Anne olamamak....

Yok gebelik kayiplarim dan sonra test yapıldı
Allah büyüktür belki bu sefer gebelik olursa iğneye başlarsanız kavuşursunuz bebişinize rabbim yar ve yardımcımız olsun bende kullanmadım hiç benimkiler hep 5 haftayı bitirdikten sonra düşüyordu güzel bir doktora gözüküp öyle gebelik düşünücem

Ben epey uzak dursam da uzaktan uzağa söylentiler yetiyor. Sen o kadar isterken ilk denemelerde hamile kalanlar sana uzaylı gibi geliyor. Takdir Allah ın vardır bir hayır demek ferahlatıyor. Son günlerde epey üzüldüm acı hissisleşir ya bir süre sonra öyle mi oluyorum ne bomboş hissediyorum heves heyecan vs kalmadı yorgunum. Umutsuz değilim hamdolsun halimize. Yalnız olmadığını anlaşıldığını bilmek de iyi geliyor sağolun. İnşaallah hakkımızda hayırlısı olur.

Bende kalp kırıklığı ve üzüntü baki. Hakkımızda hayırlısı..

Transferinizin sonucu ne oldu acaba? Nasılsınız?

Maalesef tutmadi negatif oldu sonucum
Tesadüfen denk geldim, çok üzüldüm sizin adınıza ama hayırlısı buymuş, her şey Allahtan…

Bu arada eğer yaşınız doğruysa aynı yaştayız, ben de 33 yaşındayım hatta bu sene 34 olucam, 2.5 senedir istiyorum, siz bana göre çok erken evlenmişsiniz, benden daha uzun süre beklediğiniz için belki daha çok üzülüyorsunuz ama nolur üzülmeyin
Hala gençsiniz, bizim yaşımızda olup daha bekar olan bir sürü arkadaşım var, hatta benden küçük bekar olup menopoza girmeye yaklaşan arkadaşım da var, inanın en azından biz anne olmak için şansımızı deneyebiliyoruz, o daha ağır bir imtihan, bu günlerimize çok şükür

Ben aslında şu an 8 haftalık hamileyim ama boynum bükük kürtaj olmayı bekliyorum, hep diyordum “Allahım bir kere bile hamile kalamadım, kimyasal bile olmadı, hiçbir zaman olmayacak mı” diye, sonra noldu aşılama ile hamile kaldım ama bebeğimin kalp atışı yok, ağla ağla mahvoldum günlerdir , bazı şeyler dua yerine geçiyor, insan dediklerine de dikkat etmeli, hamile kaldım ama sonucu yok işte Allahım affetsin beni

İnşallah tez vakitte hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara sahip oluruz, Rabbim bizim de evlerimizi şenlendirsin

Maalesef tutmadi negatif oldu sonucum
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Üzülmeyin diyemem çünkü biliyorum kendimden çare bulamadım üzülmemeye sabretmek de zor. Allah a dayanın sığının. Takdir onun... Bugün bende üzgünüm bir türlü tedaviye başlayamıyoruz sürekli birşey çıkıyor. İçim ağlıyor. Hayırlısı daima

Üzülmeyin lütfen,anneme sekiz yıl çocuğun olmayacak demiş kaç tane doktor gezdiyse,sonra en büyük abimi evlat edinmişler ve kafasından artık “ben anne olamayacağım” düşüncesi gitmiş en büyük abim aldıklarında 3 aylıkmış ondan 2 sene sonra küçük abim,küçük abimden 5 sene sonra da ben dünyaya gelmişim sevgili kadınlar,kız kardeşlerim,canlarım yurtlarda sizin evlat beklediğiniz gibi anne,baba bekleyen çocuklar var onlara yuva olun Rabbim mükâfatını Çifter Çifter verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…