- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.881
canım teşekkür ederim, ama ben kan testinin sonucunu gçrmeden emin olamıcam sanırım :))
benim dündü adet günüm ama ayın 22-23 ünde pembe akıntım vardı , şimdiye kadar da başka birşey gelmedi
anladım cnm benimde dündü adet günüm bende olmadım daha adet ben daha bekliorum kan testif flan yaptırmadım..
benimde test yapmaya niyetim yoktu canım ama dün kızlara burda baahsettim pembe akıntımın geldiğini ve adetim de dün gelmeyince yarın sabah bi test yapdediler,
bende olur yapayım dedim sabah yaptım, ama beni görseniz normalde testin başından kalkmam yaptığım zaman, bu sabah ta testi yaptım koydum kenara hiç bakmıyorum aradan 4 dk. falan geçti bi baktım çift çizgi ben tabi şok oldum resmen ya :))
canım benim yaaa:):) Rabbim hevesini aldırsın mutlulugunu daim ettirsin. tum hamişlerin kızlarrrrrrrr
benimde test yapmaya niyetim yoktu canım ama dün kızlara burda baahsettim pembe akıntımın geldiğini ve adetim de dün gelmeyince yarın sabah bi test yapdediler,
bende olur yapayım dedim sabah yaptım, ama beni görseniz normalde testin başından kalkmam yaptığım zaman, bu sabah ta testi yaptım koydum kenara hiç bakmıyorum aradan 4 dk. falan geçti bi baktım çift çizgi ben tabi şok oldum resmen ya :))
hımm çok güzel cnm çok sevindim be de beklişycm bi kaç gün bklım bende yaparım test sonrada kan veririm..
günaydınnnnnnnnnnnnnnn şekerler naponuz güzel haber varmış kimler bi özet geçseniz kısacık okuyamıom çok işim var
amin canım :)) özlem şuan tek istediğin kan testin güzel sonuçla çıksın, çünkü ben elimdeki teste gerçekten güvenemedim 3 liralık bişey di ya yanlışsa diyorum sürekli vallah ??
kıslarrrrr ben geldimmm.umarım herkes iyidir.benim belim çok ağrıyo(
kıslarrrrr ben geldimmm.umarım herkes iyidir.benim belim çok ağrıyo(
gunaydın yavrummmmm:) sana ozel den yazdım gordunmu. sfsfs hamiş, canommm da hamişşşşşşşşşşşşşşş
ujgeldin tatlımm, nie ağrıoo
herkese günaydın kızlar,, nasılsınız..
sen ne zamn öğrendin cnm hamnile olduğunu..
günaydınnnnnnnnnnnnnnn şekerler naponuz güzel haber varmış kimler bi özet geçseniz kısacık okuyamıom çok işim var
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler kıslar gelin kız sürtünün banada bulaşsın kızzzzzzzzzzzzz bi beceremedik bebiş yapmayı
ojjj bulduk bebemm...bilmiyorum canım ya.iş falanda yapmadım.otobüs biraz dün sarstı belkim ondandır die düşünüyorum.
herkese günaydın kızlar,, nasılsınız..
e bende genelde hep 3-5 liralık testlerden alıom, önüme 25 tl lik olanı çıkarıo her seferinde pis herif ama istemes diorum:) bud evirde 25 lira verdiğim şeye çişimi edemem afedersiniz:)))))))))))))))) canım gonlunu ferah tut Allah ın ıznıyle o da guzel cıkıcak, garantilenecek hamişliğin. He olmadı olumsuz cıktı nolursun coook uzulme hayırlı zaman değilmiş demekki de, ama ben ++++++ hissediommm
canım o işler kısların sana sürtünmesiyle olmuo malesef:)))))))))))
anladım şeker dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?