- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
Insallah Rabbim yüzüne gülsün.Temizlik bakıcı bulaşık vs hepsine başvuru yorum
Amin Rabbim kuvvet versin banaInsallah Rabbim yüzüne gülsün.
Tabiki kuzum gazete internet iskur her yerde arıyorum sağol bi tanem iyi dileklerin içinAllah yardimcin olsun. İnternetten online is başvurularını da değerlendiriyor musun birkaç tane is bulma sitesi var güzel ismini vermeyeyim şimdi netten yazıp bakabilirsin inşallah is bulup hayatını düzene koyarsin oglunla
Ogretmenimiz duygusal bakımdan çok yardımcı rehber hocalarımız da sağolsunlarDurumunuzu kaymakamlığa ve belediyeye bildirin size yardımcı olabileceklerini düşünüyorum. Ayrıca çocuğunuzun anaokuluna gittiğini söylemiştiniz oraya da durumunuzu anlatın, kurum müdürü de bilsin. Şimdi devlet bu durumda olan kadın ve cocuklara daha çok sahip çıkıyor. İnanıyorum ki karşınıza iyi yürekli birisi çıkacaktır. Cocugunuzdan sakın vazgeçmeyin. Bir anne için evlat demek herşey demektir. Bizim de bir öğrencimiz ve ailesi sağlık sorunlarindan dolayı çok sıkıntı yaşıyorlardı. Öğretmen arkadaşlar olarak bir araya gelip birlik olduk artık hem dershaneye ücretsiz gidiyor hem de okul olarak aylık sabit bir yardım yapılıyor. Kim bilir size bir iş imkanı da sunabilirler.
Iş bulamadım bide sağlık sorunum var (damar patlarsa her an ölebilirim) eski eşim de kadında umurumda değil tek derdim oğlumun üzülmemesiay ne gıcık insanlara denk gelmişsiniz, Allah kurtarmış resmen. babanneye giderken oradan getirdiği eski kıyafet neyse onu giydirin oğlunuza bence, oyuncak falan da vermeyin; malum iletişim döneminde annecim oyuncağınla evimizde oyna orada da oradaki oyuncağınla oynarsın deyin. Allahından bulsunlar, moralinizi bozmayın güzel günler sizi bekliyor bence, bi işe girip kendinize bakın, ne güzel evladınız sağlıklı siz sağlıklısınız yukarda da Allah var.
Şu andaki çabanız çok kıymetli emin olun. Biraz Sabredin. oğlunuzla el ele çok güçlü olduğunuz güneşli günler de gelecek.Gondermem vermem eski eşim çocuğu alacam senden ama sen kendin yalvaracaksin al diye dedi
Rabbim oğlumu benden ayırmasın
Şu andaki çabanız çok kıymetli emin olun. Biraz Sabredin. oğlunuzla el ele çok güçlü olduğunuz güneşli günler de gelecek.
Zamanında beni de kendi ailem çok yalnız bıraktı boşanma değil, geçim sıkıntısı sebebiyle. Eşim çalışamadı 4 sene. Bebeğimle Aylık 800 tl ye iş bulunca karnımızı doyuracak kadar rahatlamıştım. Onlarsa çemkiriyorlardı, bu çocuğu doğurdun, başına bela ettin, çocuğun ağzını silerken çok peçete kullanıyorsun, o yüzden fakirsin gibi. Ki milyon dolarlık evleri var.
Yıllar geçti, ben kendi ayaklarımın üstünde duruyorum çok şükür. Onlara da çok büyük faydalarım dokundu. Ama hiç unutmadım o zamanları. Eskiden sözlerinin kadri kıymeti vardı, çünkü tanımıyordum.
Zor zamanlar yanınızda kimin olup olmadığını anlamak için bir fırsattır. Bu imtihanı çok daha güçlenmiş olarak atlatacaksınız.
Sizi üzemediklerini gördüklerinde eşinizin tarafı da kendi hayatlarına dönecekler. Çocuğunuzla iş bulmanız lazım.
Belediyelere başvurursanız, belki bir faydası olur.
oğlunuza aynı oyuncaktan temin etmeye çalışın sizinle her anını dolu dolu yaşamasını sağlayın oraya gittiğinde de size üzülerek anlattığı her şeyi onun için arkadaşların dediği gibi güzelleştirmeye çalışın.Kadın varmış zaten önceden anlarlar mi sizce ?amaç benim delirip tepki vermemi sağlamak zaten sadece Rabbim e bıraktım artık ama tek duam artık oğlumu üzmesinler yada oğlum dan uzak olsunlar
Iyi de çocuğumu kaçırdı diye polise gitseydiniz bu kadar kolay mi her şey.Protokol imzalattı (çocuğumu kacirdi) imza atınca alabildim çocuğu da dava sonunda para istiyor ve ailem para vermeyiz dediler
Oglumuza nafaka vermesi gerekiyor ama ne bileyim ışte elimden tutan olmadı ki
Azar yemekten korkmayın. Bir müddet sonra, işlerin gidişatını öğrendiğinizde siz ayar vermeye başlarsınız. Kimse anasının karnından bilgi ve özgüven pompalanmış bir şekilde doğmuyor. bu yaşadıklarınızı yaşayarak öğreniyor. Niye azar yediniz ki hem?Azarlanmaktan korkuyorum dün sgk ya gittim sigorta ile ilgili azar yedim
Boşandik 5.haftada nişan yapti2 ay sonra mı nişan yaptı. Yapmaz olsun desem ayıp olur mu size. o kadar mı ateşi basına vurmuş o kadar mı kendine saygısı yokmuş.
öncelikle hayırlı geceler
oğlum hafta sonu babasına gitti ,aslında hiç göndermek istemiyorum .Bugün akşam üzeri geldi ama bir mahzunluk hali var üzerinde .Biraz sarıldık, oynadık ve yemekten sonra tek kalınca bana ;
-Anne bu defa babamın yanındayken seni çok özledim neredeyse ağlayacaktım .(gözleri doldu )
Sonra da babam .... ablayla nişanladı yüzük taktılar,çiçek verdi, resim çekindiler .Babam bana seni sevdiğini söylemişti ...Bide babaannem senin aldığın elbiseyle götürdü beni .
Biraz vakit gecincede babaannem (kendi babam)dedemin aldığı oyuncağı bir türlü vermiyor eve götürecem deyince yukarı kaldırıyor zaten kirmislar dedi
Babam oğluma hediye oyuncak almıştı onu kastediyor (oğlum geçen haftalarda götürmüş ve geri istememize çocuk aglamasina rağmen verilmiyor)
Ben şimdi çocuğu bir daha gondermesem hangi sorunlarla karşılaşırım
Babası çocukla ilgilenmiyor zaten ,bide gittiği haftalar banyo temizliğini yapmıyorlar ödev ve de aynı şekilde çocuğa aldığım kıyafetleri orada bırakıp eskiyle gönderiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?