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler kıslar gelin kız sürtünün banada bulaşsın kızzzzzzzzzzzzz bi beceremedik bebiş yapmayı
tatlım sen çişlerimi depo yaptırcan kıza daha ne olsun..:))) yedik valla Allahı sonumuzu hayır etsin,:)))
hamilelik bebek dert değilde tatlım.. bu bebek yapmayı bi türlü beceremedik ya biz ona yanıyom..
tabi tatlım 40 tl yi kim veriyor bu zamanda.. aferin,, tosuncuk belusa:))) canım sen nerde çalışıyon..
he he he inşşşş:):)
bak simdi kocis aradı, dedim ben 25 tl lik testlerden alıcam bundan sonra onlar daha garantiymis, adamı hıııııı, canım sen avcuma yap ben koşup doktora dotururum direk ordan daha gaaranti olur dedi:)))))))))))))))))))))))))) tabi sonra sen ole rahat edeceksen yaparıs tabi dedi de ben kopmuştum o arada:)))))))))
kız ne bilim canoommm test adi deyince ole acılıverdi konu:)
artık bakalım ne ii geliosa. bak ne guzel gozlemlemiş ama benim arkadas, hiç unutmuyorum bi gun işler yogun ama bebekte bunun karnında huzursuz, hemen bufe den vişne suyu istemişti. içti accık rahatladı: cok garipsemiştim:):)
Günaydin seker, ben iyi diyelim iyi olsun. Senden ne haber?
al bendende okadar , hala ümitler icinde beklios calismalari
tatlım sen çişlerimi depo yaptırcan kıza daha ne olsun..:))) yedik valla Allahı sonumuzu hayır etsin,:)))
hamilelik bebek dert değilde tatlım.. bu bebek yapmayı bi türlü beceremedik ya biz ona yanıyom..
tabi tatlım 40 tl yi kim veriyor bu zamanda.. aferin,, tosuncuk belusa:))) canım sen nerde çalışıyon..
sağol tatlım,dikkat etmeye çalışıyom :)ayy kıslarr ben sabah hastaneye gittim yine kan değerim yükselmişmi onu öğrenmeye gittim.bakalım sonuç ne zaman çıkacak :44:
pşb ege ana bölge bayisi üstün otel ekipmanları bölümü :)
Biz değil spermler beceremiyor ..Yolu bulamıyor sanırım garibanlar...Bizim yumoşların hiç suçu yok...
üstünn belus:)) bölüm ismini senden almış,, tabi bu ismi sen takmadiysen:)))
Güldürdün kis beni :))) ama cok haklisin resmen üstüne isemi oluyosun, baslarda bende pahali olanlari aliyodum garanti olsun diye ama gördüm baktip zaten bisey olmuyo ucuzlara yöneldim:))
ben gerçekten tam dayaklığım bacişler.dün akşam idrar testi yaptım 2.çizgi önce silik çıktı sonra zaman geçtikten sonra belirginleşti.dalin benim test koyu çıktı diyince içim bi tuhaf oldu.acaba değer yükselmedimi diye içime kurt düştü.sabah gittim tekrar kan verdim.değer yükselmiş mi diye.
bana kızabilirsiniz ama o kadar pinpirikli bi yapım varki.elimde değil
heee anladım sağol fıstık. ben yasmin i hormon düzenleyici sanıyordum ama benim hormonları karman çorman yaptı. prolaktin tsh değerleri dans eder gibi değişmekte zira :))
:))))))))) kız narmik en azından yılda bir verşiomus o parayı, sen her denemedemi verdin yoksa:):)
yok vermemiştir özlemcim yapmaz böyle bi hatayı narmikk.. dimi narmikk:)))
ama siz sürekli panik olursanız böyle olmaz ki Allaha emanet artık kuzucuklar rahat olun lütfennnnn
yok vermemiştir özlemcim yapmaz böyle bi hatayı narmikk.. dimi narmikk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?