Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

bencede yapma canim kendini kötü yapmaktan baska biseye yaramaz sen bekle en iyisi mi , yok yok yanlis görmüssün evde test falan yok :)) Idrarda bisey yok derken yaptinmi yoksa kis???

kim pardon benmi:) ? ay agzini yerim senin ama nerdeee valla öle bisey yok keske nerde o günler kiz allahmi söletti dicem ama kirmizilar var :)) yada sen baska bi emosh u kast ediyosun.
kız o yerleşme kanaması işte Allahım yarın güzel sonuçları almayı
nasip etcek inşallah sana
bencede yapma canim kendini kötü yapmaktan baska biseye yaramaz sen bekle en iyisi mi , yok yok yanlis görmüssün evde test falan yok :)) Idrarda bisey yok derken yaptinmi yoksa kis???

yok canım benim bu ay imkansız ibi bişey dr adeti bekliyo yinede
eğer bebek varsa temizleme olmaz falan dedi ama benim hiiiiççç
umudum yok bu aydan
rahmim çok kalın
normalde 8-9 mm olmalı benimki 20 mm
çok zor yani temizlemeden sonra olur inşallah ben şaka yaptım daline gülsün diye
ama o çok stresliydi gülmeden gitti(
ama inşallah güzel sonuçlar ve haberler alcaz sizden

Bacim iyi hos diyosunda benim test hic positif cikmadiki o özgenin testiydi onun 2-3 damla kanamasi olmus benim Anavatan kan agliyor suanda durumum:)) Testlerimde hep negatifti

Allahin isi yinede belli olmaz be tatlim, ama insallah en saglikli sekilde nurtopu gibi bi bebishin olcak seninde gec olsun güc olmasin hayatim . Evet yaa dalin cok fazla takiyo kafasina yazik , hani hic cocugu olmamis olsa dicem normaldir ilk heyecan hem normalde olmus anladigim kadariyla dolayli yoldan olsaydi ilk cocuklar ozamanda anlicam panik olmasini, incallah güzel sonuclarini yarin alirda bi oh deyip rahatlar .

Son düzenleme:
Canim benim senin bukadar ümitsiz olmanin baska bi sebebi falan varmi ??

evet var.dun gordugum kotu ruyayı anlatayım.bırde bır dusugumun olması.
dun su ruyayı gordum.bebek dogmus ve ben soguk cesmenın altında ayagını yıkıyormusum ama bebegın kafasını goremıyorum ve bebegı bas asa sılkeyıp düş hadi artık düş düüüş dıye avazım cıktıgınca bagırıyorum cok etkıledı bu ruya benı. cooook acaba dusucekmı gene dıyorum oncekı dusugumunde cok etkısı var belkıde gebelık duygusallıgı yasıyorum bılmıyorum.esıme anlattım ruyamı napalım dedı.nısan ayında olur dedı.ya dedım ole dıcene dua et dıye bosu bosunada kalbını kırdım.ben bıde cok duygusalımdır hep kotuyu dusunurum ama yarın guzel haber alırsam bu son stresım olur heralde sonrası guzel gecer benım ıcın.artık dusunmem stres yapmam bunun yerıne tadını cıkarmaya baslarım.degerım 17.08 dı.bakalım hayırlısı allahtan.ıste umıtsız olmamnın sebebı bunlar azmı geldı kuzum. :)))) hep sevdıgım eglendıgım seyler yapmaya calısıyorum yaa hamılesın ıste ne bu stres dıyorum.ama soz gecıremıyorum.ıste hamılelgın en zor donemı bu kızlar ılk 6 hafta gecmek bılmez.kese ve kalp atısınıda gorsem deymeyın keyfıme

bak güzel bacim , sen zaten hamish oldugunu sölediginden beri bi tedirgindin, birde düsük yapmissin ondan bukadar paniksin, eminimki sen gecen ögrendiginde bütün gün acaba düsük olurmu öbürü gibi diye düsünüp durdurysan böle sacma rüyalarda görürsün tabii, benim ablamda 1 cocuktan sonra 1 düsük yapti ama sonra yine hamile kaldi 5 yasinda simdi 2. cocugu, bikere düsük oldu diye yine olabilir diye kendi yipratma tatlim, hem düsük yapipta hamile kalan okadar cokki... sen bunlarla yipratma kendini, bak sonucta hamilesin yani varmi ötesi, neden kötüsü olsunki, sen raha ol canim allahin izniyle hic kötü bisey olmicak yarin degerinin tavan yaptigini göreceksin insallah. Sende benim gibi biraz fazla panik bi insansin:) o yüzden anliyabiliyorum seni, ama o sacma rüyayi kafaya takipta hem kendinin hem bebishin hemde esinin moralini bozma.

ayy valla yaaa Allah söyletiyor belkide dediğin gibi ama bn çok güzel birleştiriyorum
senin mesajı okuyunca çok güldüm kendime
bugün bol oksijen beynimi şaşırttı heralde

canım anlıyorum seni belki biz hamile olsak neler yapacaz
sakin olmamız lazım yarın güzel şeyler olacak
takipteyim hayatım

ayy valla yaaa Allah söyletiyor belkide dediğin gibi ama bn çok güzel birleştiriyorum
senin mesajı okuyunca çok güldüm kendime
bugün bol oksijen beynimi şaşırttı heralde

:))))) sen cok yaşa emi bende çok güldüm ama karışıklıkta olsa yazıyı görmek valla çok güzelmiş yaa:)
Valla tebrik ederim çok bi beter birleştirmişsin yanlız bravoo:)

:))))) sen cok yaşa emi bende çok güldüm ama karışıklıkta olsa yazıyı görmek valla çok güzelmiş yaa:)
Valla tebrik ederim çok bi beter birleştirmişsin yanlız bravoo:)

normalde okulda çok ciddiyimdir
benimle yaşayanlar bilirler ben varsam eğlence vardır
çünkü garip saflıklarım vardır bu daha neki

kızlaaar mart anesi olcakmışım olabilirimdee adet oldum ben 15nde bitti beşgün sonra tekrardan kasıklarda belde şiddetli bi ağrıyla kahverengi sulu bi kanama oldu acile gittim ben kist ilhap hatta kanser beklerken bana gebesin dendi martın 15 saymassak şubatın 19 adet görmüştüm yani 5 haftalık budeğer düşük değilmi acaba düşükmü yaptım yok yaptıysam kanamam durup bugün gene niye başladı ooof of ağrımda var çoook nooolur bişey söyleyin doktor bile bişey söyleyemem iki gün sonra gel dedi çok müşgül durmdayım kistte varmış bu arada

normalde okulda çok ciddiyimdir
benimle yaşayanlar bilirler ben varsam eğlence vardır
çünkü garip saflıklarım vardır bu daha neki

Nekadar güzel işte fesat olcağına saf kalpli ol,desene tsm neşe ortamısın :) valla bizde öleyiz arkadaşlarla birleştikmi girgir şamata bitmio valla:)

Valla kusura nakma canim ama ben pek bisey anlamadim yani simdi sen adet gördün şubat ta martta yinemi gördün normal adet yani? Ve değerin kaç çıktıki?
Bu arada tebrik ederim canim yaa kusura bakma kafam karışınca tebrik etmeye unuttum :)) allah tamamini erdirsin canim

Son düzenleme:
dogru soluyon beee :))))
canım anlıyorum seni belki biz hamile olsak neler yapacaz
sakin olmamız lazım yarın güzel şeyler olacak
takipteyim hayatım

ıns tatlım.sızlerde hamıle kalında bu streslerı yasamazsanız ben neyım :)))) ozamanda ben sıze kızıcam hehehe yazdım kenara bunlarıb

bu deger dusuk deılmı demıssın ama degerı yazmamıssın canım bende 3 hafta 4 gunlukken degerım 17.08 di yarın tekrarlanıcak hemsırede dr da tekrarlamamı degerın yukselmesı gerektıgını solemıstı.degerını yaz bakalım bıde mutlaka tekrarlat man gerek 2-3 gun sonra 2 ye 3 e katlanması lazım cunku

dogru soluyon beee :))))

ıns tatlım.sızlerde hamıle kalında bu streslerı yasamazsanız ben neyım :)))) ozamanda ben sıze kızıcam hehehe yazdım kenara bunlarıb

inşallah yaz canım yaz valla kız bana inşallah hamiş oluruz da sende bize kızarsın:26:

çooook teşekkür ederim ilgilendiğin için değerlerim147 ama ben martın 15 adet olum bildiğin adet ama sanki biraz daha az oldum benim hamile belirtilerim vardı öncesinde ama beklene tarihten iki gün önce adet olun ümidi kesmiş ağırlar kaldırmıştım halada kaldırıyordum yıkandım beşgün sonra bugün yani ağı düşük ağrısı gibi bir ağrı ve az miktarda kanama koyu renkli korktum doktora gittim bilmiyodum beklemiyodum şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…