- 31 Ocak 2012
- 3.335
- 172
- 123
- Konu Sahibi pembemasal
- #12.481
tabi lokumda alırız canım
Koşarak geliyorummmmm...Ya da uçarak diyelim
Neyse kaçtım ben yine beybiler..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok üzüldüm gerçekten( Ne diyeceğimi bilemiyorum, keşke olsaydı diyebiliyorum ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünmek lazım ama bu üzüntüye çare değil(
Gerçekten mi??? Hadi bakalım tatlım bol şans, heyecanla bekliycem haberlerini..
Hoşgeldin tatlım, Öncelikle dilerim ki hamişsindir, harika bir haber olurdu:) Ama değilsen de sıkma sen canını, ben seni bizim listeye ekledim bile, en kötü nisanda denemelere hep beraber devam ederiz
Tusemim, eline sağlık bacım temizliği bitirmişsin, kahveni içerim valla ben:))
Kızlar yemek hazırlamaya gidiyorum, arada bi kaçamak yapıp dayanamayıp geldim buraya:) Görüşürüz[/QUOTE
Hoşbuldum canim,
İnşallah o güzel haberi paylaşırım sizinle ama içimdeki his öle demio :-( üzülmemeye gayret edip çalismalara devam dicez artik. Canim benim sağol eklediğin icin, dilerim en yakin zamanda hepimiz HamiŞ listesine terfi ederiz
Çok üzüldüm gerçekten( Ne diyeceğimi bilemiyorum, keşke olsaydı diyebiliyorum ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünmek lazım ama bu üzüntüye çare değil(
Gerçekten mi??? Hadi bakalım tatlım bol şans, heyecanla bekliycem haberlerini..
Hoşgeldin tatlım, Öncelikle dilerim ki hamişsindir, harika bir haber olurdu:) Ama değilsen de sıkma sen canını, ben seni bizim listeye ekledim bile, en kötü nisanda denemelere hep beraber devam ederiz
Tusemim, eline sağlık bacım temizliği bitirmişsin, kahveni içerim valla ben:))
Kızlar yemek hazırlamaya gidiyorum, arada bi kaçamak yapıp dayanamayıp geldim buraya:) Görüşürüz
kızlar bende kaçar yarın görüsürüz beni özleyinnnn anacıııımmmmm
kızlar bende kaçar yarın görüsürüz beni özleyinnnn anacıııımmmmm
Hoşbuldum canim,
İnşallah o güzel haberi paylaşırım sizinle ama içimdeki his öle demio :-( üzülmemeye gayret edip çalismalara devam dicez artik. Evet kismet Nisan ayina:) Canim benim sağol eklediğin icin, dilerim en yakin zamanda hepimiz HamiŞ listesine terfi ederiz
selam ben geldim kızlar biraz önce dr dan geldim
benim duvar boş durmamış:)))
rahim duvarım kalınlaşmış ve bu rahimde döllenme olsada tutunamaz dedi
adet zamanına kadar orgametril verdi eğer adette duvar atılamazsa
tekrar kürtaj dedi
napalım buda benim imtihanımmış
sizden naber
gecmis olsun canim ya Allahim sifa versin hayirlisi ile olacak biraz sabir guclu ol moralimiz yuksek tutmaliyiz
kizlar bugun sabahtan beri ara ara sag kasikta damar atar gibi dikkat cekecek sekilde nabiz atar gibi seyler olustu anlam veremedim ilk defa oluo bu hissi taniyan varmi sabah zaten karin agrisi ile uyandim ama adetime bi hafta var daha :s:s
evet bunlar hamilelik belirtisi aa bence çok fazla belirti arama çünkü
sonra büyük hayal kırıklığı oluyo bence üstünde drmamaya çalış canım
selam ben geldim kızlar biraz önce dr dan geldim
benim duvar boş durmamış:)))
rahim duvarım kalınlaşmış ve bu rahimde döllenme olsada tutunamaz dedi
adet zamanına kadar orgametril verdi eğer adette duvar atılamazsa
tekrar kürtaj dedi
napalım buda benim imtihanımmış
sizden naber
Geçmiş olsun kuzum, istenen bir durum değil ama en azından çözümü var o yüzden sıkma canını tatlım.. İnşallahda adetle birlikte temizlenir gider, önümüzdeki ay rahat rahat denemeler başlarsın..:)
iyi akşamlar kızlar
benimde bel ağrım kasık ağrım gögüsler şişme ve uyku haliii var kızlar çok merak ediyorummm ya hatta çatlamak üzeriyim diye bilirimmm..... 26 -29 mart arası regli tarihlerim bakalımm inşalak kırmızılar beni es geçer....
ocak ayında düşük yapmıştımmm inşallah bebğim gelmişti ve bu seferin annesini hiç üzmez bana gelir bağlanır ve 9 ay 10 günde sağlıklı bir şekilde büyürr.....
iyi akşamlar kızlar
benimde bel ağrım kasık ağrım gögüsler şişme ve uyku haliii var kızlar çok merak ediyorummm ya hatta çatlamak üzeriyim diye bilirimmm..... 26 -29 mart arası regli tarihlerim bakalımm inşalak kırmızılar beni es geçer....
ocak ayında düşük yapmıştımmm inşallah bebğim gelmişti ve bu seferin annesini hiç üzmez bana gelir bağlanır ve 9 ay 10 günde sağlıklı bir şekilde büyürr.....
sağol canım inşallah bende öyle istiyorum ama büyük bir ihtimal küretaj
sağlık olsun diyelim gelişmeleri yazarım şimdi rgametril kullanıyorum daha sonra
adetin ikinci günü ve bitiminde gidecem hepimiz için hayırlısı canım