Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

tatlım javs diye bi program bu bilgisayar programı siz ekranda görüyosunuzya biz duyuyoruz yani ekranda yazan herşeyi bu program okuyo
ee tab yazma işini de ben yapıyorum söylemesi ayıp 10 parmak kullanırımda hahahahaha::)

baktım az önce merak ettim süpermiş ya eee tabi bizim arkadaşımızda marifetli olunca vız gelir tırıs gider engellerrrr heheyttttttttttttttt

baktım az önce merak ettim süpermiş ya eee tabi bizim arkadaşımızda marifetli olunca vız gelir tırıs gider engellerrrr heheyttttttttttttttt

hehehe:
sağol tatlım allahıma şükür bugünekadar pekte hissettirmemeye çalıştım
görmediğimi tabi zorlukları yokmu var ama yinede insan yeterki istesin herşeyi yapa biliyosun ozaman..
hayatta hep direttiğim bi konu vardı asla ayrıcalıklı olmak istemedim..
herkese nasıl davranılıyosa bende aynını istedi..
ve öylede oldu olmadığı zamanda müdahele ettim..

Evet hayatım hep ümitle ileri doğru bakacağız, yılmak yok, yakındır mutlu günlerimiz inşallah:)

Güldenim, birtanem... Soracak sorum yok valla benim, en başından beri yazıştıklarımızdan yorumlarından tanıdığım kadarıyla zaten senin çok iyi bir insan olduğuna ve anne olacağına inanıyordum, şimdi kesin emin oldum.. Çünkü bana göre anneliğin ilk ve temel koşulu, sorunlara rağmen her zaman devam edebilecek güçte olmaktır. Gerisi hikayedir.. Senin çocuğun ve hatta belki çocukların çok şanslı olacak çünkü ,iyi kalpli , aynı oranda güçlü ve hayatı gönlüyle gören bir anne babaya sahip olacaklar.. Beluşa da katılıyorum ayrıca, teknolojinin insana gerçekten hizmet ettiğini gördüğüm anlar mutlu oluyorum.. Her şeyi bırak bir kenara burada birbirimizden uzakta, normalde asla karşılaşmayacak insanlar olmamıza rağmen biraraya geldik ve dertlerimizi paylaşıyoruz.. İnşallah da devam eder bağımız, iletişimimiz hiç kopmayız.. Ay birden hepinizi öpüp kucaklayasım geldi, çok seviyorum hepiniziiiii:)))

Bende öğrenmiştim eskiden 10 parmak daktilo kullanmayı ama unuttum bacım sonra:))) ama iki parmakla koşturuyorum şimdi ardınızdan:))) ben de diyorum bu hatun 1 dakkada bu kadar uzun mesajları nasıl yazıyor diye meğer marifetliymiş benim güldenim:)) Klavyene parmaklarına sağlık bacım:)))

Son düzenleme:
Kızlar benim kociş mesaj attı yoldaymış, alışverişe çıkacağız gidip hazırlanayım.. Akşam gelip bakarım yine var mı haber diye, dalini merak ediyorum zaten noldu acaba..

Öpüyorum hepinizi kocaman kocaman..:)

sağolun tatlım benimle ilgili güzel düşünceleriniz için..
ama sizin buyazdıklarını okuyunca çok daha iyi hissettim kendimi inan..

bende hepinizi çok seviyorumve gerçekten hepinize sarılmak istiyorum..
evet bu bapğımızı hiç koparmayalım..

bende on parmağım bende:)) hemde F te on parmağım:)))

yok be tatlım kendine haksızlık ediyosun bence sende çok hızlı yazıyosun hatta ben size yetişemiyorum bilehehe:

bide hayalet caspervar bakalım o neyaptı kantahlili yaptırıp doktora gidecekti
bide dalindediğin gibi hadi gelsin güzel haberler...
hadi bakalım sana iyi alışverişler tatlımmmmm:

en doğrusunu yapmışsın tatlım evet hayat zor ama yeterki iste gerisi teferruat

banucum rüya tabiri bilmiyorum ama bi yerde okudum kötü rüyayı anlatmamak gerekiyomuş eger içinde tutmak rahatsız ediyosa anlatman gerekiyosa suyu ac ve suya anlat onunla aksın gitsinmiş iyi rüyayı ne kadar istersen okadar anlatabilirmişin canım

benim yerimede doldur sepetiiiiiiiiiiiiiii ohhhh ne güzel sitres atarsın şimdi :)

höytttt napıyorsunuz bakalım....

güldenim yazdıklarını okudum ,,, üzüldüm ama sana değil kuzum kendime .... seninle ayrıca gururlandım bitanemm,,, insan gerçekten istediği müddetçe herseyi başarır...ALLAHA EMANET OLUN BENDE KAÇIYORUM , hepinizi aylavyu::)::)::)

aferin sana şekerimmm:
çok güzel oluyo 10 parmak yazmak..

evet tatlımmm:

Aynen güldencim birde bakmadan yazıyoruz ya hem yazıp hem başkalarına laf yetiştirebiliyoruz.. :))
bu arada kocam tosbahası bugün ilk kez beni aradı tabi ben açmadım iyi yapmışım dimi tatlımmm:)))

gülü gülü tülincim..

hangiara geldin ne ara kaçıon yaaaaaaaaaaa

kızlar yaaa benim bu ovulasyon hesaplayıcısında cıkmıyo tarih yaa neden kii sinir oldum heee bilgisayar bile karsı benim hamiş olmama valla

sağol tatlım ama neden kaçıyon şurda 2 lafın belini kırıyoduk..

Aynen güldencim birde bakmadan yazıyoruz ya hem yazıp hem başkalarına laf yetiştirebiliyoruz.. :))
bu arada kocam tosbahası bugün ilk kez beni aradı tabi ben açmadım iyi yapmışım dimi tatlımmm:)))

iyi yapmışsın tatlım kesinlikle eminim hjatasını anladı o ve akşam sana çiçekle gelecek yada bi hediyeyle diye düşünüyorum...
bbizde kocamla sevgililer gününde kavga etmiştik ve küsmüştük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…