- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.881
hoşbuldum cnm çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :) henüz bu konu için doktora gitmedim.. sen ne zaman öğrendin ve tedaviye başladın?
tusemımya cok garıp duyguları ıcındeyım nerdeyse aglayacam o derece.erkenmı yaptırdım dıye varsada cıkmazsa dıye ama 5 ten yuksek olsada razıyım saglıklı ama.
olsa cıkar deger dusuk cıkar en azından dımı dımı dımııııııııııııııııııııı
anlatın bakalım ama kızlar ben nasıl gectım ıtıraf edyım benım kocıs bır haftasonu nobetcıydı kımsecıklerrr yoktu kııııııı burada baktım oarada tanıdgım bır kac arkadas var onlara yazdım o kadar wallahıı bılla hı bakkk:))))
yaaaa inşallaaahhhhh... ben 4.gündeyim ama akıntı felan pek yok.. sadece kireç gibi bembayaza az miktarda bi akıntım oldu oda iltihap heralde.. sende oldumu kürden sonra gelişme?
kızlar valla sizden kopmamak için en azından okuyorum ama maşallah okadar hızlısınızki size yetişemiyorum tam ben yorum yapcakken konu değişiyor yaw
tatlım kolay gelsin görüşelim evet pek karşılaşamıyoruz seninle..
hoşgeldin canım ...
latacımmmmm mart sonuda gidemezsinnnn:
yanibizi bırakıp gidecen öyle mi peki bak ben hamileyim bıraktımmı sizi çünkü bizim gibi sıcak insanlarınerede bulacan neyse tabikarar senin
heheheh nasıl duygusala bağladım ama hahahahaha:
dalincim herşeyin hayırlısı canım ya üzülme,, sakın ağlama ağlamak çözüm değil..
bundan öteye gitmedin dimi bizi aldatmadın..:)))
bendede canım hiçbir akıntı olmadı ama adetlerim iki aydır çok düzenli,, iltihap olanın zaten akıntı olurmuş canım, zaten biz pko luların ıltihap değildi yumurta tembelliği var bu kürde yumurtaları normal seyrine getiriyor ve çalıştırıyor.. akıntım yok diye üzülme sakın.. doktor pko hakkında sana ne dedi, adet düzenin falan nasıl tatlım..
tatlım sen yap yorum biz senin için o konuya bir daha dönerizz...
dalincim herşeyin hayırlısı canım ya üzülme,, sakın ağlama ağlamak çözüm değil..
bendede canım hiçbir akıntı olmadı ama adetlerim iki aydır çok düzenli,, iltihap olanın zaten akıntı olurmuş canım, zaten biz pko luların ıltihap değildi yumurta tembelliği var bu kürde yumurtaları normal seyrine getiriyor ve çalıştırıyor.. akıntım yok diye üzülme sakın.. doktor pko hakkında sana ne dedi, adet düzenin falan nasıl tatlım..
hayırrrr hayır sızınleyımmm ama su opma ısıde hosuma gıtmedı degılllama buardyım gercekten herzman her yerde sızınleyım:))
latacım gerçekten o adam bayağı öküzmüş,
kızlar valla sizden kopmamak için en azından okuyorum ama maşallah okadar hızlısınızki size yetişemiyorum tam ben yorum yapcakken konu değişiyor yaw
evet kızlar ama ben sebebımı yazdım hala buradayım ıstersenız bakın ılk 4 sayfada ıken bır kac kez takıldım daha haberım yok kac sayfa olusmus kımler orda hıcc haberım yok......
hayırrrr hayır sızınleyımmm ama su opma ısıde hosuma gıtmedı degılllama buardyım gercekten herzman her yerde sızınleyım:))
ıcersın tatlım neden ıcemeyısın sogan kuru rahım ve tuplerle ılgılı her soruna ıyı gelıyor pco lularda yumurtlamaya yardımcıaaaa kızlar sogan kürü pko yadamı iyi geliyomuski eee ben icemem miki acaba ya
ayyy latacım az buz gülmedim allah senin iyiligini versin adam harbi öküzmüş sıkılmandandamı anlamamıs ya
seni bi öpücük manyağı yapalım o zaman biz tatlım......
aman tatlımmm o okuzde o kapasıte nerdeee azcık adam olsa zaten oyle denılırmı bacaklarım tutmadı cıkayım dukkandan nasıl uzun gelmıstı dukkan adım atıyorum bosa gıdıyordu rezıl olmustumm ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?