Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

KIz dalin sana dokunmaya gelmez valla he birden yusuf yusuf oldum :)) Saygilar bacim, bi yamuk olmaz bizde ötürü:)))))))

aman allahim arkadaslinda hepsi gitmis, depresyondayim unutuldum....üühüüüü ne gün ama ühhüüüü , gidiyim bari kahvalti hazirliyayim sölemesi bile ayip ama bu saatte kahvalti etcez :))) aklima gelmis ben su sizin koyudunuz o emoticons lari nasil cikaricam burda ???? cok renksiz oluyo yazilarim sevmiyorum:))) bari biraz sarilar nazarlar falan olsa daha eglenceli olcek:)) yardiminiza simdiden tskler arkadslar, off cenem düstü yine susuyorum:)!

merhaba şekerlikler, bugün çok güzeldi. hava mükemmeldi, az dolaştık .
sizde ne var ne yok, yeni hamişleri gördük. sevindikk. nasip olsun bize de ama çok takmamakta bence , stres fena bozuyo insanı.

hayırlısı olsun canım benim benim bu ay olması imkansız gibi bişey
bir dahaki aya ilaca yanıt vermezsem eğer küretaj iki ayda korunma sonra hopp
memleket okullar tatil olunca
orada çalışmalar iptal hayırlısı diyorum yinede Allahım inşallah bizlere anne olmayı hayırlısıyla
nasip eder inşallahhh canım
merhaba şekerlikler, bugün çok güzeldi. hava mükemmeldi, az dolaştık .
sizde ne var ne yok, yeni hamişleri gördük. sevindikk. nasip olsun bize de ama çok takmamakta bence , stres fena bozuyo insanı.

bende iki gündür piknikteyim dün ablamlar çağırdı gittik
bugünde arkadaşlar çağırdı valla çok iyi geldi banada

kızlar benim şuan kanamam başladı ve kasıklarım çok ağrıyor yarın doktordan randevu aldım kan testi için ama kanamam varken bi daha idrar testi yapsam mı acaba?kanama artacak mı diye beklemedeyim inşallah yerleşme kanamasıdır umudumu kaybetmek istemiyorum

Insallah cevap verirde kürtaja falan gerek kalmaz tatlim yaa, asil bütün mesele bide bence cok fazla düsünüyoruz piskolojimizi etkliliyoruz su kafa bosaltmanin bi ilaci falan ciksada bizde rahatlasak yaa, yoksa bu kafayla kendi adima konusayim ben biraz zor hamile kalirim ama yinede herseyin hayirlisi allahtan diyorum, vardir bi bildigi be canim bize henüz bebish vermio, hani diyorum ki zamani vardir belki...nebilim insallah öledir. Hayatim gezmek en iyisi kafani rahat birakabilioysun bari, Allah büyük bence öle bi an da gelicek ki bebishlerimiz hic tahmin bile edemicegimiz bir an olucak bak görürsün. Tatil isi benide gerio bizde ozaman mecburen durcaz heralde yada kocisi tuvalette cekicem yumurtlama dönemlerinde:))

Canim nasil bi kanaman var ?

Hayatım sakin ol önce, kanama derken damla damla tarzı mı yoksa bildiğin adet kanaması tarzı mı? benim bildiğim kanama varken(yerleşme kanaması da olsa) idrar testi sonuç vermiyor ama istersen dene tabii yine de.. İnşallah da yerleşme kanamasıdır.. çok hareket etme yarın doktora gidene kadar dik ayaklarını yat tatlım..

evet canim aynen , ben mesela 3 gün arka arkaya yaptim hep negatifti sonuc malum kirmizilandim. ínsallah yerlesiyodur bebish.

şuana kadar 2-3 damla geldi o kadar ama ben şok oldum dün öyle bugün böyle artıp artmadığına bakıcam artık..bugün de temizlik falan yaptım çok yoruldum inşallah kötü bişey yoktur

şuana kadar 2-3 damla geldi o kadar ama ben şok oldum dün öyle bugün böyle artıp artmadığına bakıcam artık..bugün de temizlik falan yaptım çok yoruldum inşallah kötü bişey yoktur

keske temizlige falan girsmeseydin tatlim ya, valla yerleseme kanamsidir insallah, test positif cikmasi ihtimali yükseltio hamish olduguna dair,benim negatifti mesela nerseyse kendim boyicaktim 2. cizgiyi:) sen bencede bugün hicbisey yapma simdi dinlenmene bak yarin doktora gidip kan testini yaptir. INsallah daha fazla kanaman olmazda hayirli bi kanamadir seninkisi tatlim, güzel haberlerini bekliyorum.

Bebiş varsa öyle temizlikle falan düşmez hayatım, ancak sağlıklı bir gebelik gerçekleşmemişse vücut adetle birlikte atar, ki çoğunu da farketmeyiz yani gebeliklerimizin bu yüzden. Ama bu senin yaptığın ya da yapmadığın bir şeyle ilgili değildir, tamamen biyolojik bir durumdur.

Sen damlaları takip et, adet tarihlerine yakın yerleşme kanaması çoğu kadında görülür. İnşallah öyledir. Ama yine de her ihtimale karşı şu andan itibaren dinlenme moduna geç fazla da stres yapmamaya çalış. İnşallah da yarın güzel sonuçlar alırsın tatlım..

Son düzenleme:

aslında benim durum tatilde farklı anlatıyımda gülün biraz
biz 4 eltiyiz ve hepimizin yatak odası var benimki bekarken kura yoluyla
yatak odalarını seçmişler ve benim odam en güzel yerde
kayınvalidemin odasının üstü
ehh köy odalarını bilirsiniz gacır gıcır yürürken bile ses çıkar
anladınız siz durumu DD
zor yani ama bu yaz tatile gitcez biyerlere
balayından beri hiç bir yere gidemedik
bilmem şunun düğünü bunun düğünü
artık isyan ettim ya tatil yada yazın tailde ayrıyız dedim sen memlekete ben evimdeyim dedim
paşa paşa kabul etti
şimdi tatile nereye gitsek diye düşünüyorum

:))) zor durummuş gerçekten:)) evet bence de tatile gidin hem tatilde daha kafaca rahat oluyor insan bebiş yapmak da kolay olur belki:))

ah inşallah kızlar valla siz de olmasanız kimle paylaşırım bunları..az önce eşime söyledim kanamam oldu diye çok korktu bi sor arkadaşalrına neden olabilir diyo :) canım benim :)

inşallahhhhhhh gebesindir hiç idrar testi yaptın mı
adetine kaç gün var tam günümü
bencede yerleşiyordur inşallaahhhhhhh

peki rengi nasıl pembe ve kahverengi olası lazım adet kanamasından biraz farklı

Son düzenleme:

bilmemmi o evleri , bizim kisi gene bizde gidince cok misafir falanda gelio bazen bi odada bi kac kisi kaliniyo bizimkisi sirf gicrti olsa neyse bizim durum daha vahim olabilir:))) gecen yaz bizimde öledi dügünlerden garg oldum artik evlenen evlene ne bitmez sülaleymis yaaa:))
valla bak bu tatil fikri cok süpermis, yumurtlama döneminde gidin tatile ki rahatcana olur hersey hem tatilde stressten uzak falanda olcana göre is de yok tutma ihtimali yükselir. bende bizimkini tehdit ediyim bari tatile gidelim yoksa ben gelmiyorum diye, valla sevdim bunu)
Hmm Bodrum, Kushadasi bunlar güzel yerler hem havasi temiz

ah inşallah kızlar valla siz de olmasanız kimle paylaşırım bunları..az önce eşime söyledim kanamam oldu diye çok korktu bi sor arkadaşalrına neden olabilir diyo :) canım benim :)

:)) korkma hayatım, dediğim gibi bi kimyasal gebelik durumu yoksa olur öyle damlalar, güldende de oldu aynısı günlerce sürdü üstelik.. Daha yoğun bile yerleşme kanaması yaşayanlar, bu yüzden hamile olduğunu anlamayanlar bile var.. İçini ferah tutu, kötü şeyler düşünme . Ve sabah olabildiğince erken git doktoruna, olur da kullanman gereken bir ilaç falan varsa verir , hem de ne olup bittiğini öğrenmiş olursun.. Hayırlı haberlerin olsun tatlım..

inşallahhhhhhh gebesindir hiç idrar testi yaptın mı
adetine kaç gün var tam günümü
bencede yerleşiyordur inşallaahhhhhhh

evet canım ben dün idrar testi yaptım pozitif çıktı bugün adetimin 28. günü ama hesaplayıcıya göre 30 unda olmam gerekiyor dün pozitifi görünce doktordan randevu aldım yarın kan vericem Allahım hayırlısını versin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…