Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

:)))YOKSA IKIZIN MI OLCAK SENIN:))ayyy bukadar mı benzer olduk bırbımıze ruyalar bıle ortak aynı seylerı gormye basldık ben o ruyayı gordum cok takılmadım elıme dustu onu cok ıyı hatırlıyorum ama alt yada ust dıs mı dı onu hatırlayamdım e hayırlısı:))aman da gelsın artık bebısler....

İkiz mi dedin kız mı ?:))))) Latacım bence bu toplu paranoyaya işaret gibi ama ben yine de , aaa rüyam gerçek mi olacak acaba modunda kendimi eylemeyi tercih ediyorum şimdilik:)))

Valla gelsin bu bebişler yoksa keçiler gelmeye başlayacak ufaktan ufaktan:)

Son düzenleme:
CAnim benim benim yas 30 1 senedir deniyoruz, esimde Varikosel sorunu vardi ameliyat oldu ihtimalimz düsük bizim doktorlara göre, ben daha dogrusu esim ondan bukadar cok üzülüyo, kendisini sorunlu olarak görüyo, ben o belli etmiyorum üzünütümü bosver olmnazsa olmaz hersey allahtan diyorum o bu piskolojimi görümpyo üzülmesin diye, destek cikmaya calisiyoru, Burda sizinle bukadar acik konusuyorum arkadaslar , bana iyi gelioysunuz burda güc toplayim kocamin karsisina daha umursamaz cikabiliyorum.

Kesinlikle senin destek olman lazım tatlım.. Ama artık genel olarak erkeklerde bu tarz sorunlar çok olmaya başladı, hatta geçenlerde bir araştırma okumuştum bunla iligli.. Ama burda eşi benzer sorunlar yaşayıp hamile kalan da çok var hayatım.. İnan bu bebiş olayı mucize, herkes için, olacağı varsa oluyor, inşallah da hepimizin kısmetinde vardır evlat sahibi olmak.. Sen moralini yüksek tutmaya devam et tatlım.. Hep diyorum ağlayarak sızlayarak bebek sahibi olma şansımız olmadığına göre el mahkum yılmadan denemelere devam edicez:)

Son düzenleme:
Güldencimmm.. İnşallah hayatım:)
Valla geçen ayki tutmuştu, negatif test görmüştüm rüyamda:) bakalım bu tutacak mı, tutarsa herkes için istiareye yatcam valla her gece:)))

hhahahaah vallaha yat şekerim benim içinde yat ama size kız yeğenmi gelecek yoksa erkekmi hehehe:

onu söyle

CAnim benim benim yas 30 1 senedir deniyoruz, esimde Varikosel sorunu vardi ameliyat oldu ihtimalimz düsük bizim doktorlara göre, ben daha dogrusu esim ondan bukadar cok üzülüyo, kendisini sorunlu olarak görüyo, ben o belli etmiyorum üzünütümü bosver olmnazsa olmaz hersey allahtan diyorum o bu piskolojimi görümpyo üzülmesin diye, destek cikmaya calisiyoru, Burda sizinle bukadar acik konusuyorum arkadaslar , bana iyi gelioysunuz burda güc toplayim kocamin karsisina daha umursamaz cikabiliyorum.

emosçum lütfen artık tıp okadar çok ilerlediki lütfen takılmayın böyle şeylere canım...
öyle olmazsa tüp bebek olur ama dimi ..

İkiz mi dedim kız mı ?:))))) Latacım bence bu toplu paranoyaya işaret gibi ama ben yine de , aaa rüyam gerçek mi olacak acaba modunda kendimi eylemeyi tercih ediyorum şimdilik:)))

Valla gelsin bu bebişler yoksa keçiler gelmeye başlayacak ufaktan ufaktan:)

aynen aynen ıkı kez gormussun ya yok sa IKIZ BEBEK mı dedım kız degıl:)paranoya baglandık da resmen ama ruya ısı sız soyledıkten sonra akılma geldı ruya tabırlemye bılr bakmadım bıle bızım memlekette ruyada dıs dustugunu gormek kotuye yorumlanırdı hatta bıraz etkılendım hatırlamak dahı ıstemıyordum ama ruyayı neye yorumlarsan o sekılde gıdermıs hayıra alamet olsun......gelsın bebekler bende sogan suyunu bıtıryorum bugun:))ıcım dısım mukemmel temızlendı walla daha da temızlenmedıyse camasır suyu kullanırım artık:))))))))))

afferim sana kuzuşumda ben nasıl kızarım acep nasıl kıyarımmmmm
Kıyma bana beluşum , manyak oldum ben rüyalara vurdum kendimiii:))))))

hhahahaah vallaha yat şekerim benim içinde yat ama size kız yeğenmi gelecek yoksa erkekmi hehehe:

onu söyle

emosçum lütfen artık tıp okadar çok ilerlediki lütfen takılmayın böyle şeylere canım...

Güldenim bir hafta sonra rüyalarıma garanti belgesi alırsam ilk iş senin bebiş için istiareye yatıcam bacım:)))

Kesinlikle senin destek olman lazım tatlım.. Ama artık genel olarak erkeklerde bu tarz sorunlar çok olmaya başladı, hatta geçenlerde bir araştırma okumuştum bunla iligli.. Ama burda eşi benzer sorunlar yaşayıp hamile kalan da çok var hayatım.. İnan bu bebiş olayı mucize, herkes için, olacağı varsa oluyor, inşallah da hepimizin kısmetinde vardır evlat sahibi olmak.. Sen moralini yüksek tutmaya devam et tatlım.. Hep diyorum ağlayarak sızlayarak bebek sahibi olma şansımız olmadığına göre el mahkum yılmadan denemelere devam edicez:)

Evet hayatim cok hakklisin, iste bende MUCIZE olur belki diye bekliyorum, dedigin gibi okadar cok hamile kalamazsin dedikleri ama Hamile olan insan varki tanidigim diyosunki acabi...hani hakkaten dokotlarada bazen pek inanmamak lazim bu konuda, hersey allahtan yani. Iste bu Foruma katilmam benim icin cok iyi oldu, esime belli etmemeye calisiyorum kendi icime atiyorum, kendimi tutuyorum evde yanlizken bi bosaltiyorum kendimi hickira hickira ama esim bilmiyo bunlari , buraya katilmamin en güzel yani icimi dökebiliyorum, üye olmadan önce nekadar güzel birbirinize destek ciktiginizi gördüm de katildim inanin simdiden sanki piskolojik olarak daha rahatim. Iste ümidimizi yitirmeyip Nisana ertelicez en kötü ihtimalle artik napalim. Allahim hepimizin yüzünü glüdürsün insallah

onu söyle

YA orasi öle dedigin gibi ama kocamin piskolojisi dogal olarak bozuldu cünkü kendisini hasta kabul ediyo , gerci yavas yavas basardim onu bu piskolojiden cikarmaya ama yinede iste.
Evet canim doktorlarda aynisini diyo muhtemelen tüp Bebek caremiz olurmus, bakalim amliyattan sonra deneyin dediler suan 4 ay deniyoruz artik gördük baktik TIK yok, Tüp Bebek dicez heralde.

Kıyma bana beluşum , manyak oldum ben rüyalara vurdum kendimiii:))))))

Güldenim bir hafta sonra rüyalarıma garanti belgesi alırsam ilk iş senin bebiş için istiareye yatıcam bacım:)))

sen rüyalara vurdun ben falcılara gitçem yakında tarotçu varmışi bidene herhehehehe

evet banucum ilk rüya benim olsun hahaha bütün kızlar sıraya girermiş şimdi..
kızlar size bişey söyleyecem ..
bakın hayatta öyle olumsuzluklar varki karşılaştığımız oyüzden biliyorum çok zor ama bekleyip görecez neler yaşıyacağımızı..

geçengün banuylada yazışmıştık 1 kardeşi vardı onun yaşattıkları olumsuzlukları ve öyle okadar çok çocuk varki anne bababa dinlemeyen itahat etmeyen..
vesadece yaşanan zorluklar böylede değil oyüzden allahtan hayırlısını isteyelim lütfen...
biliyorum çocuk çok önemli ve çok güzel bende deli gibi istiyorum ve belki bazen neden bile diyordum ama yinede birazdaha sabırlı olmak lazım..

bakın yanlış alaşılmasını istemiyorum ama ben size daha önce görmediğimi yazmamıştım değilmi ama bizim gizlimiz saklımız yok ..
burda herşeyimizi yazdık paylaştık..

ve ben ve eşim görmüyoruz şimdi kafanızdan bir sürü soru geçtiğini biliyorum ama nasıl yazıyosun nasıl okuyosun diye..
artık teknoloji okadar ilerlediki 1 program sayesinde bunların hepsini yapa biliyoruz...
üstelik görmememe rağmen çocuk deli gibi istiyorum ve en iyi şekilde bakacağımada hiç bi şüpem yok..
çünkü allahıma çok şükür kimseye ihtiyacım olmadan her işimizi yapa bliyoruz..
ama tabi çocukla ilgili kaygılarımvar ama kendimle ilgili değil aslında büyüyünce çevreyle ilgili çocuğun tepkileri yani kafamda şuanda 1000 tane soruvar anlıyacağınız ama yinede karamsar değilim ve hiç bizamanda olmadım...
ayyy pardonya çok yazdım gerçekte kusura bakmayın ama coştum gerçekten..
lütfen bu anlatıklarımıda yanlış anlamayın
ve sormak istediğiniz soruda varsa çekinmeden sorun lütfen...

bakın hayatta öyle olumsuzluklar varki karşılaştığımız oyüzden biliyorum çok zor ama bekleyip görecez neler yaşıyacağımızı..

geçengün banuylada yazışmıştık 1 kardeşi vardı onun yaşattıkları olumsuzlukları ve öyle okadar çok çocuk varki anne bababa dinlemeyen itahat etmeyen..
vesadece yaşanan zorluklar böylede değil oyüzden allahtan hayırlısını isteyelim lütfen...
biliyorum çocuk çok önemli ve çok güzel bende deli gibi istiyorum ve belki bazen neden bile diyordum ama yinede birazdaha sabırlı olmak lazım..

bakın yanlış alaşılmasını istemiyorum ama ben size daha önce görmediğimi yazmamıştım değilmi ama bizim gizlimiz saklımız yok ..

ve ben ve eşim görmüyoruz şimdi kafanızdan bir sürü soru geçtiğini biliyorum ama nasıl yazıyosun nasıl okuyosun diye..
artık teknoloji okadar ilerlediki 1 program sayesinde bunların hepsini yapa biliyoruz...
üstelik görmememe rağmen çocuk deli gibi istiyorum ve en iyi şekilde bakacağımada hiç bi şüpem yok..
ama tabi çocukla ilgili kaygılarımvar ama kendimle ilgili değil aslında büyüyünce çevreyle ilgili çocuğun tepkileri yani kafamda şuanda 1000 tane soruvar anlıyacağınız ama yinede karamsar değilim ve hiç bizamanda olmadım...

Ben sadece gercekten seni Takdir ediyorum ve insallah senin doguracagin cocuk senin gibi bir Annesi olacagi icin cok sansli diyorum, o cocuk senin gibi bir annesi oldugu icin onur ve gurur duyacaktir bence.

Ben sadece gercekten seni Takdir ediyorum ve insallah senin doguracagin cocuk senin gibi bir Annesi olacagi icin cok sansli diyorum, o cocuk senin gibi bir annesi oldugu icin onur ve gurur duyacaktir bence.

Sekerler ben cikiyorum esim gelicek birazdan, aksama insallah girebilirim yine . Kendinize cok iyi bakin görüsürüz ....

tepki derken ne tepkisi tatlım anlamadım
ayrıca görme engelli olmanız demek anne baba olamazsınız anlamına gelmez misgibide bakarsınız vallahi çocuğunuza hatta yeri gelicek bizden ii bakacaksınız
ayrıca seni yanlışta anlamıyoruz
bu arada bu teknoloji nasıl ya süpermiş inanılmaz mutlu oldum ben duyunca :)

YA orasi öle dedigin gibi ama kocamin piskolojisi dogal olarak bozuldu cünkü kendisini hasta kabul ediyo , gerci yavas yavas basardim onu bu piskolojiden cikarmaya ama yinede iste.
Evet canim doktorlarda aynisini diyo muhtemelen tüp Bebek caremiz olurmus, bakalim amliyattan sonra deneyin dediler suan 4 ay deniyoruz artik gördük baktik TIK yok, Tüp Bebek dicez heralde.

evet canım burda en büyük iş sana düşüyo ama tüp bebek en mantıklısı bence çokta fazla kendinizi yıpratmanın anlamıyo ama erkekler bayanlardan daha çok psikolaji yapıyolar buda bi gerçek..

sağol tatlım inşallah öyle olur tek isteyim bu şuanda...
onun bizi anlaması ve istediğimiz gibi yetiştire bilmek..

Back