Anne olamamanın acısı

Nekadar zamandır deniyorsunuz, belirlenmiş herhangi bir sebebi varmıydı gebelik oluşmamasının.

Nekadar zamandır deniyorsunuz, belirlenmiş herhangi bir sebebi varmıydı gebelik oluşmamasının.
4 senelik evliyim.
1 düsügüm var bir başarısız aşılama birde kimyasal gebelik düşükler den sonra arastirildi kanda pıhtılaşma çıktı
Daha önce eşimin sperm hareketi yoktu o varikosel ameliyatı falan oldu bir süre sonra düzeldi onunki gene olmayınca gebelik, rahim filmi çekildim tüp lerde yapışıklık ve hidrosaklpinks çıktı
Tüp bebeğe karar verdik oda tutmazsa
Tüp açma ameliyatı olacağım

Teşekkürler, 2019 siz şans getirsin.

moral çok önemli aynı süreçten geçiyorum moralinizi yüksek tutun lütfen ve mümkünse ciddi anlamda sizi anlayacak bir psikologdan yardım alın lütfen yoksa inanın insan kendini bitiriyor

moral çok önemli aynı süreçten geçiyorum moralinizi yüksek tutun lütfen ve mümkünse ciddi anlamda sizi anlayacak bir psikologdan yardım alın lütfen yoksa inanın insan kendini bitiriyor
zor bir dönem bencede yardım al bebeğinin olacağına inan ben inandım oldu şimdi ikinciyi düşünüyorum kendi kendine moral ver inanmak çok önemli

İnşAllah sizde kavuşursunuz yavrunuza
Moral önemli elbette
Düşüneceğim psikolog fikrinizi teşekkürler

Sana tek birşey demek istiyorum. Daha 18 yaşındaydım kistlerim vardı aylarca adet olamaz ağlardım doktora gittim ve net bir şekilde çocuğumun olmayacağını söyledi. O yasta çok ağır bir yüktü. Yıllarca Doğum kontrol hapları kortizonlu ilaçlar kullandım tamı tamına 38 kilo aldım. 27 yaşına geldiğimde Ümit’lerim tükenmişti bende bitmiştim. Saçlarım döküldü erkek gibi her yerimde tüyler hatta kıllar çıkardım. Soğan kürü deneyelim dedi annem hiç oralı olmadım. Aylarca bıkmadan hazırladı kullandım aradan zaman geçti doktora gittiğimde kistlerim yok olmustı. Ama hormonlarım hala kötü durumdaydı. Evlenirken Eşime anlattım durumu. İlk yıl düşünmedik zaten olmazdı. Yaklaşık 3 ay gibi bir süredir nasılsa olmaz diye korunmaktan vazgeçtik. Geçen ay sıradan bir kontrole gittim değerlerim normale döndü ve çok çokları taze hamileyim. Sakın ümidini kesme

CANIM BENİMM
şuan öyle doluyum ki benim düşüncelerime tercüman oldun..Ne zormuş meğerse tam 11 yıl oldu hala bir umutla bebeğim olur mu diye düşünüyorum...dua ediyorum...çabalıyorum ...Sabrediyorum ...ama şu an içim kor gibi yanıyo neden mi 4 ay önce kaynım evlendi yurtdışında ve eşi hamile ben şimdi öğrendim sosyal medyadan bu kadar ağır geleceği aklıma gelmezdi...Elim ayağım buz kesti titriyorum resmen...Bu eltimin çocuğu olmasını istemediğim için mi tabi ki hayır asla Rabbim isteyen dileyene versin ama değişik bi duygu kıskançlık değil istememezlik değil bencillik değil bambaşka bi duygu ve en kötüsü eşim duyacak eninde sonunda nasıl karşılayacak(çocuğum eşimin sağlık probleminden dolayı olmuyo)...offff offf ben hiçbişeyi bu kadar istemedim ya rabbim senden ve benim isyteyen dileyen herkese nasip et hayırlı ve sağlıklı olanı..Yani kısacası bizi bizden başka kimse anlamaz canım hiç kimse....Rabbim gönlümüzdekini kucağımıza verir inşallah

Rabbim nasip ederde olur inşallah.
Seni çok iyi anlıyorum bizde aynı durumdayız.
Geçen ay aynı ayda evlendiğim kuzenim doğum yaptı. Eşim görmek bile istemedi.
Eşimin bu yaz evlenen kuzenlerinin eşlerinin hamile haberlerini aldık. Annem Kayınvalidem bi ortamda çocuk severken veya birinin çocuğundan bahsederken içimiz gidiyor. Eşim çok üzülüyor. Bana geçen dedi ki yarın bi gün senin kardeşlerin benim kardeşim evlenip de çocukları olduğunda annemler babamlar onları severken ben nasıl dayanıcam
içim parçalandı bu acıyı birde m.tese ameliyatından cıktığında ağlayarak olumsuz dimi dediğinde hissetmiştim.
Yinede canı sağolsun rabbim bize sağlık versin. Sevgimiz daim olsun.
Bizim için hayırlıysa evladımız da olur inşallah.

EVET ELLERİM UYUŞUYO VE BİZ KAYINVALİDELERLE KONUŞMUYORUZ.. AYNI BİNADAYIZ...YARIN BİRGÜN GELCEKLER ALIŞVERİŞLER BAŞLAYACAK ALLAHIM BİLMİYORUM DÜŞÜNEMİYORUM BİLE MİCROTESEDE BİZİMDE ÇIKMADI ŞİMDİ C.PERU DA TEDAVİDE AMA ÇIKIŞ YOK YAŞ GELMİŞ 35 E DÜŞÜNDÜKÇE DİZLERİM TUTMUYO EŞİME NE DERİM NASIL DERİM BİLMİYORUM.. DUYMASINI İSTEMİYORUM KAHROLUR

Seni çok iyi anlıyorum.
Ama düşününce de ne yapalım ki mantık kabul ediyor kalp kabul etmiyor.
Allah Kuran da kimine kız kime erkek veririm. Kimine tek kimine çift veririm.
Kimine hiç vermem demiş. Biz dualarımızı gerekli tedavilerimizi olalım eğer ki evlat bizim için hayırlıysa Allah nasip eder.
Tevekkülü çoğaltmak lazım. Bugünümüze sağlığımıza şükretmek lazım.
Belki evini taşımalısın oradan. Ailelerden biraz uzakta oturmak yeni ev yeni ortam değişiklik iyidir.
Eşlerimizde alışacak sen söylemesen illa biri söyleyecek. Metanetli olmak lazım. üzülme nolur

Bu Dr larin çocugun olmaz demelerini anlamıyorum gerçekten insanların umutlarıyla nasılda oynuyorlar
Rabbim evladını sana bağışlasın

EVET ÇOK HAKLISIN
İnsan bi yerden sonra mantıklı düşünemiyor ama biz evden ayrılırsak farklı bir konum yaratılacak kıskandı çekemedi de ondan gittiler felan amannnn bazen de boşver herşeyi uzaklaş insanlardan Allah'a yaklaş diyorum en iyi seni o anlar muhakkak ki tek gerçek o ona sığın diyorum Rabbim hakkımızda hayırlsını nasip etsin..Sağolasın canım Allah razı olsun konuşmak biraz olsun rahatlattı

Allah'ım sabrını artırsın
Ne zor bilirim bu duyguyu
Sen uğraş didin çabala
Yeni evlenen birinin hamilelik haberini alan
Gerçekten çok yıkıcı oluyor
Kıskançlıktan değil ,bencillikten değil yaşadığimiz duygu bizim yıllarca hayalini kurduğumuza başkalarının kavuşmuş olmasinin verdiği iç burukluğu
Daha ne desem bilemedim ben 4 sene dayanamıyorum
Sen neler çekmişsindir canım benimm
İnşAllah rabbim kucaklarimizi boş bırakmaz
Sabrimizin karşılığını alırız inşAllah

O kadar iyi anlıyorum ki
Ama işte yalnız değiliz ben varım sen varsın biz varız
Allah dayanamayacağımız acı vermezmiş
Veriyorsa da bi şekilde günahlarımıza kefaret olur inş
HepimiZe dua ediyorum
İnş en kısa zamanda burdan peş peşe hamilelik haberleri veririZ

Ahhh ahh ayni seyleri yaşıyoruz.hamile haberi aldigimda sanki uzuntum kendim icin oluyor cok degisik bi duygu kendimi eksik gibi hissediyorim.ve hep yok yok benim hic olmicak diyorum.artik hayal bile kuramiyorim.nereye gitsem herkes ya hamile ya kucaklari elleri dolu.hatta cifter cifter .o yuzden kendimi cok yalniz hissediyorum.

Merhaba kızlar
Dün aldığım haberle(eltimin hamile olduğunu) nasıl yıkıldığımı söylemiştim.Arkadaşımı aradım ağladım hıçkıra hıçkıra o da benimle aynı durumda onunda 12 senedir olmuyo çocuğu...nerelere alışmadık ki buna da alışırız dedi...rabbim hayırlısını versin bir de eşin başkasından duyarsa kötü olur sen uygun dille söyle dedi ..söyledim eşime ilk önce Allah hayırlsısyla kucağına almak nasip etsin dedi sonra da ben gdiyorum çok daraldım dedi çıktı gitti aradım açmadı neyse gece 12 gibi geldi hadi giyin yürüyelim dedi.her taraf bembeyaz karla kaplı yürüdük konuştuk konuştukkk mantıklı olmaya çalıştık..Bunları acı da olsa yaşayacaktık önemli olan birbirimize olan saygımız sevgimizdi ve sağlığımızdı...Sabah aradım hala sesinde burukluk var biliyorum söylemeseydim mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…