- Konu Sahibi pembemasal
-
- #13.361
canim benim senin masallah nurtopu gibi 2 tane melegin var , neden etkileniyosunki etraftan bukadar, sen dogal yollardan hamile kalabiliyosun ki allahim sana 2 tane tatlimi tatli melek göndermis zaten. Benimde cok var tatlim etrafimda öle insanlar hatta bizim bile Tüpbebek ihtimalimiz var biliomusun? esim Varkosel ameliayti oldu eger düzelme olmazsa tek sansimiz o. sen icini raht tut, bebshin cöööö yapti bile sana canim benim:)
bu arada benim ablam bir meleginden sonra bir düsük yapti ama simdi 2. melegi daha dogrusu o benim kuzum 5 yasinda.
canim hayirliii olsunnnnnnnnn:)))))))) tebrik ediyorum:))
hayırlısı olsun canım benim benim bu ay olması imkansız gibi bişeyCanim benim yaa insallah dedigin gibi olur. ben daha yeni girdim ama öle bi alistim ki her bos ani giriyorum buraya. Iyi geliyosunuz bacilarim gercekten ben yoksa bu ayi daha zor atlatirdim sanirim hele bide belirtilerim falanda olmustu ya bayabi heveslenmistik bizama suan sinirda kendimi ii tutabiliyorum sayenizde oildu bu eminim , Cok sagolun bende sizi cok sevdim gercekten yaa herkez ayri ayri bi tatli .
merhaba şekerlikler, bugün çok güzeldi. hava mükemmeldi, az dolaştık .
sizde ne var ne yok, yeni hamişleri gördük. sevindikk. nasip olsun bize de ama çok takmamakta bence , stres fena bozuyo insanı.
hayırlısı olsun canım benim benim bu ay olması imkansız gibi bişey
bir dahaki aya ilaca yanıt vermezsem eğer küretaj iki ayda korunma sonra hopp
memleket okullar tatil olunca
orada çalışmalar iptal hayırlısı diyorum yinede Allahım inşallah bizlere anne olmayı hayırlısıyla
nasip eder inşallahhh canım
bende iki gündür piknikteyim dün ablamlar çağırdı gittik
bugünde arkadaşlar çağırdı valla çok iyi geldi banada
kızlar benim şuan kanamam başladı ve kasıklarım çok ağrıyor yarın doktordan randevu aldım kan testi için ama kanamam varken bi daha idrar testi yapsam mı acaba?kanama artacak mı diye beklemedeyim inşallah yerleşme kanamasıdır umudumu kaybetmek istemiyorum
kızlar benim şuan kanamam başladı ve kasıklarım çok ağrıyor yarın doktordan randevu aldım kan testi için ama kanamam varken bi daha idrar testi yapsam mı acaba?kanama artacak mı diye beklemedeyim inşallah yerleşme kanamasıdır umudumu kaybetmek istemiyorum
Hayatım sakin ol önce, kanama derken damla damla tarzı mı yoksa bildiğin adet kanaması tarzı mı? benim bildiğim kanama varken(yerleşme kanaması da olsa) idrar testi sonuç vermiyor ama istersen dene tabii yine de.. İnşallah da yerleşme kanamasıdır.. çok hareket etme yarın doktora gidene kadar dik ayaklarını yat tatlım..
Hayatım sakin ol önce, kanama derken damla damla tarzı mı yoksa bildiğin adet kanaması tarzı mı? benim bildiğim kanama varken(yerleşme kanaması da olsa) idrar testi sonuç vermiyor ama istersen dene tabii yine de.. İnşallah da yerleşme kanamasıdır.. çok hareket etme yarın doktora gidene kadar dik ayaklarını yat tatlım..
şuana kadar 2-3 damla geldi o kadar ama ben şok oldum dün öyle bugün böyle artıp artmadığına bakıcam artık..bugün de temizlik falan yaptım çok yoruldum inşallah kötü bişey yoktur
şuana kadar 2-3 damla geldi o kadar ama ben şok oldum dün öyle bugün böyle artıp artmadığına bakıcam artık..bugün de temizlik falan yaptım çok yoruldum inşallah kötü bişey yoktur
Insallah cevap verirde kürtaja falan gerek kalmaz tatlim yaa, asil bütün mesele bide bence cok fazla düsünüyoruz piskolojimizi etkliliyoruz su kafa bosaltmanin bi ilaci falan ciksada bizde rahatlasak yaa, yoksa bu kafayla kendi adima konusayim ben biraz zor hamile kalirimama yinede herseyin hayirlisi allahtan diyorum, vardir bi bildigi be canim bize henüz bebish vermio, hani diyorum ki zamani vardir belki...nebilim insallah öledir. Hayatim gezmek en iyisi kafani rahat birakabilioysun bari, Allah büyük bence öle bi an da gelicek ki bebishlerimiz hic tahmin bile edemicegimiz bir an olucak bak görürsün. Tatil isi benide gerio bizde ozaman mecburen durcaz heralde yada kocisi tuvalette cekicem yumurtlama dönemlerinde:))
aslında benim durum tatilde farklı anlatıyımda gülün biraz
biz 4 eltiyiz ve hepimizin yatak odası var benimki bekarken kura yoluyla
yatak odalarını seçmişler ve benim odam en güzel yerde
kayınvalidemin odasının üstü
ehh köy odalarını bilirsiniz gacır gıcır yürürken bile ses çıkar
anladınız siz durumuDD
zor yani ama bu yaz tatile gitcez biyerlere
balayından beri hiç bir yere gidemedik
bilmem şunun düğünü bunun düğünü
artık isyan ettim ya tatil yada yazın tailde ayrıyız dedim sen memlekete ben evimdeyim dedim
paşa paşa kabul etti
şimdi tatile nereye gitsek diye düşünüyorum
Bebiş varsa öyle temizlikle falan düşmez hayatım, ancak sağlıklı bir gebelik gerçekleşmemişse vücut adetle birlikte atar, ki çoğunu da farketmeyiz yani gebeliklerimizin bu yüzden. Ama bu senin yaptığın ya da yapmadığın bir şeyle ilgili değildir, tamamen biyolojik bir durumdur.
Sen damlaları takip et, adet tarihlerine yakın yerleşme kanaması çoğu kadında görülür. İnşallah öyledir. Ama yine de her ihtimale karşı şu andan itibaren dinlenme moduna geç fazla da stres yapmamaya çalış. İnşallah da yarın güzel sonuçlar alırsın tatlım..
aslında benim durum tatilde farklı anlatıyımda gülün biraz
biz 4 eltiyiz ve hepimizin yatak odası var benimki bekarken kura yoluyla
yatak odalarını seçmişler ve benim odam en güzel yerde
kayınvalidemin odasının üstü
ehh köy odalarını bilirsiniz gacır gıcır yürürken bile ses çıkar
anladınız siz durumuDD
zor yani ama bu yaz tatile gitcez biyerlere
balayından beri hiç bir yere gidemedik
bilmem şunun düğünü bunun düğünü
artık isyan ettim ya tatil yada yazın tailde ayrıyız dedim sen memlekete ben evimdeyim dedim
paşa paşa kabul etti
şimdi tatile nereye gitsek diye düşünüyorum
ah inşallah kızlar valla siz de olmasanız kimle paylaşırım bunları..az önce eşime söyledim kanamam oldu diye çok korktu bi sor arkadaşalrına neden olabilir diyo :) canım benim :)
inşallahhhhhhh gebesindir hiç idrar testi yaptın mı
adetine kaç gün var tam günümü
bencede yerleşiyordur inşallaahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?