Anne olamamak....

Anladım canım inşallah olur 45-50 yaşında hamile kalanları gördüm tüp bebek merkezlerinde neler var neler.. hayırlısı olsun stres ve üzüntü bedenin en büyük zehiri zaten..

Hangi genlerinizde pıhtılaşma var acaba bende de pıhtılaşma var ama iğne hiç kullanmadım gebelik kayıplarım var

Amin canim amin ..Allah razı olsun inşallah sizdende yazdıklarınız için ama inanın bazen tukeniyorum saatlerce agladigim insanların içine cikmadigim oluyor

Kıyamam size sizin anlattıklarınızin bana o kadar tanıdık duygular ki ,

İnşallah hayırlısı ile evlat nasip eder rabbim size belki faydası olur ismi azam duasını yapın bu duayı yapan çogu kişinin duası kısa sürede kabul olmuş belki içinizdeki hasretin bitmesine de vesile olur Allahtan ümit kesilmez eger detaylı isterseniz özelden msj atın duanın yapılışını anlatıyım size

Canım benim Allah razı olsun inşallah rabbim seninde o güzel kalbine göre tez vakitte hayırlı saglikli bir evlat nasip eder o kadar iyi anliyorum ki senin ne yaşadığını insanlar çok acımasız nereden vuracaklarini çok iyi biliyorlar en yakinindan en yakin arkadaslarin vuruyor zaten ben o hatayı yaptim bak simdi nelerle uğraşıyorum hiç takma vurdum duymaz ol inan bir çoğuda cocuksuz olanlari kıskanıyor emin ol sağlık herseyden önemliymiş bunu anladım rabbim vaktini saatini biliyor yeterki ol desin stres yapma olurmu ağzı olan konuşuyor boşver takılma

Hangi genlerinizde pıhtılaşma var acaba bende de pıhtılaşma var ama iğne hiç kullanmadım gebelik kayıplarım var
3 gende var FV G1691A Leiden ve MTHFR A1298C digeride 4G 5G bana 9 boyunca günlük 2 doz göbekten iğne ve Corasprin kullanman gerekiyor demişti ama son bebek kaybından sonra da hamilelik yaşamadım sizin Hangi genlerinizde var

Benim de mthfr A1298C heterozigot diğeri de 4g 5g ama iğneye gerek yok diyorlar sürekli

Ben hiç kalp atışı duymadım 4" kaybım var

Kızımın hamileliğin de hastanede yatmam gerekti bir arkadaş 17 yıldan sonra kendi kendine gebe kalmisti 33 34 yaşında idi

Benim de mthfr A1298C heterozigot diğeri de 4g 5g ama iğneye gerek yok diyorlar sürekli
Perinatologa gittinizmi k.dogm dr çok bilgi sahibi değiller bu konuda gitmediyseniz mutlaka bir Perinatolog ya da riskli gebelik dr ile görüşün size uygun tedaviyi onerirler

Sonuçlarımız hemen hemen ayni ama neden bir tedavi vermemisler gerçi benim de daha önce 8 haftalık 11 haftalık gebelik kayiplarim oldugunda da sağlıksız gebelik demislerdi 14 haftalık gebelik kaybından sonra genetik istediler pıhtılaşma olduğu öyle öğrendik ben tüp bebek tedavisi için gittiğim Dr istemisti pıhtılaşma testini

Kızımın hamileliğin de hastanede yatmam gerekti bir arkadaş 17 yıldan sonra kendi kendine gebe kalmisti 33 34 yaşında idi
Allah hayırlı etsin sağlıkla büyütsün herşeyin zamanı var buna inaniyorum ben hayatımda çok şey değişti bazı planlarım vardı çok şükür nasip oldu herşey tek tek sırayla oluyor

Perinatologa gittinizmi k.dogm dr çok bilgi sahibi değiller bu konuda gitmediyseniz mutlaka bir Perinatolog ya da riskli gebelik dr ile görüşün size uygun tedaviyi onerirler
Bende öyle yapıcam çünkü şu ana kadar gittiğim doktorların hiç biri iğne tedavisi önermedi şansımı denemek istiyorum

Umarum bir gün bizde anne olabiliriz rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

İğne kullandınız mı peki bu gebelik kayıplarında

Sizi çok iyi anlıyorum bende aynı durumda, üzüntüdeyim size sımsıkı sarılmak isterdim..

İnanın şuan bayramı düşünüyorum kara kara.. insanlara cevap yetiştirmekten yoruldum. Çok istediğim bir şeyi sırf insanlara laf anlatmak zorunda kalmamak için şuan çocuk düşünmüyoruz diyerek geçiştirmeye çalışıyorum sürekli.. İnsanlar o kadar insafsız ki. Bunu en yakınlarım yapıyor üstelik.

Allah tez zamanda dileyen herkese sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin

Rabbim tez zamanda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…