Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

doğru Allah dermansız dert vermesin ben bugün biraz sersem gibiyim ama
yrın eski halime dönerim inşallah sağol desteğin için

kızlarrrr ben bi kaçamakk yaptımmm ve sizin yanınıza geldim ne yapıyosunuz diye merak ettim sizi

Sabaha bomba gibi halinle bekliyoruz seni tatlım:))

tamam canım sabah daha iyi olurum ben iyiki siz varsınız
şuan kimseyle konuşmak istemiyorum ama yazmak çok iyi geliyor
konuşunca sözler acı veriyo bana hastaneden beri eşimle o konuyu konuşmadım
içimden gelmiyo oda bilir konuşmayacağımı bikaç gün sonra konuşabilirim ancak

canımm yaaa üzülme rabbim inşaallah bizimde yüzümüze gülecek ne sorunları olanlar var ama cocuk sahibi oluyo canım hiç takma kafana ya en azından sorunun ne onu biliyosun tedavisi var allaha sükür tedavisi olmayan bişi degil stres yapma bitanem biz hep senin yanındayız canım

sağol canım üzülmüyorum dersem yalan söylemiş olurum
banuyada dedimya yarın kendimi daha iyi hissetcem

seni anlayabiliyorum tatlım ama yapacak bişeyimiz yok bence içine atma konusabiliyosan konuş ama anlatamıyosan en azından agla içine atınca daha büyük bi şekilde baska yerden patlak veriyo

seni anlayabiliyorum tatlım ama yapacak bişeyimiz yok bence içine atma konusabiliyosan konuş ama anlatamıyosan en azından agla içine atınca daha büyük bi şekilde baska yerden patlak veriyo

içime atmam ben ama şimdi değil kendimi hazır hissedemiyorum
sorun biraz hafifleyince anlatırım
sağol tusemim desteğin için

hayırlı zamanda hayırlı evlat versin sana Allahım
inşallah hamilesindir

inşallah canımmmm bide bir şey sormak istiyorummm

ben ateş ölçümm takibi yapmıyordummm tam olarak ama ara ara takip ederdim böle hepp35 li çıkardııı bugünler hep 36.1 yada 36.2 çıkıyorrr.....

ama sanki adet olcakmışım gibide sancım var ya bana neler oluyorr bundan önceki iki hamileliğimde böle değildii

Fikir verin bana....

canım ben hiç ateş ölçümü yapmadım bu konuya çok yabancıyım
yardımcı olamayacam
blen arkadaşlar kesin yardımcı olurlar

hoşgeldin canım batın(beklenen adet tarihin) kaç
inşallah hemen hamiş olursun

Merhaba canim,
21 Mart yani dün dü, aslinda daha gelme ihtimali var, ama henüz yok , ama adet sancilarim var bilemiyorum...off insallah canim ya insallah hepimiz birgün güzel haberi birbirimize veririz .

Son düzenleme:

Canim gercekten cok üzüldüm,

gecmis olsun gücünü ve umudunu kabetme, demekki hayirlisi buymus, insallah Bebishin gelmek icin dogru zamani kolluyordur, umudumuzu yitirmemeliyiz ki devam edelim digmi? Allah büyük canim benim üzülme diyemem elbet üzülürsün ama yipratma kendini umudumuz devam ediyor, seninleyiz...

sağol canım bu benim ikinci geçen nisanda yine böyle olmuştum
küretaj oldum şimdi tekrardan olcam galiba ilkine göre daha sakin ve stressizim
bu sefer daha tecrübeliyim

Canim arkdaslarinda dedigi gibim caresiz bir durum degil seninki, tedaviside var, sen moralini yüksek tutmaya calis biliyorum demesi kolay diyosundur, belki tam olarak ayni sey degil ama her ay umutla bekleyip ve yine o iki cizigiyi görmemek... buda onun gibi bisey iste insanin dünyasi basina yikiliomus gibi oluyo ama yinede umudumuzu yitirmeyip devam diyoruz dimi ? en kisa zamanda toparlayip umudunun pesinden kosmaya devam et tatlim

banucum kusura bakma ben mesajını geç gördüm..çok teşekkür ederim,eklendim ben de gruba henüz hamile olmadan :))

canim oncelikle gecmis olsun uzuldum gercekten.ama herseyde vardir bir hayir diil mi?allah sana ve hepimize oncelikle saglikli sihatli eli yuzu duzgun hayirli evletlar nasip etsin.insallah tekrar kurtaja gerek kalmaz da atarsin kendiliginden dualarim seninle....

arkadaslar biz bugun doktora gidecektik yaaa gittiikk ve benim kocisimmm ameliyat olacak safra kesesini alacaklar.moralim bozuk biraz.tamam zor bir ameliyat diilmis kapali ameliyat ve sonrasinda bir sorun yasanmiyormus ama ne bileyim sonucta ameliyt olacak yaa iste cok uzgunum.canim sikkin 43:

kızlarrrr ben yarın hastaneye gidiyorum dua edin benim için inşallah kötü bişi yoktur AMİNNNNN
hadı bakalım barı sen guzel haberler ver ıns hamılesındır kuzum
maalesef hayatım 23.11 olan degerı 0.01 e dusmus cok uzuldum
tatlım ya sıkma canını off be kotu haberler ust uste bunyem kaldırmıyooo
cok gecmıs olsun canım saglıgına kavusacak esın uzulme sevın bence bol bol dua et dualarım sızlerle

offf kızlar uyuyamıyorum cok kotuyum hatta cok fenaaaaaaaaaaaaa gaz sancımm benı oldurucek nasıl kıvranıyorum aynen ılk gebelıgımdekı gıbı otururken yatarken ayaga kalktıgımda 20 sanıye cıvarı gıren bır sancı bıcak saplanması gıbı bu sure ıcınde dogrulamıyorum akıntım var beyaz goguslerımde cook az da olsa bı degısıklık var damarları zaten solemıstım.azcıcık bı acı var.kasıkalrım dakı sancımsı keskın agrı gaz sancısıyla bulusunca mahvoluyorum.uyuyamadım.ustune bırde kabız oldum fena durumdayım.halsız ve yorgunum.adete 3 gun kaldı acaba adetmı olucam demeye basladım.ınternette bı aratırma yaptım ovıtrelle ve progestan hamılelık belırtılerıne neden olurmus her 10 kısıden 2 sı yasarmıs herkes olmasada.acaba o ıkı kısıden bırı benmıyımkı offf offff yarın cuma kan versem cıkarmı acaba adete son 3 kafayı yıcem .bu belırtıler adet ıcınmı gercek gebelıkmı yalancı gebelıkmıı

banucum kusura bakma ben mesajını geç gördüm..çok teşekkür ederim,eklendim ben de gruba henüz hamile olmadan :))
Biz de değiliz bebeem, rahat ol:))
Merhaba canim,
21 Mart yani dün dü, aslinda daha gelme ihtimali var, ama henüz yok , ama adet sancilarim var bilemiyorum...off insallah canim ya insallah hepimiz birgün güzel haberi birbirimize veririz .
İnşallah gelmez kırmızlar tatlım.. Cuma hayırlı gün belki sende güzel haberler verirsin bize

Geçmiş olsun tatlım.. Boşuna üzülme, tanıdığım bu ameliyatı olanlar vardı, dedikleri doğru gayet basit ameliyat, hani ameliyat denince insanın gözünde büyüyor ama değil öyle, içini ferah tut, göz açıp kapayana kadar geçecek sen bile şaşıracaksın tatlım:)

Dalincim, öncelikle narmike çok üzüldüm, haberleşme şansın olursa geçmiş olsun dileklerimizi ilet bizim içinde.. Üzmesin kendini, inşallah olur 3. bebişi, çok isterim gerçekten ama en kötü şartla sağlıklı 2 tane pırıl pırıl evladı var, allah onlara uzun sağlıklı ömürler versin, onlar morali yüksek bir anneye en ihtiyaç duydukları yaştalar şimdi..

Sende hayatım istiyorsan gidip yaptır testini bugün, boşver beklemeyelim pazartesiyi, için rahat etsin sonucu öğren, tahminimce artık çıkması lazım kanda senin bebişin, inşallah tabii:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…