- Emoji Skoru
- 99
- Puanlar
- 298
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.861
tıppppp:26:
canım benim Allah sağlıklı doğumlar nasip etsinde sağlık bi şekilde göbüşünü doldursunda canım beklersin nolcakki:)) teyzeleri o pirinç tanesi yer yer:))
Kızlar ben dayanamadım gittim test aldım
Yürürken kasık gibide yumurtalık gibide böyle karışık bi batmam oldu sabahtan beride doğru dürüst bişi yiyemedim şimdi ben bu testi yapsammı,yapmasam beklesemmi bilemedim hadi bi el atıverin bu konuya :)
madem aldın yapppp:)
canım benimde doktora gitmeden öncek ay oldu bu başıma geldi gününde test yaptırdım negatif çıktı bi kaç gün sonrada doktora gittim uzun süre bekleme adet olmayı diye söyledi tam bir ay sonra adet oldum yani bir ayı es geçtim.. ama bende yumurta tembelliği ve kilo vardı ondan bu şekilde olmuştu.. senin yakında gelir canım üzülme, havalardandır.
Testi yapmak için ana sıvı madde yok kuzum kaçtı :)
Kızlar ben dayanamadım gittim test aldım
Yürürken kasık gibide yumurtalık gibide böyle karışık bi batmam oldu sabahtan beride doğru dürüst bişi yiyemedim şimdi ben bu testi yapsammı,yapmasam beklesemmi bilemedim hadi bi el atıverin bu konuya :)
İyiyyim canım da endişeliyim biraz cuma günü tekrar gel demişti doktor. Keseyi görememişti ya adettimin gecikmesinin 2.gününde cuma günü 8. gün olacak acaba o zman görünürmü kese? İdrar testi yaptım sabah yine silik çıktı ama öncekine göre biraz daha belirgindi. Adetin gelecek gibi hamile olma ihtimalinde var olmama ihtimalinde var demişti adet gelmedi laaaaaaaa bu ne laaaaaa her seçeneği saydı zaten. Kese kaçıncı hafta belli oluyor kızlar boşuboşuna taaa izmire gitmeyeyim kuşadasından. :18:canım hoşgeldin,,,, ben iyiym sen nasılsın.?
bızzztttt bırakkk takma kafana rica ediyorum ,,,,
olurmu öyle şeyyy ne demek konu kapanmış şuan çok üzgünsün ve üzülmekte haklısın , ama umut denilen şey bittimi insanın içinde asıl o zaman hersey biter,,,,ağla sızla bağır çağır at stresini ama yitirme umudunu
zıplak sinirliii seniiiii
Hoşgeldinnnnnnnnn canım ayyyçok sevindim herşey yolundaymış yaaaa ohhhh süperrr. Yerim ben o pirinç tanesini. Allah kucağında da görmeyi nasip etsin kuzuyuBen geldimmmmmmmmm:)))) musmutluyum elhamdulillah:) bebisimizi gorduk hemde vajinal bakmaya gerek kalmadi karindan gozuktu direk sipa:) buyumus teyzeler 1 haftada 0.300 cmden 0.550cm olmus:)pirinc olmus kendisi:) kalbinin attiginida gorduk pit pit pittt yanip sonuodu:) Rabbim hepinize nasip etsin insaallah :) belirtiye gelince kizlar belirti aramayin bakin ben hamileym tik yok belirtisiz bi hamileyim gogus agrisi ve akinti haricinde hic bisi yok ztn miniminnak:) 1 ay sonra cagardi bi dahakine nasi dayanicm bilmiorm hayirlisi
gulşenim benim kilo problemim yok,55 kiloyum,1,68 boyundayım.Bu ay düzenli bir şekilde doktorada gittim ,herşey normal dedi doktor.Belkide benim döngüm uzamıştır.ben ona yoruyorum artık..
gulşenim benim kilo problemim yok,55 kiloyum,1,68 boyundayım.Bu ay düzenli bir şekilde doktorada gittim ,herşey normal dedi doktor.Belkide benim döngüm uzamıştır.ben ona yoruyorum artık..
hanimlar Meyrem suresini her gun tekrarlamamiz gerek di mi 41 gun icinde biri bana bunu detayli anlatabilirmi acaba:)
İyiyyim canım da endişeliyim biraz cuma günü tekrar gel demişti doktor. Keseyi görememişti ya adettimin gecikmesinin 2.gününde cuma günü 8. gün olacak acaba o zman görünürmü kese? İdrar testi yaptım sabah yine silik çıktı ama öncekine göre biraz daha belirgindi. Adetin gelecek gibi hamile olma ihtimalinde var olmama ihtimalinde var demişti adet gelmedi laaaaaaaa bu ne laaaaaa her seçeneği saydı zaten. Kese kaçıncı hafta belli oluyor kızlar boşuboşuna taaa izmire gitmeyeyim kuşadasından. :18:
Hoşgeldinnnnnnnnn canım ayyyçok sevindim herşey yolundaymış yaaaa ohhhh süperrr. Yerim ben o pirinç tanesini. Allah kucağında da görmeyi nasip etsin kuzuyu
heheyttt herkesinki gecikir benimki 5 gün önden koştururrr tövbe tövbeeeeee
canım hangi ultrasona girdin sen ?
beluscum seninkini acelesi var galiba..
İkisinden de baktı göremedi erken olabilir dedi. Valla bende bilmiyorum dış gebelik varmı diye baktı o da yok. hcg 15.02 çıkmıştı o zaman şimdide idrar testinde pozitif çıkıyor. Kese kaçıncı haftada belli olur ki?
belki geç döllenmişsizdir canım ya senin bat hangi gündü bazılarının geç görünüyo korkma sakın içini rahat tut rabbim yardımcın olur zaten dua et bol bol güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?