anne olamayanların anneler günü

denef72

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
4.670
2
anneler günü yaklastıkca içimdeki hüzün artıyor.annem oldugu için binlerce şükür ediyorum.lütfen benim gibi senelerdir anne olmak için cabalayan arkadaslarımında anneler gününü kutlayalım.bizde anne olmaya adaylarız bizleri lütfen ihmal etmeyin.ufak bir söz bile bize yeter.sizden rica ediyorum etrafınızdaki ilerde anne olmak için cabalayan arkadaslarıma bir kadın olarak destek çıkın.gecmişte görümcemin oglu o zaman 8 yasındaydı annesine hediye alırken banada hediye alıp anneler günümü kutlamıstı. o zaman çok duygulanmıstım.cok aglamıstım .ilk bebegimide yeni kaybetmiştim.o gün dedimki bende bir kadınım ve benimde anneler gününü kutlamaya hakkım var.sizce de öle degilmi arkadaslarım...senağlamasenağlama

:eek:ya ablalarım benım böyle canınızı sıkmayın herseyde bır hayır vardır karamsarlıga düsmeyın inşallah bırgun olur hep böyle sızler ıcın dua edıyorum lutfen sabır bılıyorum demesı kolay ama sabırsız olmaz sızler herseyın en güzelıne layıksınız inşallah olur sızlerı cok sevıyorum .a.s.:1hug:

canım ablam kötü oldum ya ama unutmaki hersey bizler için nasip olursa birbucuk ay sonra yuva kurucam.ve bende nişanlımda tam bir bebek hastasıyız. ama sununda herzaman farkındayız rabbim ne eylerse güzel eyler,yani verecek olanda o alacak olanda o herseye sükretmek zorundayız.sen cok samimi sıcak yazmıssın duygularını inan bi anda senin yerine kendimi koydum. belki seninle aramızda cok az yas farkı var belkide aynıyız bilemiyorum ama cok içtenliğimle bütün samimiyetimle ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN.. DİLERİM RABBİM TEZ ZAMANDA BEBEĞİNİ KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER..ANNE SÖZCÜĞÜ KULAKLARINDA YANKILANIR.SEVGİYLE KAL ABLACIM.

anne olan,kendini anne olmaya hazırlayan,anne olamak isteyen ama olamayan herkesindir anneler günü..ben hala anne olamayan bir sürü arkadaşımın ve benden büyük ablalarımın bu özel günlerini kutlarım...

canım ablam kötü oldum ya ama unutmaki hersey bizler için nasip olursa birbucuk ay sonra yuva kurucam.ve bende nişanlımda tam bir bebek hastasıyız. ama sununda herzaman farkındayız rabbim ne eylerse güzel eyler,yani verecek olanda o alacak olanda o herseye sükretmek zorundayız.sen cok samimi sıcak yazmıssın duygularını inan bi anda senin yerine kendimi koydum. belki seninle aramızda cok az yas farkı var belkide aynıyız bilemiyorum ama cok içtenliğimle bütün samimiyetimle ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN.. DİLERİM RABBİM TEZ ZAMANDA BEBEĞİNİ KUCAGINA ALMAYI NASİP EDER..ANNE SÖZCÜĞÜ KULAKLARINDA YANKILANIR.SEVGİYLE KAL ABLACIM.
şimdiden mutluluklar diliyorum.allah mesut etsin canım.yazdıkları için çok duygulandım ve agladım tesekkür ederim.allah senin kucagını bos bırakmasın.anneler günümü kutladıgın için sagolasın.bende seni çok öpüyorum.Şeniz

anneler günü yaklastıkca içimdeki hüzün artıyor.annem oldugu için binlerce şükür ediyorum.lütfen benim gibi senelerdir anne olmak için cabalayan arkadaslarımında anneler gününü kutlayalım.bizde anne olmaya adaylarız bizleri lütfen ihmal etmeyin.ufak bir söz bile bize yeter.sizden rica ediyorum etrafınızdaki ilerde anne olmak için cabalayan arkadaslarıma bir kadın olarak destek çıkın.gecmişte görümcemin oglu o zaman 8 yasındaydı annesine hediye alırken banada hediye alıp anneler günümü kutlamıstı. o zaman çok duygulanmıstım.cok aglamıstım .ilk bebegimide yeni kaybetmiştim.o gün dedimki bende bir kadınım ve benimde anneler gününü kutlamaya hakkım var.sizce de öle degilmi arkadaslarım...senağlamasenağlama
anneler günün kutlu olsun cnm
unutmaki birgün anneler gününü kutlayan biz değil meleğin olucak
o zaman bizi sallamıcaksın bile çünkü en değerli varlığın dizinin dibinde olucak
burda anne olmak isteyen herkesin anneler gününü kutluyorum
kızlar hiç karamsar olmayın Allah çok büyük bizim de kucağımız dolacak
bizimde anneler günümüzü evladımız meleğimiz kutlayacak
bu kadar bilinçli ve istekli anne adaylarının hepsi anne olucak ben inanıyorum

benim halamın çocuğu yok fakat ne onun anneler gününü ne de eniştemin babalar gününü unuturum:asigim:
o da zaten hep bizi çocuğu gibi gördü
çocuğu olsada olmasada her kadın bir annedir çünkü içinde bu duyguyu taşır hep
bebek istese de istemese de bu bir içgüdü mutlaka her kadının içinde var
bu yüzden bütün kadınların anneler günü şimdiden kutlu olsuna.s.

bu kadar üzme canım kendini allah hayırlısını versin :teselli:

üzme kendini bende bu aralar çok buruğum canım.:çok üzgünüm:
anneler günü geliyor annem yok bana anne diyecek çocuğum yok.senağlamabunada şükürler olsun.herşeyde bir hayır vardır.
inşallah günün birinde bizlerinde tüm isteyenlerinde bebekleri olur.o zaman daha coşkuyla kutlarız.

bende; tüm annesi olanın,olmayanın çoçuğu olup olmayanın herkezin anneler gününü kutlarım:1hug:

canımmm benmmm anneler gününü tüm sevgi dolu kalbimle kutluyorum. rabbim sana hayırlı evlat verir inş!
her kadın annedir ve tüm kadınların anneler gününü kutluyorummm!

Bu konuyu açıp daha önce hiç aklıma gelmeyen bir konuda dikkatimizi çektiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım sana..
Meseleyi hiç bu açıdan düşünmemiştim..CADIARZU
İnşaallah bir dahaki annele gününde bıcır bıcır konuşan,eteğini çekiştiren,gamzeli,dünya tatlısı mis kokulu bir yavrun olur..:emir_bebek:.Çok yürekten dua ediyorum sana,inan arkadaşım..

Arkadaşım bence hepimizden çok senin ve senin gibi anne olmak için hayatını buna adayan kadınların hakkı anneler günü. Siz içinizde anneliği o kadar benimsemiş ve o kadar çok istemişsiniz ki en kısa zamanda inşallah Allah ım dualarınızı duyar ve size yavrunuzu bağışlar.
ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN...

çocuklarını sokağa atan kadınların anneler gününü kutlamaktansa annelik özlemiyle yanıp tutuşan anne olmaya hasret kadınların anneler gününü kutlamak daha mantıklı şimdiden anneler günün kutlu olsun cnmmmmm

beni de kalbimden ağlattın. sonuçta kadın değilmiyiz. sizde anne olmak için çabalayan, anne olmak için fedakarlık gösteren biri değilmisiniz. bu çaba bile yeter anneler gününüzü kutlamaya. anneler günününz kutlu olsun. bir daha ki seneye yavrunuzun kutlaması dileğiyle

canım ya yarama parmak bastın inan.bende öğrencilerimi öpüp kokluyorum senağlama

canım ne mutlu sanaki en azından anneler gününü kutlayacağın bir annen var.... inan bu her şeye değer.. sende elbet bir gün anne olucaksın o yüzden sakın üzülme.. sadece annen yanında diye mutluluk çığlıkları at... çok şanslısın bunuda unutmaaa...
tüm kadınlar kulubunün genç yaşlı hepsinin anneler gününü kutluyorummm...

Bütün annelerin anne adaylarının ve anne olmak iseyipte olamayanların anneler günü kutlu olsun...

canım ne mutlu sanaki en azından anneler gününü kutlayacağın bir annen var.... inan bu her şeye değer.. sende elbet bir gün anne olucaksın o yüzden sakın üzülme.. sadece annen yanında diye mutluluk çığlıkları at... çok şanslısın bunuda unutmaaa...
tüm kadınlar kulubunün genç yaşlı hepsinin anneler gününü kutluyorummm...

evet canım çok haklısın.ben her zaman annemin kıymetini bilirim. annem benim baş tacımdır.ona asla kıyamam.o benim bi tanem...güzel duyguların için tesekkür ederim.annesini kaybetmiş arkadaslarımada sabırlar diliyorum.

beni de kalbimden ağlattın. sonuçta kadın değilmiyiz. sizde anne olmak için çabalayan, anne olmak için fedakarlık gösteren biri değilmisiniz. bu çaba bile yeter anneler gününüzü kutlamaya. anneler günününz kutlu olsun. bir daha ki seneye yavrunuzun kutlaması dileğiyle

insallah canım.artık dayanılacak gibi degil.bizlerde yavrularımız olsun istiyoruz.allahım umarım bizleride güldürür.

çocuklarını sokağa atan kadınların anneler gününü kutlamaktansa annelik özlemiyle yanıp tutuşan anne olmaya hasret kadınların anneler gününü kutlamak daha mantıklı şimdiden anneler günün kutlu olsun cnmmmmm
haklısın canım.bizler senelerce bütün acılara katlanıp çocugumuz olsun diye ugrasıyoruz.bulanlarda tabi kolay buldukları için sokaga atıyorlar.yazık ya nasıl kıyabiliyorlar.allah onları bildigi gibi yapsın....:eek:klava:daha çok kızacamda...:eek:klava: o meleklerin günahını öbür dünyada çekecekler..

X