- Konu Sahibi pembemasal
-
- #12.781
tepki derken ne tepkisi tatlım anlamadım
ayrıca görme engelli olmanız demek anne baba olamazsınız anlamına gelmez misgibide bakarsınız vallahi çocuğunuza hatta yeri gelicek bizden ii bakacaksınız
ayrıca seni yanlışta anlamıyoruz
bu arada bu teknoloji nasıl ya süpermiş inanılmaz mutlu oldum ben duyunca :)
tatlım javs diye bi program bu bilgisayar programı siz ekranda görüyosunuzya biz duyuyoruz yani ekranda yazan herşeyi bu program okuyo
ee tab yazma işini de ben yapıyorum söylemesi ayıp 10 parmak kullanırımda hahahahaha::)
baktım az önce merak ettim süpermiş ya eee tabi bizim arkadaşımızda marifetli olunca vız gelir tırıs gider engellerrrr heheyttttttttttttttt
Evet hayatım hep ümitle ileri doğru bakacağız, yılmak yok, yakındır mutlu günlerimiz inşallah:)Evet hayatim cok hakklisin, iste bende MUCIZE olur belki diye bekliyorum, dedigin gibi okadar cok hamile kalamazsin dedikleri ama Hamile olan insan varki tanidigim diyosunki acabi...hani hakkaten dokotlarada bazen pek inanmamak lazim bu konuda, hersey allahtan yani. Iste bu Foruma katilmam benim icin cok iyi oldu, esime belli etmemeye calisiyorum kendi icime atiyorum, kendimi tutuyorum evde yanlizken bi bosaltiyorum kendimi hickira hickira ama esim bilmiyo bunlari , buraya katilmamin en güzel yani icimi dökebiliyorum, üye olmadan önce nekadar güzel birbirinize destek ciktiginizi gördüm de katildim inanin simdiden sanki piskolojik olarak daha rahatim. Iste ümidimizi yitirmeyip Nisana ertelicez en kötü ihtimalle artik napalim. Allahim hepimizin yüzünü glüdürsün insallah
evet banucum ilk rüya benim olsun hahaha bütün kızlar sıraya girermiş şimdi..
kızlar size bişey söyleyecem ..
bakın hayatta öyle olumsuzluklar varki karşılaştığımız oyüzden biliyorum çok zor ama bekleyip görecez neler yaşıyacağımızı..
geçengün banuylada yazışmıştık 1 kardeşi vardı onun yaşattıkları olumsuzlukları ve öyle okadar çok çocuk varki anne bababa dinlemeyen itahat etmeyen..
vesadece yaşanan zorluklar böylede değil oyüzden allahtan hayırlısını isteyelim lütfen...
biliyorum çocuk çok önemli ve çok güzel bende deli gibi istiyorum ve belki bazen neden bile diyordum ama yinede birazdaha sabırlı olmak lazım..
bakın yanlış alaşılmasını istemiyorum ama ben size daha önce görmediğimi yazmamıştım değilmi ama bizim gizlimiz saklımız yok ..
burda herşeyimizi yazdık paylaştık..
ve ben ve eşim görmüyoruz şimdi kafanızdan bir sürü soru geçtiğini biliyorum ama nasıl yazıyosun nasıl okuyosun diye..
artık teknoloji okadar ilerlediki 1 program sayesinde bunların hepsini yapa biliyoruz...
üstelik görmememe rağmen çocuk deli gibi istiyorum ve en iyi şekilde bakacağımada hiç bi şüpem yok..
çünkü allahıma çok şükür kimseye ihtiyacım olmadan her işimizi yapa bliyoruz..
ama tabi çocukla ilgili kaygılarımvar ama kendimle ilgili değil aslında büyüyünce çevreyle ilgili çocuğun tepkileri yani kafamda şuanda 1000 tane soruvar anlıyacağınız ama yinede karamsar değilim ve hiç bizamanda olmadım...
ayyy pardonya çok yazdım gerçekte kusura bakmayın ama coştum gerçekten..
lütfen bu anlatıklarımıda yanlış anlamayın
ve sormak istediğiniz soruda varsa çekinmeden sorun lütfen...
tatlım javs diye bi program bu bilgisayar programı siz ekranda görüyosunuzya biz duyuyoruz yani ekranda yazan herşeyi bu program okuyo
ee tab yazma işini de ben yapıyorum söylemesi ayıp 10 parmak kullanırımda hahahahaha::)
Evet hayatım hep ümitle ileri doğru bakacağız, yılmak yok, yakındır mutlu günlerimiz inşallah:)
Güldenim, birtanem... Soracak sorum yok valla benim, en başından beri yazıştıklarımızdan yorumlarından tanıdığım kadarıyla zaten senin çok iyi bir insan olduğuna ve anne olacağına inanıyordum, şimdi kesin emin oldum.. Çünkü bana göre anneliğin ilk ve temel koşulu, sorunlara rağmen her zaman devam edebilecek güçte olmaktır. Gerisi hikayedir.. Senin çocuğun ve hatta belki çocukların çok şanslı olacak çünkü ,iyi kalpli , aynı oranda güçlü ve hayatı gönlüyle gören bir anne babaya sahip olacaklar.. Beluşa da katılıyorum ayrıca, teknolojinin insana gerçekten hizmet ettiğini gördüğüm anlar mutlu oluyorum.. Her şeyi bırak bir kenara burada birbirimizden uzakta, normalde asla karşılaşmayacak insanlar olmamıza rağmen biraraya geldik ve dertlerimizi paylaşıyoruz.. İnşallah da devam eder bağımız, iletişimimiz hiç kopmayız.. Ay birden hepinizi öpüp kucaklayasım geldi, çok seviyorum hepiniziiiii:)))
Bende öğrenmiştim eskiden 10 parmak daktilo kullanmayı ama unuttum bacım sonra:))) ama iki parmakla koşturuyorum şimdi ardınızdan:))) ben de diyorum bu hatun 1 dakkada bu kadar uzun mesajları nasıl yazıyor diye meğer marifetliymiş benim güldenim:)) Klavyene parmaklarına sağlık bacım:)))
Kızlar benim kociş mesaj attı yoldaymış, alışverişe çıkacağız gidip hazırlanayım.. Akşam gelip bakarım yine var mı haber diye, dalini merak ediyorum zaten noldu acaba..
Öpüyorum hepinizi kocaman kocaman..:)
hehehe:
Sağol tatlım allahıma şükür bugünekadar pekte hissettirmemeye çalıştım
görmediğimi tabi zorlukları yokmu var ama yinede insan yeterki istesin herşeyi yapa biliyosun ozaman..
Hayatta hep direttiğim bi konu vardı asla ayrıcalıklı olmak istemedim..
Herkese nasıl davranılıyosa bende aynını istedi..
Ve öylede oldu olmadığı zamanda müdahele ettim..
Kuzum bir test yapsan artık diyorum vaktidir:))
Evet tatlım, ben daha önce yaptırdığımdan biliyorum 3.günü çağırıyorlar genelde:)
Bitmedi bacımmmm..:) ortalığı topladım banyoyu temizledim bişeyler yedim sıkıldım sonra geldim buraya:))))
Kızlar ya bişey sorcam ben bu ay 2 defadır , rüyamda üst dişlerimin avucuma döküldüğünü görüyorum, dün akşam yine gördüm.. kabus gibi.. neden acaba? rüya tabiri bilen var mı?:))))
kızlar benim kociş mesaj attı yoldaymış, alışverişe çıkacağız gidip hazırlanayım.. Akşam gelip bakarım yine var mı haber diye, dalini merak ediyorum zaten noldu acaba..
öpüyorum hepinizi kocaman kocaman..:)
bende on parmağım bende:)) hemde F te on parmağım:)))
en doğrusunu yapmışsın tatlım evet hayat zor ama yeterki iste gerisi teferruat
aferin sana şekerimmm:
çok güzel oluyo 10 parmak yazmak..
evet tatlımmm:
höytttt napıyorsunuz bakalım....
güldenim yazdıklarını okudum ,,, üzüldüm ama sana değil kuzum kendime .... seninle ayrıca gururlandım bitanemm,,, insan gerçekten istediği müddetçe herseyi başarır...ALLAHA EMANET OLUN BENDE KAÇIYORUM , hepinizi aylavyu::)::)::)
Güldenim yazdıklarını okudum ,,, üzüldüm ama sana değil kuzum kendime .... Seninle ayrıca gururlandım bitanemm,,, insan gerçekten istediği müddetçe herseyi başarır...allaha emanet olun bende kaçıyorum , hepinizi aylavyu::)::)::)
kızlar yaaa benim bu ovulasyon hesaplayıcısında cıkmıyo tarih yaa neden kii sinir oldum heee bilgisayar bile karsı benim hamiş olmama valla
güldenim yazdıklarını okudum ,,, üzüldüm ama sana değil kuzum kendime .... seninle ayrıca gururlandım bitanemm,,, insan gerçekten istediği müddetçe herseyi başarır...ALLAHA EMANET OLUN BENDE KAÇIYORUM , hepinizi aylavyu::)::)::)
Aynen güldencim birde bakmadan yazıyoruz ya hem yazıp hem başkalarına laf yetiştirebiliyoruz.. :))
bu arada kocam tosbahası bugün ilk kez beni aradı tabi ben açmadım iyi yapmışım dimi tatlımmm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?