Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

amin canım sağol birde beni düşün duyduğumdan beri kötüyüm
Allah hayırlısını versin ne demek şimdi çok daha iyi anladım
sizi üzmek istemezdim tadınızı kaçırdım üzgünüm

Allah sabir versin o anneye ve tabiki yakinindaki sizlere. gercekten cok zor bir durum. Isallah Allah sifasini da verir. Baska diyecek bir sey bulamiyotum ama tabiki paylasacaksin bizimle. sadece iyi seyleri mi paylasacagiz. hayat her zaman lay lay lom degil malesef.

merhaba hayatımmmmm.. ya artık hiçbir şeyden emin olamaz hale geldik, yani belli olmaz gribal gibi algıladığın durum hamişlikle de alakalı olabilir, ki inşallah öyledir,ama işte adet geçip testte sonucu görmeden her şey varsayımdan öteye geçmiyor.. benim bu sabah 36.7 çıktı, düne göre düşük ama saatim değişti yine ondan da olabilir, erken ölçtüm yine.. geçen ay adet olacağım sabah 35,6 ya düşmüştü, aynı gün düşüyor ateşim benim.. ve adet belirtilerim doludizgin devam etmekte, o yüzden pek de umutlanamıyorum ama bakalım az kaldı öğreneceğiz bir iki güne:) zaten şu an yarın yapacağım görüşmenin stresi bebek stresine baskın çıkıyor. bugünü o yüzden daha kolay atlattım.. ahahahaha ne hale geldik, stres atmaya başka stres kaynağı buluyoruz:)) Çooooooooooook teşekkür ederim iyi dileklerin ve hatırladığın için tatlımmm.. Yarın gelişmeleri yazarım yine.. Öpüyorum çok, iyi akşamlar..

kızlar moralınıze ıhtıyacım var kendı annemde dahıl olmak uzere kıme soledıysem bır hevesle hamılelıgımı herkez vayyy vayy tuhh tuhhhh dıyerek karsıaldı ole cok moralım bozuldukı emınım tansıyonum dusuk.en beklemedıgım sekılde gorumcem daha ıyı karsıaldı kaynanam eltım annem herkes sankı kıyamet geldı dunyanın sonuymus gıbı tepkı verıyor.ınsanın ne heycanı ne hevesı kalıyo.nıye bolekı ınsanlar.anlamıyorum.nedır bu baskı 2 cocugum var dıye bıdaha cocuk yapmak beyınsızlık mıs gıbı karsılanırkı.cocuktan tatlı bısey varmıdır ki.yoruldum resmen bugun.ılk gebelıgımde herkes havaya ucuyodu.sımdıde nerdeyse yuzume tukurucekelr gak guk kalıorum ne dıcemı bılmıyorum susup kalıyorum telefonda.tek kelıme edemıyorum.heycanımı yakınlarımla paylasmak ıstedım ama aldım boyumun olcusunu.daha sımdıden dunyanın stresıne gırdım.yazık deılmı yahu benı bukadar kırmaya uzmeye ne hakları var.

Evet canikom biz tezcanlı varlıklarız beklemeyi sabretmeyi beceremioyoruz bazen ,
Sagol bacimmm hepimizin olsun inşallah heep güzel hamish haberleri verelim birbirimize insallah şekerler.

Kizlaarrr iyi akşamlaarrrr, dayanamadim geldim yine yaaa bağımlılık yaptınız bende

kızlar bana yardım ed,n aranızda kürtajdan sonra hamile kalan varsa bana fikir versin ya

ben 5 ocakta kürtaj oldum sonra 29 günde ilk reglimi gördümmm 3 şubatta yaniii....

ardında 26 günde gördüm....

Bugün 26 günüm regli olmadım sevinmelimiyimm yoksa bu düzensizlik normal mii....

Aramiza hoş geldin canim, ah ah hemde kader ortağımsın yani tarih bakımından :) benimde bi cok arkadaşlar gibi umudum Nisan canım, eger tutturursak eşimin doğum günüyle aynı zamana denk gelio olcak bebishin gelmesi o yüzden bende bu aydan beklentim büyük ana olmazsada hayal kırıklığı yok tutana kadar devam dicez hepberaber birbirimize umut olucaz canim. Dilerim bebishin istediğin zaman kucağında olur.

Bacim buda iyi biseymis, bunuda kulak arkası yapmak lazım sağol canikom

dogurunca herkes gelir oper minciklarlar bebisi bakma simdi oyle dediklerine. ya ne kadar guzel keske Allah herkese nasib etse 3 tane nur topu gibi evlat. Valla benim olsa 3 de isterim 4 de. Siz bakabildikten sonra kime ne. Cocuklar icin de iyi. kardesten guzel bir sey yok su dunyada.

Seni üzenlerin aklını karışlarım güzel bacım biz kaç gündür ne heyecan yaşıyoruz burda. Bitandm sen bu çocuğu ne annenlere, ne kayınvalidene nede bi başkasına yaptın, kimseninde fikrine ihtiyacın yok sen aklı başında bi kadın en önemliside annesin tatlım nezaman çocuk dogurucana sen ve esin karar verir başka kimse değil. Sen ve bebishin sağlıklımı? Esin ve sen seviniomysunuz bu benishe? Olay bitmiştir tatlım sen hamileliğinin keyfini çıkar çocuktan daha güzel bisey yok dünyada dedigin gibi hem bakicak olanda sizsiniz zaten baska kimse değil canım sen kendini ferah tut, onlarda zaten kötü niyetlerinden degil de hani zaren 2 cocuk olunca sen zorlanirsin diye düşünmüşlerdir yoksa eminim onlarda torumlari olcak die seviniodur. Sen üzülme kuzum yoksa baslican iki gun sonra kemdi cok üzdüm bebishimfe üzülmüsmüdür diye bizi yemeye :))))

aynen ben sabahlari atesim dusuk cikacak korkusuyla uyuyamiyorum :) is yerinde isler yogun olunca seviniyorum cunku ancak oyle unutabiliyorum. bakalim her seyin hayirlisi artik. iyi aksamlar canimm sana da merakla bekliyorum her iki haberi de :)

dgoru soluyorsunuz.ama ıste ınsan uzuluyor.bakacak olan benım esımın agzı kulakalrında sevıncten ben mutluyum kıme ne ama ınsan etkılenmıyor deıl.ben tadını cıkarıcam herkese ragmen hemde 2 kat daha fazla 2.gebelıgım oldugu ıcın daha deneyımlıyım ne nezaman olucak bılıyorum.vur patlasın cal oynasın.sızıde 3 gundur yedım bıtırdım sorunlarımdan kusura bakmayın nolur

iyi akşamlar şekerler. ben şimdi 2 aydır kistlerim için yasmin kullanıyorum ya şimdi bu aydan sonra kullanmıcam bu meret beni korumaya devam eder mi acaba?

Slm seker, korumaya devam etmez belki ama biraz hormonların dengelenmesi icin zaman alabilir , gerci cokta uzun kullanmamissin calısmalara devam derim ben :)

Hep öle değilmi zaten tatlim, biri birmeden öbür stres basladiği icin diğerlerinin üstünü örtüyo :) canim benim yarin sana basarilar diliyorum eminim ihtiyacin yok zaten basarılı bi insan olduğun belli:)) yinede bol şans tatlım

Canim bence ne sevin ne üzül henüz erken derim ben, gerci tecrübem yok kürtajdan sonra nasil olur ama belliki düzensiz gelmis son iki ay, belirtin fala varmi canim kasik agrisi gibi yada baska bisey?

iyi akşamlar arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza 16 aylık evliyim 5 aydır bebek istiyoruz geçen hafta doktora gittim tahliller yapıldı herşeye bakıldı bugün de sonuç için gittik folik asit ve fitil verdi iltihap varmış biraz. daha çok gençsiniz hiç bi problem yok 7 ayın var dedi doktor hanım işlere devam yani :) bebiş yapmak için ilişki sonrası hemen kalkmamak mı gerekiyo başka nasıl yöntemler var bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler :)

Aynen öle bacim tadini cikarmaya bak, illaki etkilenirsin canim ams bak gör iki gün gecmicek onlarda heyecanlanicak üzülme sen. Ask sun tatlim yaa ne yeyip bitirmesi tabiiki paylasicaksin bizimle keske biraz faydamiz olsa en önemlisi bu canim benim, biz sadece oh ne mutlu herkez iyi diye burda degiliz herseyimizi paylasioruz, o yüzden burdayiz, bunlar tatli problemler bi yerde canim üzülme. Bak 2 gün sonra hersey cok daha farkli olcak bacim görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…