Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

inşallah öledir canım yoksa bu küskünlük uzar gider(( ama ben küs olmak istemiyorum. bebek yapmak için ona ihtiyacım varr:)))

inşallah öledir canım yoksa bu küskünlük uzar gider(( ama ben küs olmak istemiyorum. bebek yapmak için ona ihtiyacım varr:)))

allah iyiliğini versin emi sendiyosunki ben onu kullanıcam yani heheheheh:
ay gülşencimyaa süpersin vallaha
yok okendini hafetirecek bence sana merak etme pazartesi yazarsın bize ..

allah iyiliğini versin emi sendiyosunki ben onu kullanıcam yani heheheheh:
ay gülşencimyaa süpersin vallaha
yok okendini hafetirecek bence sana merak etme pazartesi yazarsın bize ..

ama öle tatlım,, kullancam valla:))) pazartesi hepsini yazcam inşallah güzel şeyler yaparda bende mutlu mutlu yazarım,, :))))

tatlım adet aralıkların 35 günün üstündeyse çıkmıyor ama senin adet aralıkların nedir
canım benim adetim 3 4 güü gecikmeli oluyodu hep ama hormon tahlilinde bişi çıkmadı 4 aydır da kendi kendine düzene girdi hep 19 unda oldu

benim adetlerim düzensizdi ama hormonlarda bişi çıkmadı 3 4 gün gecikmeli oluyodu da 3 bu ayla 4 aydır ayın 19 unda oluyo hep

canım baktım ben bi siteden,, nisan 18 muhtemel adet tarihin, yumurtlama gününde 30 mart ile 4 nisan arası olarak gösteriyor,, 30 günde bir adet oluyormuşsun,,

beluscum enişten duydu tatlım, ben bi ara bi sinirle bunu dile getirdim.:26: ama sonra şaka şaka dedim

hahahahah ilahi gülşencim ya süpersin vallaha yani adam sana böyle bişey söylese ne yaparsın peki düşün bakyim
empatiyap biraz yavrummmmm:
ayyy ne kötü dimi hehehe

inşallah gülden anne:)) tatlım sen kaç yaşındaydın 33 müydü..

evet canım 33 yaşındayım..

buarada pembe masalcım burda kalalım biz sende buraya gel bence bu topik gibisini ben hiç bi yerde bulamadım şahsen tabi bu benim fikrimdir arkadaşlar neder bilemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…