- Konu Sahibi pembemasal
-
- #11.841
aman bossver canım, haddini aşan bir şey soyledi bende sen benle bu sekilde konusamazsın, eşinle konus cocuklarınla konus ama benle değil. böyle bir hakkın yok dedim. cok sinirlendim ama. sonra basladı benim tutunacak dalım yok falan muhabbetine. bende böle giderse olmaz aten dedim
Kız özlem valla az değilsin ama ağzına sağlık ben diyemiyorum. Valla böyle söyleye bildiğisen ayakta alkışlıyorum seniii . Ama boşver takma hiç kafana bak lafını da söylemişsin içinde kalmamış. Kafana takmaya değmez üzülme canım kendileri kaybeder.
ama gerçekten haketti wallahi ben cazgır bir gelin degilim ya. acayip sinirimi bozdu kadın. eşime de soledim kayınpederime de. biz gelin -kaynana olayından ileriye gidemeyiz cunku kendisi iyiyken iyi kötüyken kötü oluo dedim. arkadaş gibi falan olamayız kusura bakmasın dedim. üzülmek değil de stress yapıorum ya. gene eski gunlerimi hatırlattı bana dun akşam saolsunn
amannn tulin demişim sana kafam karıık ya bi yandan da ona mail yazıom da:):)
Doğru söylüyorsun canım insan sinir oluyor. Eşin sana destek olduğu sürece sorun yok boşver gitsin ya canım valla taka taka kendimizi üzüyoruz ben artık takmıyorum. Değer verene değer veriyorum vermeyene vermiyorum bu kadar basit. Bu saatden sonra kendimi yıpratamam.
AYNEN ole yok hastaymıs psikolojik. ee beni de hasta etti zaten. yok geçmişde cok cekmiş. aynı sekilde olmasa da al işte böle böle bana da cektirio. ne yaparsa yapsın. aklını kullansaydı benden ona gelin değil de evlat olurdum. ama ne o guveni verdi bana ne samimiyeti. yapacak bişi yok. ay bak sinirim zıpladı gene:):)
canım hoşgeldin,,,, ben iyiym sen nasılsın.?Günaydın kızlarrrrrr kimsecikler yok sadece 4 kişiyiz. Tülincim beluscum ve ofpufcun nasılsınız. Yine sayfalar çok birikmiş varmı yeni haberler. Özetle gelişmeleri anlatabilirmisinizzzz rica etsem
bızzztttt bırakkk takma kafana rica ediyorum ,,,,aman bossver canım, haddini aşan bir şey soyledi bende sen benle bu sekilde konusamazsın, eşinle konus cocuklarınla konus ama benle değil. böyle bir hakkın yok dedim. cok sinirlendim ama. sonra basladı benim tutunacak dalım yok falan muhabbetine. bende böle giderse olmaz aten dedim
olurmu öyle şeyyy ne demek konu kapanmış şuan çok üzgünsün ve üzülmekte haklısın , ama umut denilen şey bittimi insanın içinde asıl o zaman hersey biter,,,,ağla sızla bağır çağır at stresini ama yitirme umudunuBanucum beni listeden cikarabilirsin, bugün adet oldum, bekledigimden 3 gün önce, valla sanki bir
güc bana hep sen bosu bosuna ümitlenme diyor, zamanindan erken geliyor adetim yada sancilarim
moralim cok bozuk artik ümitlenmek icin de güc bulamiyorum kendimde
galiba bu konu benim icin kapandi artik ..
zıplak sinirliii seniiiiiAYNEN ole yok hastaymıs psikolojik. ee beni de hasta etti zaten. yok geçmişde cok cekmiş. aynı sekilde olmasa da al işte böle böle bana da cektirio. ne yaparsa yapsın. aklını kullansaydı benden ona gelin değil de evlat olurdum. ama ne o guveni verdi bana ne samimiyeti. yapacak bişi yok. ay bak sinirim zıpladı gene:):)
Amaaan kuzum boşver hiç sinirini zıplatmaya değmez hepsinin bi bahanesi var benimkide çocuklarımı ne zor şartlarda yetiştirdim diye başlar her lafına sanki benim annem babam evlilik çağına geldiğimde beni ağaç kavuğunda buldu evlendirdi
Kuşum bunun kürü mürü yok bence kafan rahatt olcak :)
Bende burda çalım atarken bu hafta performansımı düşürdüm ...Diş tedavisi kötü etkiledi beni keyfim kaçtı adama pas veremiyorum bu ara :)
Ya kızlar bişi dicem bu arada ben bat tarihimi karıştırmışım genelde 28 günde bir olur oda düne denk geliyomuş az önce farkına vardım ...
Hala kırmızı kart görmedim bu ay bol bol ilaç tükettiğim için umutla bekliyorum bu ayki kırmızı kartımı .
ahahahahah valla enişteyı tebrık ederım ... sana kalsa ayda tek ilişki . çok sevındım bu haberıne haşatını çıkarsın bide gör
anam noluyo huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrrrrr
elüüüüüü kıslaaar nerdesinissss ??
AAAA anladım ben bunlar acıktı yemeğe gitti :)
aman bossver canım, haddini aşan bir şey soyledi bende sen benle bu sekilde konusamazsın, eşinle konus cocuklarınla konus ama benle değil. böyle bir hakkın yok dedim. cok sinirlendim ama. sonra basladı benim tutunacak dalım yok falan muhabbetine. bende böle giderse olmaz aten dedim
Banucum beni listeden cikarabilirsin, bugün adet oldum, bekledigimden 3 gün önce, valla sanki bir
güc bana hep sen bosu bosuna ümitlenme diyor, zamanindan erken geliyor adetim yada sancilarim
moralim cok bozuk artik ümitlenmek icin de güc bulamiyorum kendimde
galiba bu konu benim icin kapandi artik ..
AYNEN ole yok hastaymıs psikolojik. ee beni de hasta etti zaten. yok geçmişde cok cekmiş. aynı sekilde olmasa da al işte böle böle bana da cektirio. ne yaparsa yapsın. aklını kullansaydı benden ona gelin değil de evlat olurdum. ama ne o guveni verdi bana ne samimiyeti. yapacak bişi yok. ay bak sinirim zıpladı gene:):)
canım hoşgeldin,,,, ben iyiym sen nasılsın.?
bızzztttt bırakkk takma kafana rica ediyorum ,,,,
zıplak sinirliii seniiiii
özlemcim boşver takma kafana tatlım, yaşlı insanlar diyip geç gitsin..kaynanalar gelini ne kadar ezerlerse marifet biliyorlar zaten.. daha benim kaynanam bişey yapmadı bunaltmadı beni ama daha yeniyim ya ondandır.:))
sakin ol özlemcim, yerden göğe kadar haklısın ama kafana takmak çözüm olmuyor.. demişsin içindekileri rahatla artık, yaşlıdır deyip geç bundan sonra, bak eşinle aran bozulur Allah korusun..
ben geldimmmmmmmmm:)))) musmutluyum elhamdulillah:) bebisimizi gorduk hemde vajinal bakmaya gerek kalmadi karindan gozuktu direk sipa:) buyumus teyzeler 1 haftada 0.300 cmden 0.550cm olmus:)pirinc olmus kendisi:) kalbinin attiginida gorduk pit pit pittt yanip sonuodu:) rabbim hepinize nasip etsin insaallah :) belirtiye gelince kizlar belirti aramayin bakin ben hamileym tik yok belirtisiz bi hamileyim gogus agrisi ve akinti haricinde hic bisi yok ztn miniminnak:) 1 ay sonra cagardi bi dahakine nasi dayanicm bilmiorm hayirlisi
Ben geldimmmmmmmmm:)))) musmutluyum elhamdulillah:) bebisimizi gorduk hemde vajinal bakmaya gerek kalmadi karindan gozuktu direk sipa:) buyumus teyzeler 1 haftada 0.300 cmden 0.550cm olmus:)pirinc olmus kendisi:) kalbinin attiginida gorduk pit pit pittt yanip sonuodu:) Rabbim hepinize nasip etsin insaallah :) belirtiye gelince kizlar belirti aramayin bakin ben hamileym tik yok belirtisiz bi hamileyim gogus agrisi ve akinti haricinde hic bisi yok ztn miniminnak:) 1 ay sonra cagardi bi dahakine nasi dayanicm bilmiorm hayirlisi
özlem hani kız mail atıyordun bana ,,, bakıyom bakıyom gelmemiş
aynen dedigin gibi yanip sondu cnm:))) bi skinti yok elhamdulillah:)duyulur artık duyulmasada yanıp soner seklınde gorulur ultrasonda ıns hersey yolundadır canım.dualarım sızlerle
ya bende sogan kuru yapmistim bide incir yemistim gunde bi 2 tane abartmadan kurusunu o yardmci oluoms illa fokur fokur kaynatmaya gerek yokmus cnm.Bence de hayatım bekle öğren öyle.. Soğan kürünün hiç yan etkisi yok ama incirin falan var yani, o yüzden dikkat etmek lazım..
canım herseyin yolunda olmasına çok sevindim... Allaha emanet ol , öpüyorum seni..
aman kısım ben anlatsam ne yaşlısı deersin:):) eşim de biliyor herkers te biliyor herkesin karakterini. içimdekileri söledim tam rahatlayamadım bakalım devamı gelir mi. yetti walla ya. tamam tıp bu konuda susuos artık. ziraaaa cok sinirleniorum
Ben geldimmmmmmmmm:)))) musmutluyum elhamdulillah:) bebisimizi gorduk hemde vajinal bakmaya gerek kalmadi karindan gozuktu direk sipa:) buyumus teyzeler 1 haftada 0.300 cmden 0.550cm olmus:)pirinc olmus kendisi:) kalbinin attiginida gorduk pit pit pittt yanip sonuodu:) Rabbim hepinize nasip etsin insaallah :) belirtiye gelince kizlar belirti aramayin bakin ben hamileym tik yok belirtisiz bi hamileyim gogus agrisi ve akinti haricinde hic bisi yok ztn miniminnak:) 1 ay sonra cagardi bi dahakine nasi dayanicm bilmiorm hayirlisi
Selam kızlaarr nasılsınız????
yaw ben hala bekliyorum kırmızıları sinirlerim benimde tepemde valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?