Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

ole ask ferman dınlemez.bnmkıde koy cocugu ama odunlugu tutunca odun romantıkkende tam romantık olur.herzaman aynı olmuyolar.bosver.kocarın her hareketını kafaya takacak oslak yandık.sevıyolarmı sevıyolar.askım demıyo dıye sevmıyormu oluyo sankı takılma.

yaptim canim bugün , negatif (( bende belirtiler olunca sanirim birden cok heveselndim , piskolojik gecikme diyorum yani ((

bende geçen ay aynı bunu yaşadım 3. gün olmayınca tekrar
test yaptım negatifi kendime adet olmadığımı tekrar ettim
beynime telkinde bulundum valla geldi kırmızılar
gerçi belkide geç döllenmedir hayırlısı canım

ben çıkıyorum ızlar kociş sinirli sinirli bakıyo

Valla bencede seninki gibi olcak bendede, cünkü olsaydi simdiye kadar cikardi zaten, bizimkisi bos hayal iste napalim... tamam canim kizidrma esini bence:)) iyi aksamlarin olsun ...

Bebek istiyorum bendeee..
25 inde adet olmazsam günüm geçmiş olacak çok fazla test yapmak istiyorum ama...

acele etme bence, kafanida bos tutmaya bak, insallah gecer gününde insallah positif haberleri alirsin :)

Adet olucamış gibi hafif ğrılar var yumurtalıklarımda özellikle sol tarafta dün aniden ayağa kalktığımda yine sol tarafıma kısa sancı girdi. Başka bir şey yok şimdilik...

Adet olucamış gibi hafif ğrılar var yumurtalıklarımda özellikle sol tarafta dün aniden ayağa kalktığımda yine sol tarafıma kısa sancı girdi. Başka bir şey yok şimdilik...

Hamilelik belirtilerinden biri buda ama olmayabilirde hevesini kirmak istemem ama bendede bi cok belirtiler vardi canim aha valla oldu galba derken testler negatif cikiyo maalesef( insallah sende ki öle olmaz canim, dilerim bebishin yerini almistir göbishinde .

İnşallaaahhh gelsinnn minişimmm
Hastalanırsam da napalım artık bi dahaki aya çalışmalara devam ederiz kısmet
Zaten geçe ay hapı bıraktım bu ay ilk bebek denememizdi :)

Bu arada inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olursun. Çok istemek de iyi değilmiş aslında...

İnşallaaahhh gelsinnn minişimmm
Hastalanırsam da napalım artık bi dahaki aya çalışmalara devam ederiz kısmet
Zaten geçe ay hapı bıraktım bu ay ilk bebek denememizdi :)

insallah canim diledigin gibidir. Hem degilse bile daha yeni birakmissin hapi,sansin daha cooook yüksek hic moralini bozma bile, hormonlarin dengesini bulmasi zaman alabilir, ama insallah gerek kalmaz bunlara canim yaa, bari senden iyi haberler alalim dimi ya:)

Bu arada inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olursun. Çok istemek de iyi değilmiş aslında...

cok sagol, evet öle piskolojinin cok büyük etkisi var bunu biliyorum inaniyorumda ama kalbine söz geciremiyo insan, en ufak seyi acabami diyosun, zaten su kafayi bi bosaltabilsem umursamamaya baslayabilsem sanirim cok daha kolay olur benim icin hersey ama off off

Son düzenleme:

Eşim takma oluruna bırak diyo?? nasıl böyle rahat söylüyo diye düşünüyorum.. ben bebiş hep karnımdaymış gibi hissediyorum hep onu düşünüyorum çok mutlu oluyorum.. Birkaç güne kadar test yapıcam yoksa dayanamicam ben

Esin dogru sölüyo, rahat birak kendini. Kendi böle mutlu hissetmen cok güzel canim ama sonra hayal kirikligina ugrama insallah, hevesini kirmak istemiyorum dilerim hisslerin yaniltmaz seni.

Esin dogru sölüyo, rahat birak kendini. Kendi böle mutlu hissetmen cok güzel canim ama sonra hayal kirikligina ugrama insallah, hevesini kirmak istemiyorum dilerim hisslerin yaniltmaz seni.

seninle konuştuğumuza memnun oldum canımm tekrar görüşmek üzere iyi geceler
tavsiyelerine uymaya çalışacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…