- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.961
teşekkür ederim canım sağol desteğin için
sen boşver biz beş kardeşiz keşke bir beş tane daha olsak diyoruz sen boşveeerrr
Allah onlara akıl fikir versin benim durumum olsun beş tane olsun isterim
sen boşver sonra gelip severler sevdirme
bişy olmaz canım minosetten
ama majezik biraz ağır gelir canım
çok sevindim canım Allah hemen kalp atışlarını duymayı
sonrada bir avazda kucağına almayı nasip eder inşlaaahh
şu hamişlikte en çok neyi merak ediyorum , ne için heyecanlanıyorum biliomusunuz hani bebiş kıpırdıyomuş ya içinde hissediyomuşsun bikere rüyamda gördüm muhteşemdi gerçeğini yaşamayı çok istiyorum :)
Gecmis olsun canim yaa, bilirim o lanet bas agrisiniherkezin bünyesi bir degil tatlim olabilirde insallah hamishsindir de ondan agriyoridur basin. Benim bildigim emin degilim ama Majezik diyodular yani duydugum bu hamile tanidiklar kullaniyodu türkiyede hamishlerde kullanabiliomus diye.
Niye kızz :))
Benim çişim çok değerli..Her zaman olmasa da 40 yılda 1 de olsa arada 25 liralığa da yapıyorum..
kızlar günaydın ....
Ben galiba hamileyim , bu sabah evde test yaptım ikinci çizgi çok netti aynı 1.çizgi gibi gözüküyor ,
çok şaşırdımtestim ucuz bişeydi eğer testte bi hata yoksa hamileyim dimi ?
Yok hayır olsun diye dağıtmayı düşünüyordum wc lere ...hay allahım ya depo yap sakla :):):):):):):):):):):
:):):) bende cok oluo çis o yuzden 25 liralık kullanmıom. 3-5 tercihim:))))))))) anammmmm walla benim icin 25 tl cok degerli:))))))))))))))))))))))))))
Yok hayır olsun diye dağıtmayı düşünüyordum aslında...Çok bonkörüm..
3-5 çok çok nadir 25...Ben ayrım yapmıyorum...
:):):) bende cok oluo çis o yuzden 25 liralık kullanmıom. 3-5 tercihim:))))))))) anammmmm walla benim icin 25 tl cok degerli:))))))))))))))))))))))))))
muhabbete bakkk bizdeki:):)
muhabbete bakkk bizdeki:):)
şu hamişlikte en çok neyi merak ediyorum , ne için heyecanlanıyorum biliomusunuz hani bebiş kıpırdıyomuş ya içinde hissediyomuşsun bikere rüyamda gördüm muhteşemdi gerçeğini yaşamayı çok istiyorum :)
haklısın vallahi canımız çıkıyo sabahtan akşama kadar çalışıyo
ben artık pazarlarıda ek işe başladım acayip hırs yaptım :):):):):):) sabancıya rakip olacam heheheheheheheheeeeee
bende okuyom,, bu kızların derdi ne diye duşüünyorum özlem ya.. belus çok komik ama ya,,
bende okuyom,, bu kızların derdi ne diye duşüünyorum özlem ya.. belus çok komik ama ya,,
enim arkadaşımın beebişi kıpır kıpırdı, anasının karnında o tarftan bu tarafa geçerdi ayyyyyyy bak fena oldum şimdi, gözlerimlen şahit oldum o karnının içinde bişi oppppps hareket etti diğer tarafa. bi de cocuk anne karnındayken huzursuz oldugunda arkadasım vişmne suyu içiodu. bebiş vişne suyuyla rahatlıomus. duruluo içtiğim zamanlard derdi. şimdi soruom hala sevio vişne suyunu sıpa dio:))))))))))
canım sen her saat çalışabilirsin valla,,gördüm sendeki o potansiyeli..
ayyy tatlım ıns yasarsın en yakın zmanda yasayacagız ama ne zman dılerım hepımız en kısa zmanda tadarız bu tıp duygulları..bende bır once kı gun bır erkek bebek gordum emzırıyordum resmen ınsan hıssedyor yagmurlu hava vardı yagmur tanecıklerı yuzne gelıyordu nefes alamıyor gıbı gelmıstı yagmurdan saklıyordum ıste annemlere gıttık altını falan degıstırdım yanı kısacası herseyı tatdım o bebek te:)hayr olsun rabbım en kısa zmanda nasıp eder ıns...
kıslarrrrr ben geldimmm.umarım herkes iyidir.benim belim çok ağrıyo(
Bebek...Hamilelik...Dert bu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?