- 27 Ekim 2010
- 156
- 238
- 303
Mrb kızlar yazdıklarınızı okuyunca bende yazayım dedim sizleri çok iyi anlıyorum çok zor bir durum ama Kurban olduğum zamanı gelince veriyor bende 5 yıllık evliyim ilk sene düşünmediķ sonra 8 ay sonra yumurtlama takibiyle gebelik elde ettik ama 7 haftalıkken kaybettim sonra tekrar tedavi tekrar tedavi iki kere aşılama olmadı tabiki herkes soruyor herkes acıyan gözlerle bakıyor insana.eltimin bebeği oldu gorumcemin oldu ben onları sevince bana bakışları bile acıyarak geliyordu bana ya neyse aslında çok uzun çok şeyler varda yazamıyorum neyse kızlar ilk tüp bebek denememde hamile kaldım ve şuan oğlum üç aylık oldu çok şükür inanın sizler için hergun dua ediyorum kurban olduğum sizlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin lütfen kimseleri kafaniza takmayın yalnız şunu söylemeden bitirmiyeyim ilk anneler günü hepimiz kayinvalidemdeyiz görümcem sonunda sende anne oldun diyince eşimde görümceme abla sanki sen çok genç yaşta anne oldu diyince çok mutlu oldum buarada görumcem 40ndan sonra anne oldu dualarım sizinle...
Benide en çok üzen şeylerden biridir acıyarak bakmaları..
sen kimsin ki acıyorsun bana , ALLAH acısın.
ama olur mu hiç onda var bende yok o benden üstün görüyor kendini. benimde eltilerim benden sonra evlendi ikisininde çocuğu var benim yok hatta birinin çocuğu yenge sizin çocuğunuz olmuyor mu dedi herkesin içinde öyle zoruma gitti ki ama susmadım ağlamadım eee normaldir 3 yaşındaki çocuk evde ne konuşulursa dışarda onu konuşur dedim. ama umurlarında olmadı bile hala çocukla hava atıyorlar bana. ALLAH görüyor neyseki o yeter bana.
ben 3 denemeden sonra çok yıprandım hemoroit sahibi oldum hormonlar iğneler yüzünden bağırsaklarım artık hiç çalışmıyor balon gibi şiştim aldığım kilolar cabası.. manevi yönden çöktüm maddi yöne hiç girmeyim.
o yüzden bir süre tedavi düşünmüyorum RABBİMİN hazinesi bol inşallah bizede anne olmayı nasip eder..
Bu arada Rabbim oğlunu saana bağışlasın sağlıkla huzurla inşallah..