Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

günaydınnnnnnnnnnnnnnn şekerler naponuz güzel haber varmış kimler bi özet geçseniz kısacık okuyamıom çok işim var

canım benim yaaa:):) Rabbim hevesini aldırsın mutlulugunu daim ettirsin. tum hamişlerin kızlarrrrrrrr

amin canım :)) özlem şuan tek istediğin kan testin güzel sonuçla çıksın, çünkü ben elimdeki teste gerçekten güvenemedim 3 liralık bişey di ya yanlışsa diyorum sürekli vallah ??

amin canım :)) özlem şuan tek istediğin kan testin güzel sonuçla çıksın, çünkü ben elimdeki teste gerçekten güvenemedim 3 liralık bişey di ya yanlışsa diyorum sürekli vallah ??

e bende genelde hep 3-5 liralık testlerden alıom, önüme 25 tl lik olanı çıkarıo her seferinde pis herif ama istemes diorum:) bud evirde 25 lira verdiğim şeye çişimi edemem afedersiniz:)))))))))))))))) canım gonlunu ferah tut Allah ın ıznıyle o da guzel cıkıcak, garantilenecek hamişliğin. He olmadı olumsuz cıktı nolursun coook uzulme hayırlı zaman değilmiş demekki de, ama ben ++++++ hissediommm

banu nun bugun görüşmesi vardı değşilmi, kurs - iş bunları konusacaktı. kaçta acaba. umarım donup bize de anlatması için vakti olur

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyy tebrikler kıslar gelin kız sürtünün banada bulaşsın kızzzzzzzzzzzzz bi beceremedik bebiş yapmayı

canım o işler kısların sana sürtünmesiyle olmuo malesef:)))))))))))

ojjj bulduk bebemm...bilmiyorum canım ya.iş falanda yapmadım.otobüs biraz dün sarstı belkim ondandır die düşünüyorum.

anladım şeker dikkat et kendine

bende dua ediyorum pozitif çıksın diye canım , kızlar ne olur dua edin bana bugün,
yok özlemim üzülmicem diye düşünüyorum ben bu ay hiç ümitli değildim, kendini hiç dinlemedim,ağrım sızım olsada takmadım,
Rabbim ol derse zaten olur, olmazsada rabbim izin vermedi daha zamanı var dicem artık ne yapalım,
ama inşallah sen doğruyu hissediyosundur bebeğim :)))

canım o işler kısların sana sürtünmesiyle olmuo malesef:)))))))))))

anladım şeker dikkat et kendine

sağol tatlım,dikkat etmeye çalışıyom :)ayy kıslarr ben sabah hastaneye gittim yine kan değerim yükselmişmi onu öğrenmeye gittim.bakalım sonuç ne zaman çıkacak :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…