Anne olma hayalini Mart'a erteleyenler ....

iyiyim güldencim sen nasılsın.. bu ay hamiş olmamamının üzüntüsün atlattım çok şükür, inşallah önümüzdeki ay yada diğer aylarda olur, kafaya takmıcam, sen ne yaptın tatlım bebiş nasıl bi doğsun teyzeleri yicek yicekk..:))
birde şey sorcam ya benim adetim 3 gün sürüyor birde 4 . gün çok az geliyor.. ve bitiyor,, bu günlerin az sürmesinin acaba hamişliğe bi engeli varmı bazı arkadaşların 7-9 gün falan sürüyor...saçma bi soru oldu ama işte meraktanrn.:)))

bende süpriz yapmak istiyorum artık ya okurken gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuuuuuu utanmasam ağlıcaktım

üzülme tatlım...

günaydın mrb senin de sanırım 21 mart tı adet günün benimde öyle belirtin varmı ben hastalancak gibiyim

Tatlım akıntım var benim 2 gündür dün akşam baş ağrım vardı (benim standart geliyorum alarmımdır baş ağrısı) ama enteresan bi mide bulantım var...

kızlar orkide çiçeği nasıl çoğaltılıyor bilgisi olan varmı benim orkidemin köklerinde minik minik filizler olmaya başladı... onlardan mı çoğaltılıyor acaba???

kızlar orkide çiçeği nasıl çoğaltılıyor bilgisi olan varmı benim orkidemin köklerinde minik minik filizler olmaya başladı... onlardan mı çoğaltılıyor acaba???

selam canımmm günaydınnn nasılsınn. bende anlamıyorum orkıdeden valla filiz filan yok kuruyo benımkıler

arkadasim cok gecmis olsun oncelikle insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin

CANIM benim bacımın işi o:):) ama şimdi yanında musterisi varmıs. o gidince arıcak anlatcak ben de sana yazcam:):):)

benimde söylemesi ayıp gazım var çok ve şişkinlik

Biz bu ay korunduk canım dişlerimle ilgili küçük çaplı bi tedavim olduğu için ...

4-5 tane iğne oldum, ağrı kesici falan içtim offf hiç bu kadar kırmızı kart görmek istememiştim herhalde

kızlar benim kanama çoğalmaya başladı sankim içimde resmen boşluk hissediyorum sankim
aman ya söksün yani sökecekse şu 6 gün ömrümden ömür aldı gitti resmen yaaaaaaaaaa

ya kıslar elektrik gitti birden ( selamsız ayrılıverdim sizden kusura bakmayın.şimdide patron burda ara ara yazıcam.

biz bu ay korunduk canım dişlerimle ilgili küçük çaplı bi tedavim olduğu için ...

4-5 tane iğne oldum, ağrı kesici falan içtim offf hiç bu kadar kırmızı kart görmek istememiştim herhalde

bende istemiyorum şu kırmızıları allahım sen yardım et hepimize ama olcak gibiyim belirtilerim aynı çünkü
farklı bişey yok kasık ağrım vardı sadece hafiften bakalım ne olacakkkkk

kızlar benim kanama çoğalmaya başladı sankim içimde resmen boşluk hissediyorum sankim
aman ya söksün yani sökecekse şu 6 gün ömrümden ömür aldı gitti resmen yaaaaaaaaaa

neden bu kadar cok uzun surduku sokulmesiii farkli bisi yapmismiydin bu ay kur falan ama cozulmus yaaa simdi biraz rahatlamissindir

bende istemiyorum şu kırmızıları allahım sen yardım et hepimize ama olcak gibiyim belirtilerim aynı çünkü
farklı bişey yok kasık ağrım vardı sadece hafiften bakalım ne olacakkkkk

Allahım inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin ...
Bi dahaki ayda bana inşallahhhh :)

bende süpriz yapmak istiyorum artık ya okurken gözlerim dolduuuuuuuuuuuuuuuuuu utanmasam ağlıcaktım

ah kıyamam beluşumm.sakın ağlama tatlım ( herşeyin zamanı var.ben kese görünene kadar ve kalp atışı duyulana kadar emin değilim.Allah inşallah yardımcımız olur.

Allah senide bebeğinide korusun inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı kısmet etsin...

amin canımmm.inşallah hepiniz ve ben bebişlerimize kavuşuruz.dün gece hep dua ettim sizler için inanın.artık aile gibi bişi olduk burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…