• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anne olabilmek için kilo vermek zorunda olanlar

pembiq

içimdeki mucize'm...
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
8.899
0
106
Diğer
kızlar selam.. ben 2,5 senelik evliyim ve evlendikten sonra yaklaşık 28 kilo aldım sonra pkos olduğunu öğrendim.. ne zamandır çocuk sahibi olmayı istiyorduk ve bunun için acilen kilo vermek zorundayım.. ben şimdi bunun çabasına giriştim. gerçi bu kiloyla da hamile kalırsam ne yaparım onu da bilmiyorum. var mı aranızda benim gibi olan ???

ben ben ben gerçi benim pkom fln çıkmadı ama anne olabilmem için vermem gerekiyo baya bi

ben ben ben gerçi benim pkom fln çıkmadı ama anne olabilmem için vermem gerekiyo baya bi

Allah yardımcımız olsun :))
peki suan bebek için bişey yapıyıo musun cnm yoksa tamamen zayıfladıktan sonra mı yapıcaksın

Allah yardımcımız olsun :))
peki suan bebek için bişey yapıyıo musun cnm yoksa tamamen zayıfladıktan sonra mı yapıcaksın

zayıfladıktan sonra inş ztn doğumdada alıcam baya ermem lazım hem kendim içinde yani :59:
seneye düşünüyorum ben bebişi bu zamanlar anca zayıflarım :27:

zayıfladıktan sonra inş ztn doğumdada alıcam baya ermem lazım hem kendim içinde yani :59:
seneye düşünüyorum ben bebişi bu zamanlar anca zayıflarım :27:

anladım cnm ben de bir yandan kilo vermeye çalışıyorum bir yandan bebek yapmaya :)) ama kilo vermeden tutmıycak sanırım, gerçi hayırlısı da bu diye düşünüyorum.. en azından 75 kiloya düşsem çok iyi olacak:61:

Geçmiş olsun arkadaşım,pko ne bilmiyorum ama aydınlatırsan sevinirim...bende bebiş düşünüyorum
zorunlu değil ama görsel olarak kendimi iyi hissetmek için vermem lazım,zaten yuvarlak olucağız :)):49:
hayırlısı herkez için...

Geçmiş olsun arkadaşım,pko ne bilmiyorum ama aydınlatırsan sevinirim...bende bebiş düşünüyorum
zorunlu değil ama görsel olarak kendimi iyi hissetmek için vermem lazım,zaten yuvarlak olucağız :)):49:
hayırlısı herkez için...

"Polikistik over sendromu yumurtlama olmaması ve buna bağlı olarak ortaya çıkan genellikle gecikmeler şeklinde adet düzensizliği, tüylenme, kilo alma, gebe kalamama veya “zor” gebe kalma ve çok çeşitli başka belirtilerle seyredebilen bir durumdur.

Normalde adet döngüsünün ilk gününden itibaren olgunlaşmaya başlayan yumurta hücresini barındıran içi sıvı dolu kesecik, yani folikül, çeşitli nedenlerle gelişememekte ve gelişimin yarıda kalması, her defasında yumurtalıklardan birinde milimetrik boyutlarda bir kistin oluşmasıyla sonuçlanmaktadır."
-alıntı-

canım maalesef böyle bir rahatsızlık işte.. genelde hastanın kilo vermesiyle düzeliyo ama dediğin gibi sadece bu deil görsel olarak da zayıflamak lazım.. yani şuan pko ya rağmen hamile kalsam da bu kiloyla çok zor olur

ozmn cnm önce sağlık diyorum ve zayıflamanı öneriyorum
hem sana hem bebişine yazık
sonra gönül rahatlığıyla yaşa hamileliğini
Allah şifa versin cnm,hiç vakit kaybetme bence
verebildiğin sana kar kalır cnm..

ozmn cnm önce sağlık diyorum ve zayıflamanı öneriyorum
hem sana hem bebişine yazık
sonra gönül rahatlığıyla yaşa hamileliğini
Allah şifa versin cnm,hiç vakit kaybetme bence
verebildiğin sana kar kalır cnm..

evt cnm işte bu yüzden başladım büyük bir kararlılıkla Allah utandırmasın.. ama şu bi kaç gün araya reglim girdi hiç dikkat edemedim.. yarından itibaren tekrar dikkat edicem

hadi bakalım hayırlısı...
bende akşam 8,30 da yerdim yemek şimdi
5,30 da bırakıyorum yemek yemeyi :))

hadi bakalım hayırlısı...
bende akşam 8,30 da yerdim yemek şimdi
5,30 da bırakıyorum yemek yemeyi :))

ayy 5,30 da çok erken deil mii ya:1:
şuan kaç kilosun? bebek ne zaman düşünüyosun yani bunun için hedeflediğin bir kilo var mı?

Arkadaşlar hamile kalmadan önce ki zayıflama deneyimleriniz, hamile kalmak istemeyen sadece zayıflamak isteyen arkadaşlarımıza göre bir değişiklik göstermemesi gerekiyor diye düşünüyorum, sizin amacınız hedef kilonuza ulaştığınızda bebek dünyaya getirmek ama o zamana dek tek amacınız zayıflamak... bu yüzden ayrı bir konuya gerek yok, mevcut konumuzdan devam etmenizi rica edeceğim..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani.html

Ayrıca bulunduğumuz bölümde yeni konu açmak zaten mümkün değildir lütfen konu açmadan önce hangi bölümde olursak olalım "bölüm açıklaması" kısmını lütfen okuyalım...

işte kendime göre bir başlık buldum ben de bebeğim olsun istiyorum pko var klomen kullandım ama olmadı 3 ay daha kullanma hakkım var ama ben dedim ki ya zayıflamadan olmayacak herhalde o yüzden kendime 3 ya verdim bu 3 ayda biraz kilo versem (ayda 6 kilodan 3 ayda 18 kilo hiçde fena olmaz hani) ondan sonra zaten çoğunda düzeliyormuş pko aşılama bile yaptırsam tutmazsa bile kendimi suçlu hissetmem yine de değil mi neyse hepimize başarılar ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ALLAHIM amın:emir_bebek:

Back
X