Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

Ay hadi bakalım, minnoşun pıt pıtlarını duyacaksınız yarın desene:) İnşallah çok güzel haberlerle dönersin tatlım..:nazar:

Günaydın tatlım...:16: Sana da hayırlı cumalar olsun.. Nasılsın?

Iyim tatlim sagol ben de adetimi bekliyorum :) ha geldi ha gelicek sonrasi hayirlisi insallah canim sen nasilsin

Merhaba..Hamileliğim malesef kimyasalmış..Kan değerim biraz düşüktü..Ama iyice düştü...Hayırlısı......

Merhaba Kızlar ,
Ben de aranızda yeniyim. Listenize katarsanız sevinirim. Burdaki pozitif enerji bence hepimizin hamile kalmasında yardımcı olacaktır eminim.
Temmuz ayında 2 senelik evli olacağım . Biz de artık bebek düşünmeye başladık. Bu arada 30 yaşındayım aslında ama içten içe hala yeterince hazır mıyım diye düşüncelerim var , bu stres de olumsuz etkileyecek beni diye korkuyorum aslında bir yandan.
Mart ayında çalışmamız olumlu sonuçlanmadı ama daha ilk seferde olmadığı için çok üzülmek doğru değil biliyorum bunun için aylarca yıllarca çabalayan insanlar var.Gene de insan regl olduğunu görünce hayalkırıklığı oluyormuş. Önümüzdeki bahar ayları hepimiz için çok güzel geçer inşallah. Mart ayında hamile kalan arkadaşları da ayrıca tebrik ediyorum , çok rahat bir 9 ay geçirip sağlıkla bebeklerine kavuşurlar umarım.
Benim önceki adet tarihlerim 22 ocak 21 şubat 20 mart şeklinde , nisan ayında hangi tarihlere dikkat etmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de soğan küründen bahsedildiğini okudum , ona regl bittikten sonra mı başlamak gerekiyor arkadaşlar , uygulamış olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba..Hamileliğim malesef kimyasalmış..Kan değerim biraz düşüktü..Ama iyice düştü...Hayırlısı......

Geçmiş olsun Narmikcim..Hakkımızda hayırlısı olsun tabii herşeyden önce.. Üzülmemek olası değil ama bir an önce toparlanıp aramıza dönmeni dilerim..

canım ben de seni çok merak ediyordum. üzüldüm :( ama biliyorsun değil mi kimyasal bir gebelik negatif hcg testi alan birine göre sonraki aylarda hamile kalma şansının daha yüksek olduğu anlamına geliyor. denemeye devam değil mi yoksa bir süre beklemen mi gerekiyor?

Merhaba Kızlar ,
Ben de aranızda yeniyim. Listenize katarsanız sevinirim. Burdaki pozitif enerji bence hepimizin hamile kalmasında yardımcı olacaktır eminim.
Temmuz ayında 2 senelik evli olacağım . Biz de artık bebek düşünmeye başladık. Bu arada 30 yaşındayım aslında ama içten içe hala yeterince hazır mıyım diye düşüncelerim var , bu stres de olumsuz etkileyecek beni diye korkuyorum aslında bir yandan.
Mart ayında çalışmamız olumlu sonuçlanmadı ama daha ilk seferde olmadığı için çok üzülmek doğru değil biliyorum bunun için aylarca yıllarca çabalayan insanlar var.Gene de insan regl olduğunu görünce hayalkırıklığı oluyormuş. Önümüzdeki bahar ayları hepimiz için çok güzel geçer inşallah. Mart ayında hamile kalan arkadaşları da ayrıca tebrik ediyorum , çok rahat bir 9 ay geçirip sağlıkla bebeklerine kavuşurlar umarım.
Benim önceki adet tarihlerim 22 ocak 21 şubat 20 mart şeklinde , nisan ayında hangi tarihlere dikkat etmem gerektiği konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir de soğan küründen bahsedildiğini okudum , ona regl bittikten sonra mı başlamak gerekiyor arkadaşlar , uygulamış olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

aramıza hoşgeldin canım, birdehaki adetin muhtemelen 18 nisan, 29 günde bir adet oluyorsun canım bu verdiğin son üç veriye göre...

dostalar selam! bir süredir iş seyahatleri yüzünden giremiyorum. yeni hamile haberleri var mı? :)

Merhaba Kızlar ,

Merhaba tatlım hoşgeldin aramıza.. Hiç canını sıkma ilk aydan olması çok keyifli olurdu ama %25 bir ihtimal, zor yani:))

Günlerine bakrım otomatik hesaplayıcıda 31 mart - 5 nisan arası verimli dönemin, 19 nisan da diğer adetinin başlaması gereken zaman. Yumurtlaman muhtelemen 4-5 nisan gibi olacak. Ama bu tarihlere takılma, her ay değişiklik gösterebiliyor bir kaç gün oynayabiliyor. O yüzden benim tavsiyem adet bitiminden sonra gün aşırı deneme yapman diğer adete kadar..

Soğan kürünü adetten sonra 7.günde başlıyorsun ve 15 gün günde iki kez yapıyorsun. Ama işin açıkçası ben bu ay daha erken başladım:)

İnşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine...:16:

9ay, listemizin son hali budur tatlım..:16:

:nazar:

derda_ = HAMİLEEEE :49: :nazar:
Beysal = HAMİLEEEEE :49: :nazar:
nersan = HAMİLEEEE :49: :nazar:
ramrod = HAMİLEEEE :49: :nazar:
buca2006 = HAMİLEEEE...:49: :nazar:
furtadoo = 5 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
kullanilmayannick = 6 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
pozitifenerji = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
emos_musti = 11 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
gulden59 = 9 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ahirimsin_S = 1 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nurdansvs = 10 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elvan_byz = 8 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
nariko = 18 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
smilet = HAMİLEEEE :49: :nazar:
mustafaATA = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
hayaletcasper = 26 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
elifyesiller = 15 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
organiksekerr = 19 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:
ebirhim = 20 Mart HAMİLEEEE :49: :nazar:

yasenyasar = 9 Mart
sayee = 10 Mart
mononokez = 11 Mart
haver87 = 13 Mart
kadriye_33 = 18 Mart
sfsfs = 21 Mart
lkmnftm = 21 Mart
_Emosh_ = 21 Mart
Aeroplain = 23 Mart
belus = 24 Mart
Ozlem2334 = 24 Mart
nesedavut = 24 Mart
hazelrose = 24 Mart
dalin26 = 24 Mart
yazçiçeği = 25 Mart
pinarosm = 25 Mart
canommmm = 26 Mart
hayal_hayal = 28 Mart
melzanur = 30 Mart
Banu_K = 30 Mart
9ay = 30 Mart
ayseem = 30 Mart
hayatcokzor = 30 Mart
zytin = 30 Mart
sunaardar = 30 Mart
ozgezeren = 30 Mart
ebru_1907 = 31 Mart

dundun
sevilco
srg
dilayy
diekkk88
canCicegim
sema84
umuttt
yaseku
yasmminn
glchn
arazko
ncinar
yaprak__
mavusbebek
belfü 29 Şubat
güney
bonbons
carisma
seyda83 29 şubat

berceste = 5 Mart Nisana İnşallah..
tulins = 6 Mart Nisana inşallah..
mukut31 = 7 Mart Nisana İnşallah..
blgts = 1 Mart Nisana İnşallah..
ruveyda12 = 5 Mart Nisana İnşallah..
sesise = 19 Mart Nisana İnşallah..
lata = 9 Mart Nisana İnşallah..
Berrak = 8 Mart Nisana İnşallah..
7VerenGul = 3 Mart Nisana İnşallah..
Oflu = 11 Mart Nisana İnşallah..
yasamım = 8 Mart Nisana İnşallah..
ay_nur = 6 Mart Nisana İnşallah..
asiia = 8 Mart Nisana İnşallah..
YAPRAK15 = 10 Mart Nisana İnşallah..
elabebek = 13 Mart Nisana İnşallah..
romaroma = 12 Mart Nisana İnşallah..
fgak = 12 Mart Nisana İnşallah..
yalel = 11 Mart Nisana İnşallah..
siyahkugu = 15 Mart Nisana İnşallah..
okkesa = 14 Mart Nisana İnşallah..
ness66 = 15 Mart Nisana İnşallah..
goonnca = 12 Mart Nisana İnşallah..
miniciik = Nisana İnşallah..
aqua_83 = 12 Mart Nisana İnşallah..
edaerdugan = 17 Mart Nisana İnşallah..
kara_gül = 17 Mart Nisana İnşallah..
meriyyy = 19 Mart Nisana İnşallah..
esra9923 = 21 Mart Nisana İnşallah..
gül_sen = 18 Mart Nisana İnşallah..
gamze3737 = 18 Mart Nisana İnşallah..
ilkbhr = 16 Mart Nisana İnşallah..
tusemim = 19 Mart Nisana İnşallah..
manolyax = 24 Mart Nisana İnşallah..
ofpufya = 21 Mart Nisana İnşallah..
ebneha = 22 Mart Nisana İnşallah..
fulyaky = 20 Mart Nisana İnşallah..
NarMik = 11 Mart Nisana İnşallah..
vitamin87 = 9 Mart Nisana İnşallah..
simsiyah83 = 4 Mart Nisana İnşallah..
gunes8 = 6 Mart Nisana İnşallah..
tuhfe = 11 Mart Nisana İnşallah..
ege83 = 3 Mart Nisana İnşallah..
elibeses = 20 Mart Nisana İnşallah..
h_n86 = 22 Mart Nisana İnşallah..
kelam = 23 Mart Nisana İnşallah..
:nazar:

9ay, listemizin son hali budur tatlım..:16::nazar:

çok sağol banucumm! ne kadar güzel bir listemiz olmuş!!! :) Hamile olanları tekrar tekrar tebrik ediyorum. çok bereketli bir liste. nisana kalanlardan da bu kadar hamile çıkarsa en fazla 2-3 aya listedeki herkes hamile kalacak demektir :31:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Narmikcim..Hakkımızda hayırlısı olsun tabii herşeyden önce.. Üzülmemek olası değil ama bir an önce toparlanıp aramıza dönmeni dilerim..

canım ben de seni çok merak ediyordum. üzüldüm :( ama biliyorsun değil mi kimyasal bir gebelik negatif hcg testi alan birine göre sonraki aylarda hamile kalma şansının daha yüksek olduğu anlamına geliyor. denemeye devam değil mi yoksa bir süre beklemen mi gerekiyor?

Canlarım ben iyiyim..Toparlandım bile...Eğer kese oluşup kalp atışı da olaydı daha çok üzülürdüm...beta hcg en az 1000-1500 olması lazım kesenin oluşması için..İlk bebeklerimi çok acı birşekilde zamansız doğurup ertesi gün mezara gömmek zorunda kaldığımız için yani çok daha acısını yaşadığım için bunu atlatmak bir nebze daha kolay..Dr. adet söktürücü tarlutal verdi..Yani farlulatalin piyasadaki yeni hali tarlutal..Ama adet olmadım henüz..Hayırlısı artık...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben size bişey sorcam benim 30 unda yani beklenen adet günü epilasyon randevum var bir gün öncesi kan testi yaptırayım ona göre gideyim diyorum ne dersiniz?bebek varsa çıkar mı? (gerçi benim hiiiiiiiiiç ama hiç belirtim yok ama ne olur ne olmaz diyorum)

yeni gelen arkadaşımız aramıza hoşgeldin inşallah sende nisan ayında öğrenirsin o güzel haberi..
aynen banunun yazdığı gibi canım herşey zaten o gerekeni yazmış ayrıca bizim için güzel dileklerin için çok sağol...
narmikçinm çok geçmiş olsun inşallah sendende duyacaz güzel haberi en kısa zamanda..
günaydın gülşen ve 9 ay..

çok sağol banucumm! ne kadar güzel bir listemiz olmuş!!! :) Hamile olanları tekrar tekrar tebrik ediyorum. çok bereketli bir liste. nisana kalanlardan da bu kadar hamile çıkarsa en fazla 2-3 aya listedeki herkes hamile kalacak demektir :31:
Amiiiiiiiiiiiiin:) ama valla evet kabaca hesaplarsak 3 aya herkes hamiş:) bahar işte bereket yenilik demek:)

Canlarım ben iyiyim..Toparlandım bile...Eğer kese oluşup kalp atışı da olaydı daha çok üzülürdüm...beta hcg en az 1000-1500 olması lazım kesenin oluşması için..İlk bebeklerimi çok acı birşekilde zamansız doğurup ertesi gün mezara gömmek zorunda kaldığımız için yani çok daha acısını yaşadığım için bunu atlatmak bir nebze daha kolay..Dr. adet söktürücü tarlutal verdi..Yani farlulatalin piyasadaki yeni hali tarlutal..Ama adet olmadım henüz..Hayırlısı artık...
Kesinlikle haklısın, o noktaya gelip kaybetmek çok acı.. Narmik , inşallah bir daha bu acıları hiç yaşamazsın ve bebişinin önce haberini sonra kendiisini kucağına alırsın tez zamanda..

kızlar ben size bişey sorcam benim 30 unda yani beklenen adet günü epilasyon randevum var bir gün öncesi kan testi yaptırayım ona göre gideyim diyorum ne dersiniz?bebek varsa çıkar mı? (gerçi benim hiiiiiiiiiç ama hiç belirtim yok ama ne olur ne olmaz diyorum)

Lazer epilasyon mu? hamilelik şüphen varsa bence yaptırma, kan testini yaptır önce o da olmadı en kötü randevunu ileri tarihe attır tatlım..

Back