Eğer bulunduğunuz ilde kalmanız şart değilse. ( aileniz işiniz gibi ) taşının gidin çocuğunla Yen'i bi hayat kur görmek istiyorsa gelir vakit geçirir akşamına gider bunu bi düşünün derim
çocugun sana gelıp bunları anlattıgında
babanın mutlu olmasını ben cok ısterım sende babam mutlu olsun de oyle ıste
ne guzel nısanlanmıs ınsallah cok mutlu olurlar de
ordakı oyuncakların orda burdakıler burda kalsın senın her evde esyan var sen sorumlulugunu bılen akıllı bır cocuksun de
banyoyu sana geldıgınde de yapar kımsenın senın gıbı ılgılenmesını bekleme evet babanında anne kadar hakkı var ama su dunyada anne kadar ya da anneden guzel cocuga bakan 8 mılyar nufuslu dunyada 100 kısıdır
oyle duzgun bır adam olsa zaten ayrılmazdınız degıl mı
bosanmalarda bunların yasanacagı bellı . bukadar uzulme takılma gondermemezlıkte yapma sen dogru yolunda gıt bırak yanlıs olan onlar olsun cocuk buyuyunce neyın ne oldugunu zaten anlayacak
benım abım bosandı . haksız olan taraf abımdı ayrıldıklarında yegenım 3 yasındaydı tabıkı en cok hatta tek yıpranan cocuk oluyor
o taraftan bıze bızım taraftan o tarafa cocuklar cok laf goturup getırıyor bırazda abartıyorlar
mesela yegenım annem benı dovuyor dedı bırgun ben bılıyorum annesı asla oyle bırsey yapmaz gelınımız oyle bır kız degıldı
bende yegenıme annen sana vurduysa eger vurmak ıstememıstır kaza olmustur sen boyle durumlarda annene sarılmalısın elı sana carptıgı ıcın cok uzulmustur cunku dedım
sonra gelınımızı aradım canım cocuk mevzuları bıze boyle yansıtıyor bızım taraftanda sıze bırseyler soylerse teyıtleselım ... suan dıkkat cekme cabasında sanırım haberın olsun dedım
Konuyu yeni okudum çok üzüldüm gerçekten ama karşı taraf çok acımasız sen de biraz dişli olsan ya konu sahibi. Adam seni aldatmış hiç nafaka vermeden boşanmış. Yani en azindan cocuk için vermesi gerekir. Daha doğrusu o vermiyorsa bile sen almalısın. Lütfen bu nafaka işinin peşini bırakma.
Kaymakamlığa ve ya valiliğe gitsen. Sonuçta boşanmış bir kadınsın ve hiç gelirin yok. Belki iş için yardımcı olurlar. Bir de her yerde a-101 bim falan var. Acaba oralar nasıl eleman alıyor bir sorsan?
Konuyu yeni okudum çok üzüldüm gerçekten ama karşı taraf çok acımasız sen de biraz dişli olsan ya konu sahibi. Adam seni aldatmış hiç nafaka vermeden boşanmış. Yani en azindan cocuk için vermesi gerekir. Daha doğrusu o vermiyorsa bile sen almalısın. Lütfen bu nafaka işinin peşini bırakma.
Kaymakamlığa ve ya valiliğe gitsen. Sonuçta boşanmış bir kadınsın ve hiç gelirin yok. Belki iş için yardımcı olurlar. Bir de her yerde a-101 bim falan var. Acaba oralar nasıl eleman alıyor bir sorsan?
Cok uzuldum ya , ne demek ıstedı senın aldığın kıyafetle goturdu derken ozensızmı gıtmıs nısana? Bu nısandan sız veya cocugunuz önceden haberdar edıldı mı? Belkı oradan çocuğumun psıkolojısı bozuldu dıye bıraz oyalayabılırsınız
Cok uzuldum ya , ne demek ıstedı senın aldığın kıyafetle goturdu derken ozensızmı gıtmıs nısana? Bu nısandan sız veya cocugunuz önceden haberdar edıldı mı? Belkı oradan çocuğumun psıkolojısı bozuldu dıye bıraz oyalayabılırsınız