- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.541
dostlar ateş basması baş ağrısı ve boğazda sızlama grip belirtisidir değil mi? gebelik değil :)
sen dalinden daha sakin bir yapiya sahipsen yap canim , yoksa onun disinda tavsiye etmiyorum:))) bu hepmizin sagligi icin iyi olur:))))
dostlar ateş basması baş ağrısı ve boğazda sızlama grip belirtisidir değil mi? gebelik değil :)
3 adet önce bende de olmuştu idrar testi bildiğin pozitif ama nitekim birkaçgün sonra adet olmuştum çooookkk kötü bi durum yaaaa:
ayy inşallah latacımm.bende geçenlerde rüyamda erkek bebğin altını değiştiriyodum :)) inşallah hayırlı haberlere vesile olur canım yaaa :)))
ınsss gercek olsun abdala malum durumları olmus olsun sana oncede haber verılmıs olsun .bende 1 kaç ay once ruyamda bırının bana kızın olacak adını azra koy dedıgı bır ruya gordum bebegıde gordum ınss hayırlara cıksın
yap anacım yap ne kaybedersın ıcın rahat etsın kı hamıssın zaten bak kesın cıkar sana solım :))) ben 3 gun once kan verdım ewe geldım yaptım kocaman bır negatıf sanırım o negatıfte benı umutsuzluga surukledı bugun gene verdım geldım yaptım kıpkırmızı ıkıncı cızgı rahatladım bılınc altıya ıllakı ıdrarda cıkması lazım :))))) kanda kesmıyo
ben uyguladım canımsoğan kürünü kullanan varmı aramızda arkadaşlar?
amin canım inşallah dediğin gibi rüyamın tersi çıkar :))), bende bayram yaparım kızzz ne güzel,
testi de yarın sabah yapıcam inşallah canım :))
ben uyguladım canım
cok güzel bi rüya gercekten, bende nedense yumurtlama dönemlerime yakin bebishleri görüyorum rüyamda, hani yumurtuluyoruz diye bi anaclik duygusumu sariyo nedir:)) insallah gercegini de böle elinde tutup altini almak nasip eder tanrim sana tatlim daha dogrusu hepimize insallah . Bacim eminmisin yumurtlama dönemin bugün diye, dün yada önceki gün de olmadimi akintin ?
canim benim insallah yaniliyorsundur yerlesme lekesidir o senin dedigin sen boyle deyince bende kendimi dizginlemeye calisiyorum hayal kirikligi olmasin diye Rabbim hayirlisini versin insallah, ben esimin gorevi sebebi ile kucuk bir kasabada oturuyorz kan testi icin ilceye gitmem gerek carsamba memlekete gidecez insallah aksilik olmazda orda yaparim Rabbim gonlumuzdekini hayirli eyler insallah(
efet kesinlikle:)
özlem benim bugün 7. günüm ve çalıştığım için sabah akşam yapabiliyorum.. yine kk'da okumuştum soğan kürüyle hamile kalan bi arkadaşın topiği vardı.. ordaki arkadaşlar akıntılarının geldiğini yada adet olduklarını söylüyolardı.. bende hiç öyle bişey olmadı.. ayrıca polikistik over hastasıyım... sende bu tarz etkiler yaptımı soğan kürü?
Merhabalarr nasılsınız bakemkonu ne neyıy krıtık edıyorsunuz bugun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?