Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bakın hamişleerr bırakın stres falan yapmayı bu güzel haberin , mutluluğunuzun tadını çıkarın süpriz yapın kocalara ohhhh haberleşin herkesle dağıtın mutluluğunuzu enerjinizi tüm cihanaaa....

tülinnnn çok sağol canım benimmm , yaptırıcam canım sabırsızlıkla bekliyorum öğlen olsun diye , bugün sonucumu verirler inşallah dimi kızlar ???
ne kadar erken gidersen o kadar çabuk alabilirsin sonucunu çalışıyormusun sen ,,,,
bebem benim patron bugun yurtdısına gidicek Allah ın ıznıyle rahat edecem:):)

ayy cok sevindim, cok cokkkkkk inan ki. bize de geç kalmadan haber ver kan testinide bebemm

ohh özlem bol bol yazışırsın gari sen önüne geçemezyiz uykunuda aldınmı bugün kuzum..

bebem benim patron bugun yurtdısına gidicek Allah ın ıznıyle rahat edecem:):)

ayy cok sevindim, cok cokkkkkk inan ki. bize de geç kalmadan haber ver kan testinide bebemm

vermem bi canım yaaa sonucu aldığım gibi yazıcam inşallah:))

tülinim kan testinde sonra rahatlarım sanırım canım, yalnız biz koçişle akşam kavga ettik,artık nasıl söylerim sonucumu bilmiyorum,
sabah ki sonucu söylemedim zaten,

ne kadar erken gidersen o kadar çabuk alabilirsin sonucunu çalışıyormusun sen ,,,,

ohh özlem bol bol yazışırsın gari sen önüne geçemezyiz uykunuda aldınmı bugün kuzum..

evet canım çalışıyorum bugünde tesatüf öğlene kadar çalışıcaz iş yok diye kısmetime inşallah yetişebilirim test için bakalım

KISMET ŞEKERİM:)))))) iş olmazsa yazcam tabisi deeee:)))) 10,30 da yattım akşam yaw

bekliosss

evet agzın bal yesin şekerim.

canooommmm tebrik ederim allah ömür versin çok sevindim bende dün öğrendim idrarda pozitif çıkmıştı kandada değerim iyi çıktı umarım seninde istediğin gibi olur herşey

canooommmm tebrik ederim allah ömür versin çok sevindim bende dün öğrendim idrarda pozitif çıkmıştı kandada değerim iyi çıktı umarım seninde istediğin gibi olur herşey

AMİN canım inşallah , bende bugün gidicem kan testi vermeye bakalım sonuç ne olur ????
inşallah güzel çıkar canım :))

,
tabiki kan testi şart onu öğren değerlerini bil.....kocana gelince tam naz yapmalık zaman iştee az kızgın az işveli cilveli imalarda bulun öyle bulun ki içi içini yesin , varsın unut bu sefer kırgınlığı bebişin babası en nihayetinde...
evet canım çalışıyorum bugünde tesatüf öğlene kadar çalışıcaz iş yok diye kısmetime inşallah yetişebilirim test için bakalım

ohhh bak bugün tüm güzellikler senden yana öğleden sonra git hemen ver kanını yere göre değişir sonuç süresi..

günaydın cnm çok sevindim günün ne kadar geçince yaptın testi..
canım teşekkür ederim, ama ben kan testinin sonucunu gçrmeden emin olamıcam sanırım :))
benim dündü adet günüm ama ayın 22-23 ünde pembe akıntım vardı , şimdiye kadar da başka birşey gelmedi.

yapmam mı tülinim ya gör sen akşama süründürücem onu :)),
çok ağlattı dün beni , devlet hastanesine gideyim dedim ama belli de olmaz canım bakıcam artık :))

analdım cnm benimde dündü adet günüm ben daha kan testi yaptırmadım bekliorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…