- Konu Sahibi pembemasal
- #12.461
evet kızlar su dakika itibari ile tüm temizlikler bitti evim mis gibi kokuyo simdi bi kahveyi hakettim ayaklarımı uzatıp şöyle keyif kahvesi içicem isteyenede yapabilirim bu arada
bu kupa senin tatlım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kızlar su dakika itibari ile tüm temizlikler bitti evim mis gibi kokuyo simdi bi kahveyi hakettim ayaklarımı uzatıp şöyle keyif kahvesi içicem isteyenede yapabilirim bu arada
kızlarrrr ben yarın hastaneye gidiyorum dua edin benim için inşallah kötü bişi yoktur AMİNNNNN
kızlarrrr ben yarın hastaneye gidiyorum dua edin benim için inşallah kötü bişi yoktur AMİNNNNN
kuzum asıl yaşlanan benim 31 oldum iyimi(( canım
canım benimd😃e göz bebeklerim büyüdü iki gün sonra adet oldum ama inşallah senin öle çıkmaz tatlım..
Merhaba arkadaslar,
Ben araniza yeni katildim eger kabul ederseniz tabii bizde hasretle bebish bekleyenlerdeniz  dün regli olmam gerekiordu ama henüz olmadim 1 hafta önce hemen hemen olmasi gereken bi cok belirti de mevcuttu ama hic ümidim yok  karnimda adet sancisi var gibi  paslasmak istedim cünkü beni sizler cevdemdeki insanlardan daha iyi anlarsiniz beni die düsündüm. Dinlediginiz icin tesekkürler
kızlar işyerimdekiler bana doğum günü yaptılar pasta almışlar.. çok sevindirikk oldum..:)))
canım zaten kötü bişey yok sen kafaya çok taktığın için stres yapıyorsun.. dualarımız seninle canım ama bak diyorum sende yok bişeyyyyy.....
sloganımız olsun bu bence pozitif düşünüyoruz pozitif oluyo tatlım hiç stres yapma bence kötü hiç bişi çıkmicak bak görürsün belkide stresten böyle oldun sen
Merhaba arkadaslar,
Ben araniza yeni katildim eger kabul ederseniz tabii bizde hasretle bebish bekleyenlerdeniz  dün regli olmam gerekiordu ama henüz olmadim 1 hafta önce hemen hemen olmasi gereken bi cok belirti de mevcuttu ama hic ümidim yok  karnimda adet sancisi var gibi  paslasmak istedim cünkü beni sizler cevdemdeki insanlardan daha iyi anlarsiniz beni die düsündüm. Dinlediginiz icin tesekkürler
canım aramıza hosgeldin ama kendini çok kaptırma bitanem bende bir sürü belirti yasadım ama sonuç negatif cok üzüldüm benden tavsiye sana canım çok hazırlanma inş vardır öğrendiğin zamanda sürpriz olur hem canım
olabilr aslında bu ay biraz iş olarakta zordu manevi olarakta zordu onun etkisi olabilir muhtemelen
Cok tesekkür ederim canim hoşbuldum,
İste bende onda korkuyorum hayal kırıklığıne uğramak istemiyorum ama işte insan ümitleniyor yinede kafam allak bullak sanirim hepsi piskolojik, şu ümid etme piskolojisinden bi kurtulsam sanirim ancak ozaman olur.
Çok üzüldüm gerçekten( Ne diyeceğimi bilemiyorum, keşke olsaydı diyebiliyorum ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünmek lazım ama bu üzüntüye çare değil(kızlar kotu haber ((( sımdı msj yazdı narmık bana degerı dusmus yanı bu durumda bebek dusmusmu oluyor cok uzuldum ınanın.cok ıstemıstı cok dr u adet sokturucu farlutal vermıs.
Gerçekten mi??? Hadi bakalım tatlım bol şans, heyecanla bekliycem haberlerini..kızlarrrr ben yarın hastaneye gidiyorum dua edin benim için inşallah kötü bişi yoktur AMİNNNNN
Merhaba arkadaslar,
hoşgeldin fıstık, umarım bu sayfa sana ve diğer tüm herkese uğur getirir ve hamiş olurz tez zamanda.... öperim çok,welcome ..
Çok üzüldüm gerçekten( Ne diyeceğimi bilemiyorum, keşke olsaydı diyebiliyorum ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünmek lazım ama bu üzüntüye çare değil(
Gerçekten mi??? Hadi bakalım tatlım bol şans, heyecanla bekliycem haberlerini..
Hoşgeldin tatlım, Öncelikle dilerim ki hamişsindir, harika bir haber olurdu:) Ama değilsen de sıkma sen canını, ben seni bizim listeye ekledim bile, en kötü nisanda denemelere hep beraber devam ederiz
Tusemim, eline sağlık bacım temizliği bitirmişsin, kahveni içerim valla ben:))
Kızlar yemek hazırlamaya gidiyorum, arada bi kaçamak yapıp dayanamayıp geldim buraya:) Görüşürüz
tabi canım nası istersin nescafa türk kahvesi sade orta sekerli nası istersen yapıyım
aynen öyle tatlım ama beceremiyoruzz işte ben 3 senedit beceremedim valla becerenlerede gıptayla bakıyorum
Türk kahvesiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, şekerli:) yanına lokumda isterim..