Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Aramiza hosgeldin canim, allah mesut bahtiyar etsin daha yeni sayirsiniz,folik asiti zaten hamile olmak isteyen herkez kullanmali bende kullaniorum. Bebish olayinda en önemlisi kafanizi bos birakicaksiniz piskoloji cok önemli (söyleyene bak :) ) yani basarabilirseniz tabii, oluruna birakicaksiniz insallah olmustur deyip adet gününü bekliceksin, stress yapmadan. Bu yöntemler hakkinda fikirler ikiye ayrilmis durumda bazi doktorlar sacma dio bazilarida iyi olur dio yani sen iyisimi iliskiden sonra en az bi yarim saat yat zarari olmaz canim. Ve iliskiden 1 hafta öncesine kadar mümkün oldugu kadar ne esin ne sen agri kesici dahil ilac kullanmamaya bakin saglik sorunu olmadigi sürece tabii, yeni okudum bi yazı orda diodu da sicagisicagina sölim dedim:) insallah en kisa zamanda hamish olursun canikom

Son düzenleme:

hosgeldin :) oncelikle kendini taniman cok onemli. en temelinden her ay bir (nadir durumlarda bir kac tane) yumurtanin olgunlastigini, yumurtaliklardan tuplere gectigini ve sadece bu sure icersinde dollenebildigini bilmen gerek. Bu sure 6-24 saat arasi oldugu icin her ay sadece bu arada hamile kalabilirsin. Genelde adet dongusunun ortasinda olur. Ornegin 28 gunde bir adet oluyorsan 14. gun olur. Ama bu her ay bir kac gun kayabilir. Bu gunu kacirmamak icin adet bittikten bir kac gun sonra gun asi iliski onemli. Spermlerin bir kac gun yasadigini da dusunursen boylece yumurtanin tuplerde oldugu ani kacirma riskin dusuk. Ayrica her sey yolunda gitse bile hamile kalamayabilirsin. Stres yapmak yok. Bu dogal.

Bunun disinda esin ve sen dengeli beslenenin. kola gibi kafeinli ve gazli icecekler tuketmeyin. esin icebilir ama sen kahve falan icme (bu konuda da doktorlar ikiye bolunmus durumda ama ben daha cok kafeinin gebe kalmayi zorlastirdigini yazan makalelere denk geldim o nedenle yerinde olsam cok icmem). lata arkadasim gecen sayfalarda bir arastirma sonucunu yazmisti. 2 bardak cay iyi bile geliyormus. sigara alkol vs kullaniyorsaniz hemen birakin. bebekte anomalilere sebep olabilir. ciddi bir hastalik olmadigi surece sen de esin de ilac kullanmasin emosh'un dedigi gibi. Fazla sicak su ile dus yapmayin. Ozellikle esin. Kalsiyum alin bol bol: sut yogurt peynir. Eger bir kac ay sonra olmazsa belki yumurtlama takibi yapmak isteyebilirsin. kendi kendine bunu yapabilecegin iki yontem var: vucut sicakligini olcmek ve ovulasyon kiti kullanmak. ihtiyacin olursa bunlar hakkinda da yardimci olmaya calisiriz. Bunun disinda artik rabbim ne zaman ol derse :)

arkadaslar gunaydin! bu sabah da bir bas agrisi ile uyadim. belki ben sabah bulantisi degil de sabah bas agrisi yasiyorum olamaz mi :)
agri kesici almayayim diye cok direndim ama dun aksam minoset aldim. olmaz olmaz agri kesici aldigim ay olur! bebek icin ugrasiyoruz ama arada hastaliklar agrilar oluyor. kullanabilecegimiz guvenli agrikesici var mi diye arastirdim da hamilelikte minoset oneriyorlarmis. bu konuda baska bir bilgisi olan var mi?

günaydın arkadaşlar ben dün kan tahlili yaptırdım ve sonucum 1000.00 yazıyodu 5 haftalık sanırım netten araştırdım sizce bu değer iyimidir bilen var mı

hosgeldın tatlım aramıza ıns nısan ayında hayırlı haberlerı verırsın bıze.

pekı ne karar verdın dr amı gıdıceksın
Canım daha önce de dediğim gibi burada doğru dürüst jinekolog yok..Olsa gideyim..Ama Bolu da yeni açılan bir özel hastanedeyi çok övdüler..Tavsiye ettikleri bir dr. var...Ona gitmeyi düşünüyorum..İnşallah cumatesi günleri dem hasta kabulu vardır..

9ay cım hamilelikte ve emziren anneler etken maddesi parasetamol olan ağrı kesiciler kullanabilirlermiş..Minosetin etken maddelerinden biri de parasetamol olduğu için güvenle kullanabilirmişiz....

tatlım sanada günaydın, bende pazar sabahı dayanamadım baş ağrısına ve bir tane majezik aldım olaki birsey varsada ihtimali çok düşük olsada allah korusun diyorum bir taneden birsey olmaz yahuu
günaydın arkadaşlar ben dün kan tahlili yaptırdım ve sonucum 1000.00 yazıyodu 5 haftalık sanırım netten araştırdım sizce bu değer iyimidir bilen var mı

çok tebrik ederim çok güzel çıkmış değerin hayatım....haydi gözün aydın..

Herkese günaydın...

sfsf canım hamilesin :) Artık kese falan görünür sanırım...:) İstersen birkaç gün sonra keseyi görmek için git..Eğer sabedebilirsen 1-2 hafta daha bekle hem kese hem de kalp atışı için gidersin.Allah nazarladan saklasın

kızlar günaydın ....

Ben galiba hamileyim , bu sabah evde test yaptım ikinci çizgi çok netti aynı 1.çizgi gibi gözüküyor ,
çok şaşırdım testim ucuz bişeydi eğer testte bi hata yoksa hamileyim dimi ?

canımcımm tebrik ederim o zaman seniii:)))))))))) ayy guzel bir haberle gune basladık

canoooommmmmmmm kızz bekleme hemen kan testi de yaptırsaydın tereddütte kaldıysan ama cok sevindimmmm:))))))

Maşallah.. Tebrik ederim canım..Bu gün üst üste güzel haberler geliyor..

İİDir bebem, senden nbr bakim.
iyiyim özlemim sabah sakinliğinde bir bakayım dedim, iş güç işte uğraşıyoruz napalım..

narmikçim sanada günaydın , bunu tekrar hatırkatmak istemem ama geçmiş olsun , belki arada kaynamıştır unuttuğumuzu düşünme..

teşekkür ederim darısı tüm isteğenlerin başına saol cevapladığın için

tey tey tey tey tey tey canommmmm gözün aydın bebeğimm..... çok sevindim inan ne güzel bir sabah 2 tane hamile haberi...hemen gir kan testinide yaptır tatlım.

özlem canım gidicem test yaptırmaya gitmem mi , öğlenden sonra gidicem inşallah :))
ben çok şaşkınım şuan kızlar, ne yapacağımı hiç bilmiyorum

narmik canım çok teşekkür ederim. :))

tey tey tey tey tey tey canommmmm gözün aydın bebeğimm..... çok sevindim inan ne güzel bir sabah 2 tane hamile haberi...hemen gir kan testinide yaptır tatlım.

tülinnnn çok sağol canım benimmm , yaptırıcam canım sabırsızlıkla bekliyorum öğlen olsun diye , bugün sonucumu verirler inşallah dimi kızlar ???

bebem benim patron bugun yurtdısına gidicek Allah ın ıznıyle rahat edecem:):)

özlem canım gidicem test yaptırmaya gitmem mi , öğlenden sonra gidicem inşallah :))
ben çok şaşkınım şuan kızlar, ne yapacağımı hiç bilmiyorum

narmik canım çok teşekkür ederim. :))

ayy cok sevindim, cok cokkkkkk inan ki. bize de geç kalmadan haber ver kan testinide bebemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…