- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.901
guldenım ask olsun ya sankı benı tanımıyormus gıbı konusyorsun tabı sıznleyım ama ben herhalde nısan ayına akacagız dıye dusundum yanı yenı topıkte hep beraber anam nereye bırakıp gıdecım sızı dun mısafırın arsında bıle o kalabalıkta bıle aklım sızlerdeydı her zman her yerde sızınleyımmmmmmm
aaaa kızlar sogan kürü pko yadamı iyi geliyomuski eee ben icemem miki acaba ya
ınanın negatıf cıkarsa dıye aglamıyorum.aslıdna hıc aglamıyorum smıleyı le yaptım :))) garıp bı duygusallık var uzerımde hayırlısıı
aynennn oyle manyak herıfff rezıl oldum ya mıllet pıs pıs guldu bıle cıkamaz oldum oglllummmm hanımefendıye 2 gebelık test zıkkım olsun dedım sana sesıne psılık herf aklıma geldı yıne yalan dunyadakı selahattın orcun dıyor yaaaaaa camısssss sımdı o herıf ıste
neredesin sen tatlım hiç sesin çıkmıyo..
sen yaz boşver biz sanada yazarız konu eskide ble kalsa..
tamam latacım anladım afettim seni...
aferin latacım seviyom seniiii:
öpüyomda bideee:
hahaha gülşencim latada tamamdır
hahahahaha:
varmı başka gitmek isteyen itinaile ikna edilir hahahaha:
neredesin sen tatlım hiç sesin çıkmıyo..
sen yaz boşver biz sanada yazarız konu eskide ble kalsa..
tamam latacım anladım afettim seni...
aferin latacım seviyom seniiii:
öpüyomda bideee:
hahaha gülşencim latada tamamdır
hahahahaha:
varmı başka gitmek isteyen itinaile ikna edilir hahahaha:
ıcersın tatlım neden ıcemeyısın sogan kuru rahım ve tuplerle ılgılı her soruna ıyı gelıyor pco lularda yumurtlamaya yardımcı
hee he yedik bizde,,, :))) tamam tatlım artık sana inanıyoruz.. hadi affettik seni kuzum....
tabi tatlım saraçoğlu pko için bire bir diyor soğan kürünü... sende içersin tabi tatlım,,
ah kuzum gel sen benim böğrüme azcık ağla rahatlarsın tatlılm.. kıyamam sana...
camıssssssssss,, bu akşam camısss var:)))özlemin temizliği var bu akşam nasıl izleyecekki orçunu...
tatlım sen bu işte banuyu aratmıyon maşallah... seni banuya yardımcı seçiyorum... onaylayanlar BEĞEN ikonunu tuşlasın.... oybirliği ile kabul edilmiştir herhalde..
kızlar valla sizden kopmamak için en azından okuyorum ama maşallah okadar hızlısınızki size yetişemiyorum tam ben yorum yapcakken konu değişiyor yaw
evet kızlar ama ben sebebımı yazdım hala buradayım ıstersenız bakın ılk 4 sayfada ıken bır kac kez takıldım daha haberım yok kac sayfa olusmus kımler orda hıcc haberım yok......
hayırrrr hayır sızınleyımmm ama su opma ısıde hosuma gıtmedı degılllama buardyım gercekten herzman her yerde sızınleyım:))
guldenım ask olsun ya sankı benı tanımıyormus gıbı konusyorsun tabı sıznleyım ama ben herhalde nısan ayına akacagız dıye dusundum yanı yenı topıkte hep beraber anam nereye bırakıp gıdecım sızı dun mısafırın arsında bıle o kalabalıkta bıle aklım sızlerdeydı her zman her yerde sızınleyımmmmmmm
kızlar anlamadım ben fransızım suan lata nereye gıtmıs nerden gelmıss kız lata nettın bagem
merhaba hanımlar bende bebek sahibi olmayı düşünüyorum 4 aydır 4 ay önce doğum kontrol hapımı bıraktım ve 3 ay geçince doktoruma gittim prolaktin ve troid yüksek zaten prolaktinle 7 aydır uğraşıyorum şimdi ilaç tedavisi görüyorum nisanın 2 sinde gel yumurta takibi yapcam dedi peki bu aşamada beni ne bekliyor arkadaşlar nasıl ouyor bu takip olayı hiçbir bilgim yok şuanda bu konuda yumurtlama takibini biliyorum ama doktor tarafından nasıl oluyor iğne falan veriliyormu....yumurtlama takibiyle kolay hamiş kalan arkadaşlar varmı aramızda???
yaaa dalinim ben asılama yaptırıyorumya 1 denedik olmadı aslında ben ara verelim diyorum esimde doktordan bu tedavilerde ara verilmezse daha cabuk sonuc alıncagını duydu o yüzden ara falan vermeyelim diyo ilaç kullanırkende sakıncası olurmu ki acaba bildigim kadarıyla adetin 7 günü baslanıyo dimi sogan kürüne
kızlar anlamadım ben fransızım suan lata nereye gıtmıs nerden gelmıss kız lata nettın bagem
hee he yedik bizde,,, :))) tamam tatlım artık sana inanıyoruz.. hadi affettik seni kuzum....
tabi tatlım saraçoğlu pko için bire bir diyor soğan kürünü... sende içersin tabi tatlım,,
ah kuzum gel sen benim böğrüme azcık ağla rahatlarsın tatlılm.. kıyamam sana...
camıssssssssss,, bu akşam camısss var:)))özlemin temizliği var bu akşam nasıl izleyecekki orçunu...
tatlım sen bu işte banuyu aratmıyon maşallah... seni banuya yardımcı seçiyorum... onaylayanlar BEĞEN ikonunu tuşlasın.... oybirliği ile kabul edilmiştir herhalde..
h geldın tatlım.....utanma canım ya al cık kımsenın yuzne bakmadan::)ben o test den hıc almadım gebelık testı almaya gıttım bırgun eczanede bır adam karsladı benı sessızce adamın yzune bakamdan soyledım o taaa kı dukkanın dıger ucundakı bırıne bagırarak hanımefendıye 2 tane gebelık testı ver dıye rezılllllllll oldum salak adam dedım eczanede kı herkez yzume bakmıstı
tatlısım ıstersen bıde dr una danıs.ama ben adetlı adetsız hergun ıctım aylarca adetlıykende ıctım bnormal gundede hergun bır bardak sogan suyuu sumaklı
latacım ya ben anlamadım ne oldu hangı okuz kım okuz ayy saf gıbıyım okudugumu beynım fıltrelemıyo.bana kısa bı ozet egecrmısınızzz
inşalllah canım beni şifa olsun...Rabbim hepimizin yüzüne bakar inşallah...kızlar bende yapıyorum soğan kürü inşallah şifa niyetine Rabbim yüzümüze güler
:))bende senı sevıyorum tatlım benı tanımamıs gıbı konustun aslında ama opucugunle kanıdrdın benı bende hepnıızı optum benım ılk goz agrım ılk evım burasıydı geldgım ılk gunu mu unutmadım herkez destegım olmustu canlarım benım burası benım kocaman bır aılem oldu...
dalinn yavrummm,, annemmm,,, kuzum.. üzülme sen ağla ağla açılırsın..ühühühühhhhhhüüüüühüühühüüühhhhüüüühüühüüüüüü ühühüüühhüüüüühhhhhhhhüüüüüüüühühühhühü
merhaba hanımlar bende bebek sahibi olmayı düşünüyorum 4 aydır 4 ay önce doğum kontrol hapımı bıraktım ve 3 ay geçince doktoruma gittim prolaktin ve troid yüksek zaten prolaktinle 7 aydır uğraşıyorum şimdi ilaç tedavisi görüyorum nisanın 2 sinde gel yumurta takibi yapcam dedi peki bu aşamada beni ne bekliyor arkadaşlar nasıl ouyor bu takip olayı hiçbir bilgim yok şuanda bu konuda yumurtlama takibini biliyorum ama doktor tarafından nasıl oluyor iğne falan veriliyormu....yumurtlama takibiyle kolay hamiş kalan arkadaşlar varmı aramızda???
latacım ya ben anlamadım ne oldu hangı okuz kım okuz ayy saf gıbıyım okudugumu beynım fıltrelemıyo.bana kısa bı ozet egecrmısınızzz
dalincim lata varya bizim lata nisan topiğinde kendine arkadaş bulmuş ama çok konuşmamış yine aramıza dönmüş, pembemasal bizi nisan topiğine davet etti, bizde lata ile belusda gitme potansiyeli gördük.. ama güldenle bir olduk önünü kestik tabi.. durum bundan ibaret...
bu öküzde,, lata gebelik testi almaya gitmiş,, sessizce eczacıya söylemiş eczacı öküzüde (buda ki öküz eczacı) dükkanın diğer ucuna bağırarak hanfendiye iki adet gebelik testi verin demiş.. burdaki durumda bu tatlım....
inşalllah canım beni şifa olsun...Rabbim hepimizin yüzüne bakar inşallah...
lata taamam kuzum affettik seni. kim üzerine geliyor yine senin...kaçırdım orayı..
dalinn yavrummm,, annemmm,,, kuzum.. üzülme sen ağla ağla açılırsın..
ayy gülsen ya ben asılama yaptırıyorum ya sorun olurmu acaba
biliyorum tatlımmmmmm:
zaten bizde seni biyere bırakmayızzz:
hem merciğmeğinde izin vermez buna...
biliyoruz:
bebeğimmm merak etme...
bak dalincim
pembe masal bizi nisan ppiğine çağrdı bizde burdan ayrılamayızdedeik latada bikere gitmişte olay o yani bide delus mart sonunu bekleyelim öyle gideriz dedi bizde hayır dedikkk
butopikten başka sıkcak topik yok dedikkkkk:
işte olay buuu:
cnm
hoşgeldin canım ..
biliyorum tatlımmmmmm:
zaten bizde seni biyere bırakmayızzz:
hem merciğmeğinde izin vermez buna...
biliyoruz:
bebeğimmm merak etme...
bak dalincim
pembe masal bizi nisan ppiğine çağrdı bizde burdan ayrılamayızdedeik latada bikere gitmişte olay o yani bide delus mart sonunu bekleyelim öyle gideriz dedi bizde hayır dedikkk
butopikten başka sıkcak topik yok dedikkkkk:
işte olay buuu:
cnm
hoşgeldin canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?