- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.841
iyi akşamlar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 16 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz geçen hafta doktora gittim tahliller yapıldı herşeye bakıldı bugün de sonuç için gittik folik asit ve fitil verdi iltihap varmış biraz. daha çok gençsiniz hiç bi problem yok 7 ayın var dedi doktor hanım işlere devam yani :) bebiş yapmak için ilişki sonrası hemen kalkmamak mı gerekiyo başka nasıl yöntemler var bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler :)
iyi akşamlar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 16 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz geçen hafta doktora gittim tahliller yapıldı herşeye bakıldı bugün de sonuç için gittik folik asit ve fitil verdi iltihap varmış biraz. daha çok gençsiniz hiç bi problem yok 7 ayın var dedi doktor hanım işlere devam yani :) bebiş yapmak için ilişki sonrası hemen kalkmamak mı gerekiyo başka nasıl yöntemler var bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler :)
Canım daha önce de dediğim gibi burada doğru dürüst jinekolog yok..Olsa gideyim..Ama Bolu da yeni açılan bir özel hastanedeyi çok övdüler..Tavsiye ettikleri bir dr. var...Ona gitmeyi düşünüyorum..İnşallah cumatesi günleri dem hasta kabulu vardır..hosgeldın tatlım aramıza ıns nısan ayında hayırlı haberlerı verırsın bıze.
pekı ne karar verdın dr amı gıdıceksın
arkadaslar gunaydin! bu sabah da bir bas agrisi ile uyadim. belki ben sabah bulantisi degil de sabah bas agrisi yasiyorum olamaz mi :)
agri kesici almayayim diye cok direndim ama dun aksam minoset aldim. olmaz olmaz agri kesici aldigim ay olur! bebek icin ugrasiyoruz ama arada hastaliklar agrilar oluyor. kullanabilecegimiz guvenli agrikesici var mi diye arastirdim da hamilelikte minoset oneriyorlarmis. bu konuda baska bir bilgisi olan var mi?
günaydınnn fıstıklarrrrr , öpüyorum hepinizi , özlemim naber ???
tatlım sanada günaydın, bende pazar sabahı dayanamadım baş ağrısına ve bir tane majezik aldım olaki birsey varsada ihtimali çok düşük olsada allah korusun diyorum bir taneden birsey olmaz yahuuarkadaslar gunaydin! bu sabah da bir bas agrisi ile uyadim. belki ben sabah bulantisi degil de sabah bas agrisi yasiyorum olamaz mi :)
agri kesici almayayim diye cok direndim ama dun aksam minoset aldim. olmaz olmaz agri kesici aldigim ay olur! bebek icin ugrasiyoruz ama arada hastaliklar agrilar oluyor. kullanabilecegimiz guvenli agrikesici var mi diye arastirdim da hamilelikte minoset oneriyorlarmis. bu konuda baska bir bilgisi olan var mi?
günaydın arkadaşlar ben dün kan tahlili yaptırdım ve sonucum 1000.00 yazıyodu 5 haftalık sanırım netten araştırdım sizce bu değer iyimidir bilen var mı
günaydın arkadaşlar ben dün kan tahlili yaptırdım ve sonucum 1000.00 yazıyodu 5 haftalık sanırım netten araştırdım sizce bu değer iyimidir bilen var mı
kızlar günaydın ....
Ben galiba hamileyim , bu sabah evde test yaptım ikinci çizgi çok netti aynı 1.çizgi gibi gözüküyor ,
çok şaşırdımtestim ucuz bişeydi eğer testte bi hata yoksa hamileyim dimi ?
kızlar günaydın ....
Ben galiba hamileyim , bu sabah evde test yaptım ikinci çizgi çok netti aynı 1.çizgi gibi gözüküyor ,
iyiyim özlemim sabah sakinliğinde bir bakayım dedim, iş güç işte uğraşıyoruz napalım..İİDir bebem, senden nbr bakim.
Herkese günaydın...
sfsf canım hamilesin :) Artık kese falan görünür sanırım...:) İstersen birkaç gün sonra keseyi görmek için git..Eğer sabedebilirsen 1-2 hafta daha bekle hem kese hem de kalp atışı için gidersin.Allah nazarladan saklasın
tatlım sanada günaydın, bende pazar sabahı dayanamadım baş ağrısına ve bir tane majezik aldım olaki birsey varsada ihtimali çok düşük olsada allah korusun diyorum bir taneden birsey olmaz yahuu
çok tebrik ederim çok güzel çıkmış değerin hayatım....haydi gözün aydın..
kızlar günaydın ....
tey tey tey tey tey tey canommmmm gözün aydın bebeğimm..... çok sevindim inan ne güzel bir sabah 2 tane hamile haberi...hemen gir kan testinide yaptır tatlım.
iyiyim özlemim sabah sakinliğinde bir bakayım dedim, iş güç işte uğraşıyoruz napalım..
narmikçim sanada günaydın , bunu tekrar hatırkatmak istemem ama geçmiş olsun , belki arada kaynamıştır unuttuğumuzu düşünme..
özlem canım gidicem test yaptırmaya gitmem mi , öğlenden sonra gidicem inşallah :))
ben çok şaşkınım şuan kızlar, ne yapacağımı hiç bilmiyorum
narmik canım çok teşekkür ederim. :))
Maşallah..Tebrik ederim canım..Bu gün üst üste güzel haberler geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?